BREAKING NEWS
PSRM cere ca judecătorii de la Curtea Constituțională să nu dețină cetățenia altor state

(video) Ce înseamnă televiziune digitală, în viziunea cetățenilor simpli

Calitate mai înaltă de imagine și sunet, servicii interactive, diversificarea canalelor tematice. Sunt doar câteva din expresiile pe larg utilizate în ultima perioadă de autorități dar și de specialiștii din domeniul telecomunicațiilor. Agora a încercat să afle cât de informați sunt, la acest capitol, cetățenii simpli și cât de bine cunosc semnificația televiziunii digitale.

„Știu că e ceva de calitate mai bună, imaginea, sunetul. Mai exact nu știu. Nu cunosc prea multe”, a declarat un tânăr.

„Am auzit la televizor, dar eu nu am așa funcție. Cred că o să fie contrastul mai bun, ceva mai bun. Exact nu știu”, a spus o altă femeie.

Așadar, mulți dintre cetățeni cunosc că există sau spun că au auzit cel puțin o dată de televiziunea digitală, dar care sunt exact avantajele și beneficiile acesteia nu știu să explice.

Ce au mai spus oamenii de rând despre televiziunea digitală vedeți în video de mai sus.

Amintim că la începutul acestei săptămâni, UNIMEDIA și Agora, cu susținerea SunCommunications, au lansat o campanie de informare menită să aducă și mai multă claritate despre televiziunea digitală și tot ce ține de aceasta.

„Hai Digital!”, o campanie realizată de UNIMEDIA și Agora, cu susținerea SunCommunications. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.