ora: 10:38, 09 ian 2014 3167
Autor: Ana Sîrbu

(video) Bloggerul Ghimpu: Scriu mai mult pentru că nu sunt invitat des la TV


Video se incarcă ...
(video) Bloggerul Ghimpu: Scriu mai mult pentru că nu sunt invitat des la TV
Mihai Ghimpu, liderul PL
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a spus în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA că scrie mai des pe blog pentru că nu este invitat atât de des la emisiuni TV. 

„Îmi place. Câteodată e o relaxare. Câteodată e un răspuns cuiva. Cred că fiecare dintre noi trebuie să scrie. Pentru că o perioadă nu am scris și când m-am trezit - făceam greșeli. Ești meseriaș atât timp cât practici această meserie. Acum scriu mai mult din cauză că nicăieri nu sunt invitat, de nicio televiziune”, a subliniat liderul PL.

UNIMEDIA precizează că Mihai Ghimpu a postat primul articol pe blog în luna iulie a anului 2012. Articolul a fost numit „Cruce pe seceră şi ciocan! Regimul totalitar comunist este CONDAMNAT de Parlament”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (6)
  Cita tristete in aceste declaratii...Nu-l mai invita teleVIZUINELE....
  Poate intr-o zi ai sa zici,precum Nero: " Ce mare artist pierde omenirea"? si ai sa sfirsesti tot ca si Nero? Doar ca ar trebui sa iei cu tine toti hotii cui care ai facut coalitie,si alti hoti,cu care esti acum in opozitie.
  • +1 (5)
   Daca nu si-a tras si el televiziuni la purtator ca statalistul Filatovici si trupa sa de siunet si lumini??
   • -1 (3)
    ....si nu este la macelaria numita guvernare,unde se transeaza veniturile prostimii,de unde sa dea gurilor hamesite ale nickurilor propagandiste,blogerilor,analistilor,comentatorilor de tot soiul ori patronilor masmedia o bucatica de carne din preaplinul macelariei,de unde??
    • 0 (4)
     ...,de unde ivitatii la Tembelizuni,fara malai??
     • 0 (4)
      Mititelu de el , Cite sperante a spunlberat , citi alegatori a dezamagit cu comportamentul sau
  • +1 (3)
   Clounul ghImpotent a devenit deja Blogger...
   http://www.youtube.com/watch?v=J8K4MaynlbA
   ghImpotent Antiromanu
   http://unimedia.info/stiri/video-ghimpu-isi-descalifica-fostii-colegi-jos-baba-din-caruta--mai-usor-de-cai-59581.html
   Ghimpu "recunoaste" ca este Cloun...
 • -2 (10)
  Umbla si Ghinpu si ii huidueste pe toti cu blogurile sale ,mai bine sar uita la el ,ce face si ce a facut,dar nu sai critice pe alti care muncesc si care doresc o Moldova prospera ,si un trai decent.
 • +1 (7)
  Te prapadesti de ras! Paseaza responsabilitatea. ca Pontiu. Eu zic sa scrie la masa mortului, complotist docil de marca autentica ce este! O mare dezamagire, o mare rusine, un mare agarici! Otravitul, a promis schimbarea si-a adus imbecilizarea, de dragul dezastrului. Si nu are cine sa-i traga un sut acestui jurist de duzina din Colonita a 5-ea. Ca sa-si planga in pumn de mila pentru faptul ca acest barbier a lui Plahoit a tembelizat berechet, a molfait microfoane inventand gainarii si planuri de suspendare, inclusiv a dlui Timofti, in speranta ca va exploda mamaliga. Un gripat cu toane! O gloaba cu hamul asezat pe sale de catre Plahoitimea-sa! Un zahaiala contre, tinut la respect, din cauza ca nu a fost in stare sa inteleaga sensul termenului Liberal, daramite sa-si ceara scuze de la electorat. Ordinarul! Cu asemenea scrematuri sa-si ia gandul de la procente electorale peste prag...
 • +1 (9)
  Nimeni din actuali si cei ce vor veni nu au dat lupta regimului Sovetic, cum a facut-o Ghimpu inpreuna cu familia . Puslamalele ,lasii si deochetii mor de invidie astai boala de care sufera moldovanul .Fata de toate cate le-am auzit de alti politiceni si guvernanti Ghimpu este lel mai onest .
 • -1 (7)
  nonconformistul -pupcuristul mereu te bati cu capul in beton pentru al murdari pe Ghimpu .Ti-au marit plata ca te opintesti din rasputeri ca sa fii laudat de Sefu .
  • +1 (7)
   N-ai decat sa-l bocesti pe recidivatul mioritic. Agnicul faultat, sta in buncarul sau, tapetat cu poze ale dusmanilor personali. Ca rusalia! Din al sau stat major plin de inventii: donoase, compormate si tertipuri, urmareste cu lupa, tinteste...in morile de vant. Se crede Mihai Viteazul. Pohta ce-o pohteste e mare cat dragonul chinezesc. Mama Omida a dat in bobi, i-a luat toti asii de prin maneci, i-a luat si pulsul, sa vada cum va fi, daca ii va veni mintea la capul in forma de tigaie. Mai stii, poate scuipatoarea ambulanta isi va juca sansa si se va pospai niscaiva puncte in...Compendiul pucistilor genetici. Halal!!! Iepure erou! Pana vede vulpea!...
 • 0 (6)
 • -5 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  O personalitate "cu carte" nesemnificativa, cu cultura si mai innapoiata! Insa un patriot exemplar..

  Sunt cetățean activ
  • +1 (5)
   Si care sint faptele,care dau dovada patriotismului sau? Ca mereu repeta, " eu si fratele meu"?
   Ce a facut Ghimpu Mihai pentru natiune?
   • -3 (7)
    Nu trebuie sa ne mire. El este eroul (fals) care, ca si iuda Rosca, calrind tara, a tradat cauza si increderea. Piswasser liberal! Tulburator de ipocrit si prea tare la potrivit manusile cu maniacii antiAIE. Asemenea revansarzi cu licenta nu sunt buni nici de sapun.
   • -3 (5)
    Piatra din fata Guvernului? Simbolica comunista? Parcursul european?

    Sunt cetățean activ
    • 0 (4)
     Primul argument- mai treaca-mearga,are si el meritul sau...Al doilea: oare este scoasa peste tot in RM simbolica comunista? oare pateste cineva ceva,daca poarta un tricou cu aceasta simbolica? Care e meritul lui Ghimpu in asta?
     si al 3-lea: pai nu Ghimpu a urlat ca din gura de sarpe ( la indicatia lui Ulinici) sa-l demita pe Filea? Daca nu ceda Filea in fata lui Ulinici,ce parcurs european era acum? faceau PD-ul si PCRM-ul coalitie si se indreptau direct in uniunea vamala....ceea ce o vor face dupa alegeri....Iata acesta da,e un mare lucru facut de Ghimpu pentru natiune...doar ca e un lucru antinational.
    • 0 (4)
     Piatra ca piatra, dar unde ii este capul? Sau, poate, fumeaza intruna ceva stricat? Piatra pacii, s-ar parea, dar n-a invatat sa fumeze pipa pacii, nici sa-si schimbe macazul, nici chiar dupa datul in bara cu datul jos a dlui Filat. Regretabil comportamentul asta al sau fata de cei care au ales sa-l paraseasca, in numele viitorului european. Indiscutabil, nu are regrete dupa pietrele aruncate si, bineinteles, nu-si face procese de constiinta. In schimb, nu mai conteneste cu hula si cu noianul de critici la adresa "fostilor". tulburarai de comportament? O fi din cauza rapacitatii ereditare!
 • +1 (3)
  Domnnul Ghimpu. Spuneti-mi va rog. Pentru politetea si atitudinea Dvs fata de Limba Romana si modul de explicare in discursurile Dvs. A-ti fost vreodata cultural si fara magarimi ???
 • 0 (0)
  Cate laturi pe capul omului!! Ahaa,derangaza,nu se uita..Atentie:schimbarea e pe val!!
 • 0 (0)
  cu gura sparta, magie cu cifra 13 si fara gindire economica nu te mai bagi la populatie

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA