ora: 11:25, 07 iul 2017 14757

(video) Bătaie într-un troleibuz din capitală: doi tineri ar fi agresat verbal o taxatoare, au lovit-o cu piciorul în piept și s-au luat la bătaie cu pasagerii


(video) Bătaie într-un troleibuz din capitală: doi tineri ar fi agresat verbal o taxatoare, au lovit-o cu piciorul în piept și s-au luat la bătaie cu pasagerii
Foto: captură deschide.md

Doi tineri au iscat o bătaie într-un troleibuz, în urma căreia taxatoarea a fost lovită cu piciorul în piept. Incidentul a avut loc aseară, în jurul ore 22:00, în troleibuzul nr.2, oprit în stația "Gheorghe Asachi".

După ce au achitat taxa, băieții au început să râdă tare, iar taxatoarea le-a făcut observație. Aceștia ar fi jignit-o cu vorbe urâte. Din spusele taxatoarei, după ce un alt pasager le-a făcut observație, unul din ei a luat un fier și ar fi vrut să o loveasă.

Șoferul și câțiva pasageri au încercat să-i liniștească, iar între timp unul din agresori a lovit-o pe taxatoare cu piciorul în piept. 

Din imagini putem observa că tinerii s-au năpustit și asupra unui domn în jur de 40 de ani, care intervenise să îi liniștească. Taxatorea a mai spus că cei doi au stricat o ușă și ar fi încercat să fugă pe fereastra troleibuzului.

În video publicat de Deschide, martorii spun că poliția a ajuns abia după 30 minute după ce a fost chemată. Și cei de la Ambulanță au fost așteptati circa 40 minute, a precizat taxatoarea.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (3)
  Un viitor luminos ne așteaptă.
  Societatea a crescut niște animale care o vor termina.
 • +1 (1)
  Tinerii se dibilesc.
  Politia vine peste 30 minute.
  Salvarea vine peste 40 minute.
  Tara care se vrea in UE.

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  TARA BANDITILOR. O SA-TI FIE FRICA SA MAI MERGI SI LA SFINTIT PASCA DE PASTE. DEZMAT TOTAL.SOCIETATE FARA VIITOR. BRAVO. ATI ADUS TARA LA DEZASTRU.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  1 an de armata se vor educa baietii
 • 0 (0)
  Cred ca o sa fie pedepsiti dupa fapte, si dosfedania.
 • 0 (0)
  cu ce se ocupa in aceasta tara politia si salvarea ??? "În video publicat de Deschide, martorii spun că poliția a ajuns abia după 30 minute după ce a fost chemată. Și cei de la Ambulanță au fost așteptati circa 40 minute, a precizat taxatoarea."

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA