ora: 09:49, 13 iul 2013 5986 10 Autor: Cristina Buzovschi

(video) Ce crede Lupu despre alegerea lui Sîrbu


(video) Ce crede Lupu despre alegerea lui Sîrbu
Foto: captură video privesc.eu
Marian Lupu salută aderarea deputatului Sergiu Sîrbu la Partidul Democrat din Moldova. Liderul PD a specificat că fostul comunist este un bun profesionist care va aduce o valoare adăugată formațiunii și fracțiunii din Parlament, relatează UNIMEDIA.

„Această decizie a dlui Sergiu Sîrbu de a se alătura Partidului Democrat  mă bucură. Dl Sîrbu întotdeauna a dat dovadă de cea mai înaltă performanță profesională, activism profesional și civic. Este un jurist bine cunoscut în drept constituțional, foarte activ. De altfel, dincolo de aceste calități profesionale, dispune de foarte bune calități umane ceea ce îl face compatibil cu întreaga echipă. Dl Sîrbu va dispune de tot dreptul de a critica guvernarea, să sesizeze și să vină cu argumente de fiecare dată când va fi nevoie”, a menționat președintele PD în urma ședinței Legislativului.

Sergiu Sîrbu a declarat că a purtat negocieri cu mai multe partide, însă în cele din urmă a ales să adere la PD. „Partidul Democrat a fost partidul care mi-a acceptat bagajul cu care vin în spate, acele obiective și sarcini. În plus, îmi este cel mai aproape din punct de vedere ideologic”, a precizat proaspătul democrat.


Sursa video: privesc.eu

UNIMEDIA amintește că Sergiu Sîrbu a părăsit Partidul Comuniștilor acum 7 luni, pe 12 decembrie 2012. Ieri, 12 iulie, acesta a anunțat că aderă la PD și va face parte din grupul parlamentar al democraților. Acum fracțiunea condusă de Dumitru Diacov numără 16 deputați.

Comentarii (10)
 • +4 (4)
  Achizitie pe masura. Sluga chioara cu diploma. Dupa sac si petic.
  • +1 (1)
   Pe Sirbu l-au ajutat foarte mult sa ia decizia cele 400 000 de euro, pe care le-a si primit de la Plahotniuc. Eu cred ca nu este un secret ca dumnealui ari mai fi primit o suma, cele 400 000 euro fiind doar pentru parasirea PCRM-ului.
   • +1 (1)
    Sirbu a fost ajutat de catre cele 400 mii chiar. Mi se face greata cind vad asemenea politicieni.
 • -2 (4)
  Sirbu BAEAT DESTEPT!!!BINE AI VENIT !!!!
  • +2 (2)
   Spre deosebire de tine, care nici macar nu poate scrie normal cuvantul "baiat", dar scrii "baeat", Sirbu e clar ca-i destept.
   Pacat ca nu-si va folosi fortele intelectuale acolo unde trebuie, ci pentru schemele mafiote ale domnului Plahotniuc.
 • -3 (3)
  Ce să mai creadă Lupu.Trenul lui a plecat.Din fericire au fost scoși din umbra partidului asa persoane ca Corman si Candu.Acestea sunt locomotiva PD-ului în prezent.Cu cît mai repede se vor debarasa de Lupu,Plohotniuc și chiar de Diacov,cu atît reitingul partidului va creste mai repede.Poate si Sîrbu va ajuta la asta.
  • +2 (2)
   Nu spera, caci il cunosc. E periuta de dinti a lui Plahoit/Plahotomanul. In plus, e un las insipid, un navetist, ajuns prin obedienta un papagal, bun doar pentru a raspandi gainariile bosilor.
   • +2 (2)
    PD-ul are viitor politic doar in cazul in care se schimba TOTAL conducerea. Sa zboare toti ca Plahotniuc, Diacov, Lupu, Guma. Atit timp cit aceste persoane fac parte din conducerea partidului, acest partid va cunoaste doar un singur scop: falimentarea Republicii Moldova.
 • +2 (2)
  Ce fain arata in poza de parca ar fi Shtepsel' si Tarapun'ka dintr-o emisiune de comedie sovietica din anii '60 :)))

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Ha, ha,ha,ha . Ceea ce nu trebuia de demonstrat, măi Sirioja. Era clar din start (după nr. de zirouri) :)!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA