ora: 10:45, 26 mai 2017 11266
Autor: Eugen Durbala

(video) Chirtoacă a anticipat că va fi reținut: „Au trecut ceva ani de atunci, acum poate să te închidă și pentru nemeritate”


(video) Chirtoacă a anticipat că va fi reținut: „Au trecut ceva ani de atunci, acum poate să te închidă și pentru nemeritate”
Foto: UNIMEDIA

Dorin Chirtoacă nu a exclus faptul că va fi reținut de organele de drept. Într-o emisiune de la TVC 21, edilul capitalei spunea că dacă nu faci parte din gloata de politicieni, implicați în fără de legi, riști să fii pedepsit pentru asta.

„Nu e vorba despre mine. Nu aici persoana mea e importantă. Vă temeți de CNA? (reporter) Chiar de loc și de niciun fel de organ de anchetă. Dacă aș avea un conflict cu propria conștiință, poate și după aceea aș avea și o problemă cu organele de anchetă. Greșeli, pot fi în activitate, dar lucruri făcute împotriva mandatului de primar, primit al treia oară de la cetățeni, nici nu m-am gândit să fac. În Georgia, primarul orașului Tbilisi a avut două, trei mandate, și tot așa a fost închis doi, trei ani a stat, iar acum câteva luni e la libertate. Există un asemenea trend, dacă în ziua de azi ești implicat în activitate politică și dacă nu faci parte din cei care au adus la faliment Republica Moldova, nu este exclus că trebuie să treci prin acest purgatoriu, ca să să îi zic așa. Dar așa a fost și în perioada sovietică, și bunicii au fost deportați în Siberia, și unchiul Gheorghe Ghimpu a stat șase ani închis pentru tricolor și limba română. Acum au trecut ceva ani de atunci, acum poate să te închidă și pentru nemeritate”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Amintim că ieri ofițerii CNA l-au reținut pe edilul capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta este bănuit de trafic de influenţă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (5)
  Da Chirtoaca tipa e cinstit.
 • +1 (5)
  DAR PE TINE PE MERITATE TE-AU RETINUT - FII SIGUR , DEJA TE INECAI DE ATITA FURAT


  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  DEPORTATII FARA VORBA A FOST UN ABUZ ILEGAL AL PORCILOR SOVETICI , GHEORGHE GHIMPU TOT ILEGAL A STAT IN PUSCARIE PENTRU IDIALURI - DAR TU DE VEI STA SIGUR VEI STA PENTRU HOTIE SI CORUPTIE - DE ERAI CORECT SI UN BUN GOSPODAR CREDEMA CA 500.000 DE LOCATARI AI CHISINAULUI ERAU IN STRADA A TE SUSTINE DAR ASA NICI 500 NU AI DE SUTINATORI CA ESTI UN HOT UN BANDIT SI UN CORUPT. SI LOCUL TAU E LA PUSCARIE


  Sunt cetățean activ
 • -1 (3)
  oare ce va mai născoci plahotniuc-dodon să ne sustragă atenția de la miliardul furat?
 • 0 (2)
  Fii sigur, ca Ghimpu ori va vota asa cum spune PD, ori e un teatra regizat cu un final neasteptat. Ca e ori cum teatru. Ca PL, sa vindut pentru un covrig, si a votat in parlament asa cum a dorit stapinul, de ce ei acuma sa nu voteze? Li sa ridicat pretul? E un teatru foarte bine regizat. Vom afla rezultatele teatrului dupa alegerile parlamentare urmatoare.
 • 0 (0)
  Lasatl-l pe DORIN IN PACE. SUNTETI SURZI SI CHIORI, NU INTELEGETI, CA FASCISTII VOR SA PUNA MAINA PE BANII PRIMARIEI!!!!!!!!! UNDE-I MILIARDUL FURAT< DADON????????

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA