(video) Ce crede Lupu despre alegerea lui Sîrbu

Marian Lupu salută aderarea deputatului Sergiu Sîrbu la Partidul Democrat din Moldova. Liderul PD a specificat că fostul comunist este un bun profesionist care va aduce o valoare adăugată formațiunii și fracțiunii din Parlament, relatează UNIMEDIA.
(video) Ce crede Lupu despre alegerea lui Sîrbu
(Foto: captură video privesc.eu)

„Această decizie a dlui Sergiu Sîrbu de a se alătura Partidului Democrat  mă bucură. Dl Sîrbu întotdeauna a dat dovadă de cea mai înaltă performanță profesională, activism profesional și civic. Este un jurist bine cunoscut în drept constituțional, foarte activ. De altfel, dincolo de aceste calități profesionale, dispune de foarte bune calități umane ceea ce îl face compatibil cu întreaga echipă. Dl Sîrbu va dispune de tot dreptul de a critica guvernarea, să sesizeze și să vină cu argumente de fiecare dată când va fi nevoie”, a menționat președintele PD în urma ședinței Legislativului.

Sergiu Sîrbu a declarat că a purtat negocieri cu mai multe partide, însă în cele din urmă a ales să adere la PD. „Partidul Democrat a fost partidul care mi-a acceptat bagajul cu care vin în spate, acele obiective și sarcini. În plus, îmi este cel mai aproape din punct de vedere ideologic”, a precizat proaspătul democrat.


Sursa video: privesc.eu

UNIMEDIA amintește că Sergiu Sîrbu a părăsit Partidul Comuniștilor acum 7 luni, pe 12 decembrie 2012. Ieri, 12 iulie, acesta a anunțat că aderă la PD și va face parte din grupul parlamentar al democraților. Acum fracțiunea condusă de Dumitru Diacov numără 16 deputați.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub