(video) Campania democraților, promovată de cetățenii străini

Partidul Democrat din Moldova a lansat, pe 6 noiembrie, o amplă campanie națională, intitulată „Respect pentru oamenii Moldovei - Scrie Europei”. Echipele formațiunii colectează mesajele cetățenilor despre însemnătatea Uniunii Europene care, ulterior, vor fi transmise liderilor europeni. Până la acest moment, PD a postat două videoclipuri dedicate acestei campanii, informează UNIMEDIA. 

(video) Campania democraților, promovată de cetățenii străini
Campania PD (Foto: captură Youtube)

În primul clip, liderul PD, Marian Lupu, îi îndeamnă pe cetățeni să se alăture campaniei lansate de partid. În cel de-al doilea clip apar mesajele cetățenilor străini, care susțin integrarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. 

Pub

Democrații au recunoscut că unul dintre scopurile acestei campanii este de a mobiliza membrii partidului și electoratul înainte de alegerile parlamentare din 2014. În cadrul unui interviu oferit pentru portalul de știri Tribuna, democratul Oleg Țulea a declarat că unele acțiuni inițiate de Partidul Democrat au fost inițiate pentru a pregăti formațiunea de viitoarele alegeri.

„Campania electorală nu începe cu două luni înainte de alegeri, ci a doua zi după ce s-au produs alegerile. Am inițiat unele acțiuni în cadrul partidului pentru a pregăti formațiuni de alegeri. Aceste evenimente se produc cu o intensitate diferită. Este important ca un partid să fie activ, să fie vizibil, să apară în media. Acesta va fi un plus valoare pe care îl va obține la următoarele alegeri. Partidele trebuie să fie active. Trebuie să transmită anumite mesaje, ca într-un final să câștige”, a precizat politicianul. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub