ora: 11:02, 17 mai 2014 7223

(video) Ce înseamnă televiziune digitală, în viziunea cetățenilor simpli


Video se incarcă ...
(video) Ce înseamnă televiziune digitală, în viziunea cetățenilor simpli
Colaj: Agora

Calitate mai înaltă de imagine și sunet, servicii interactive, diversificarea canalelor tematice. Sunt doar câteva din expresiile pe larg utilizate în ultima perioadă de autorități dar și de specialiștii din domeniul telecomunicațiilor. Agora a încercat să afle cât de informați sunt, la acest capitol, cetățenii simpli și cât de bine cunosc semnificația televiziunii digitale.

„Știu că e ceva de calitate mai bună, imaginea, sunetul. Mai exact nu știu. Nu cunosc prea multe”, a declarat un tânăr.

„Am auzit la televizor, dar eu nu am așa funcție. Cred că o să fie contrastul mai bun, ceva mai bun. Exact nu știu”, a spus o altă femeie.

Așadar, mulți dintre cetățeni cunosc că există sau spun că au auzit cel puțin o dată de televiziunea digitală, dar care sunt exact avantajele și beneficiile acesteia nu știu să explice.

Ce au mai spus oamenii de rând despre televiziunea digitală vedeți în video de mai sus.

Amintim că la începutul acestei săptămâni, UNIMEDIA și Agora, cu susținerea SunCommunications, au lansat o campanie de informare menită să aducă și mai multă claritate despre televiziunea digitală și tot ce ține de aceasta.

„Hai Digital!”, o campanie realizată de UNIMEDIA și Agora, cu susținerea SunCommunications. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  pentru o calitate mai inalta de imagine si sunet, trebu si un TV pe masura, nu poti cere calitate mai buna de la un TV analog :D
  • 0 (0)
   tv analogic?!
   Nu toate porsturile is in format hd sau full hd, majotiratea stau pe sd,
   pentru sd ajung televizoare simple (vechi), calitatea va fi cam ca la dvd..
 • +3 (5)
  Posturile americane tip National Geographic sau History trebuie transmise pe digital în VARIANTA ROMÂNEASCĂ , subtitrate pe ROMÂNEȘTE, nu pe rusește
  În toată România se poate aici nu? Până când să maoi înghițim rusisme?
  https://www.youtube.com/watch?v=UA7kWRPiWXw
  • +2 (2)
   Cum sa nu se poata ? Se poate. Momentan nu sunteti constienti, dar puterea e in mainile voastre. Strangeti-va si semnati petitii, faceti cat mai multe cereri. Orice firma, cand are cerere vine cu oferta.
   http://ro.wikipedia.org/wiki/Cerere_și_ofertă

   Sunt cetățean activ
 • -1 (3)
  nu ma pot opri de ris despre persoana care comenteaza capacitatile televiziunii vegetala, vigitala
 • 0 (0)
  si carei faza ??? chiar si acest reportaj nu informeaza ci doar duce in eroare
 • 0 (0)
  băi fraților, vă credeam serioși... chiar așa reportaje să faceți...

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Ce sa vorbim despre seriozitate ... e un articol publicitar ipocrit al SunCommunications ... care tv digital? daca o buna parte sunt in SD calitate ba chiar mai rau sunt si cu compresie mare si calitate de rahat, heh unimedia ma dezamagesc din ce in ce mai mult in voi ...
 • 0 (0)
  Foarte tare faza cu "vigital"! Generatiile mai tinere este si firesc sa cunoasca mai mult despre ofertele si serviciilor companiilor telecom., pe cand cei mai in varsta nu au timp si le e frica de tehnologiile noi. Este frumoasa initiativa de informare - si in Romania companiile responsabile au facut astfel de campanii de informare. Ar fi bine si la noi lumea sa fie deschisa si nu doar sa critice :)
  Ce tine de HD/SD - tine de calitatea de difuzare a postului TV, companiile de telecomunicatii doar preiau semnalul - e bine sa fii informat.
  Daca si alte companii comerciale ar face astfel de miscari - ai nostri ar fi mult mai dotati si educati in ale "noile tendinte".

  Sunt cetățean activ

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri