ora: 07:53, 21 ian 2014 19997

(video) Banciu reia atacurile asupra moldovenilor


Video se incarcă ...
(video) Banciu reia atacurile asupra moldovenilor
Radu Banciu
Foto: captura imagini video Youtube/B1TV

„Sunteți niște diletanți”. Asta a fost replica jurnalistul român Radu Banciu în cadrul primei sale emisiuni din acest an, „Lumea lui Banciu”, de pe postul de televiziune B1 TV, transmite UNIMEDIA.

„Moldovenii sunt fraţii noştri, dar între fraţi ne spunem şi lucruri care nu ne plac. Un studiu al unui important ONG francez descrie prostituţia care provine de peste Prut. Dar studiul nu descrie integral gravitatea fenomenului. Nu există nici o ţară pe lume în care să se bea mai mult alcool şi în care să se dea mai mult în cap ca în Moldova. O spune un studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Sunt campioni la omoruri la nivel european. Pe locul întâi. Prostituţie, locul întâi. Analfabetism, locul întâi în Europa. Astea sunt date oficiale. Sunt cifre. Bă, am dreptul să mă revolt şi eu?” s-a întrebat Banciu.

În replica sa, Banciu a făcut trimitere la declarația lui Yves Sharpenel, aceasta din urmă generând un scandal la timpul său în Republica Moldova. Reamintim că în 2012, un raport dat publicității de Fundația Scelles (Franța), care vizează și tinerele din Moldova, susținea că șapte femei din zece, în vârstă de la 15 la 25 de ani, cel puțin o dată s-au prostituat. Ulterior s-a dovedit că această cifră nici nu există în studiu.

În aceeași emisiune, Radu Banciu nu a renunțat să-l evite în discursul său pe premierul moldovean, pe care anterior l-a numit „terchea-berchea”. „Premierul moldovean Leancă m-a enervat când a vorbit în băşcălie despre unire. Leancă, mă! Un miliţian, fost secretar al ambasadei Uniunii Sovietice la Bucureşti! Vine el să-mi dea mie lecţii despre unire!! Cum să nu te enervezi, mă! Ca şi cu Voronin! Cum să nu te enervezi!”, s-a arătat indignat jurnalistul român.

Nici mesajul studentei moldovence din anul II la Facultatea de Jurnalism a Universității de Vest din Timişoara, Virginia Romanovici, nu a fost trecut cu vederea. Aceasta a postat un articol pe blogul său personal cu titlul „Sunt o curvă, studentă în România, care nu a rămas gravidă din primul semestru. Ura!”

„Cel care ar trebui să fie supărat sunt eu. Am citit că o viitoare jurnalistă, m-a pufnit râsul, aflată la Timișoara, din Republica Moldova, mi-a închis mie gura. Îmi pare rău, domnișoară, mie nu poate să-mi închidă gura nimeni. Vă cred, deși nu aveți niciun argument că nu vă încadrați în această categorie de 7 din 10. Dar încă o dată spun, acolo, colegele mele nu se încadrau și totuși au făcut prostituție pe bani. Noi când le spuneam „curvă”, iertați-mi expresia căci nu spunem „prostituate” când suntem studenți, ea ne zicea „dar de ce, că nu am făcut-o pe bani?”. Dar ea se ducea la decan ca să treacă, sau la prorector, la rector. Așa că lăsați-mă cu închisul gurii căci sunt mult mai bine plasat. Pe mine nu mă prindeți în offsaid niciodată”, a spus Banciu.

(video) Post TV din România, amendat pentru că i-a denigrat pe moldoveni

UNIMEDIA reamintește că pe 13 ianuarie, Consiliul Național al Audiovizualului a decis să amendeze televiziunea B1 TV cu 10.000 de lei românești, aproximativ 40 mii MDL, pentru limbajul injurios al moderatorului Radu Banciu la adresa moldovenilor și lpremierului Iurie Leancă. Prezentatorul nu a fost sancționat de post, iar emisiunea sa a revinit din 20 ianuarie, după o vacanță. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (10)
  Un needucat, sau mai simplu - un bou agramat! Cica nu-i inchide nimeni gura!? Evident, nimeni! Pntru ca in loc de gura, Banciu are RAT sau LEOARBA!
  • 0 (18)
   Oricum UNIMEDIA dezinformeaza clar de data asta. E evident ca omul a incercat un fel de explicatii ca sa se scuze, titlul articolului chiar demonstreaza dilentatism. Si anume de ziaristii care l-au criticat a spus ca sunt diletanti, cum e si logic. Cred ca cei de la unimedia nu stiu ce inseamna cuvantul si cui se poate aplica.
   • +3 (17)
    Pentru asta trebuie non-grata in Republica Moldova (cu toate ca nu cred ca mai apare pe aici). Lasa mai bine sa povesteasca despre actritele porno din Romania, despre confratii sai tigani care au invadat Europa si despre multi alti concetateni care sunt implicati in infractiuni si dezmat. A face trimitere la careva studii, care au fost contestate oficial de catre Republica Moldova, si care pina la urma s-au dovedit a fi doar niste bule, oare acesta nu este un DILETANTISM???????Jurnalistul cu bube in cap este acest banciu - un cocos ingimfat...
    • +5 (7)
     Toata lumea cunoashte poponari de la jurnalism care se shtie cum au terminat facultatea..
     Shi cind li se zicea: "Bai eshti un curva-poponar !"
     Ei replicau: "Dece, ca doar n-'am facut-o pe bani.."
     Shi oare nu-i tot aceiashi?.. sa dai buca la bataie cu bani sau vr-unui decan sau prorector?.. ca sa treci examenul.
     ---
     Iata asha devin unii jurnalishti, shi fac caca in direct, ca shi Banciu..
    • 0 (0)
     Arabii scor cutitul daca zici cuvantul Alah... nu conteaza daca zici de bine sau de rau. mai sunt si alte popoare la fel de lipsite de simtul umorului si de bun simt in general as zice. vai de capu tau. Auzi persoana nongrata.
   • +2 (10)
    Unimedia, da un articol si despre ce zice Zadornov despre moldoveni cand vedem?
    https://www.facebook.com/muligambia/posts/335919113213520?stream_ref=10

    Sunt cetățean activ
    • 0 (6)
     sa gasit un destept care sa fac replici pe situatia din RM .
     • -7 (15)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Mai bine sar duce si sar invata a vorbi ,DA de unde sa luat el sa critice persoanele de rang inalt din RM si in special pe Leanca ,sa se uite la romine sai prapaditi ,
      • +4 (10)
       tu in celimba ai scris aici ca nu rea inteleg ? moldo-rusa cumva?
    • 0 (0)
     declarațiile lui Zadornov demultișor, de acum un an ...

     Sunt cetățean activ
   • +1 (7)
    Niste declaratii facute la comanda!!! Acest Banciu fara interes material nu ar face asemenea declaratii.
    • +3 (5)
     Desigur. Dar se pare că-ți scapă motivul adevărat.
     .
     Uite cum au început lumea să-l discute pe Banciu-neghiobul și postul lui de TV.
     .
     Înțelegi că toată lumea care-l hămăiește pe el a fost manipulată ca să facă publicitate emisiunii lui de rahat?
     .
     Banciu-demagogul își face rating pe seama ta, atît timp cît tu îl iai în seamă.
    • +2 (4)
     Si sa vezi daca nu Plahish sta in spatele acestui jurnaliuga de 2 bani, ca sa denigreze relatiile moldo-romane...
   • +1 (1)
    Aşa este, Carpathia.
    UNIMEDIA DEZINFORMEAZA si MANIPULEAZA.
    Rupe din context
    In asa fel instiga la ura!
    Rusinica, bolsevicilor !!!
    Radu Banciu îşi iubeşte prea tare România. România Mare. Doar răuintenţionaţii se fac de a nu înţelege.
   • +1 (1)
    amintitiva anii 90 cind a fost varsata atita ura intre romani; companii bine puse la punc de slugile rusilor;atunci au fost omoriti Ion si Doina
    Acum se repeta. Sacalii astea si acum baga zinzanie intre noi.In primul rind conducerea tradatoare a noastra: Filat,Lupu, Tkacuk - astea sint organizatorii,cu ajutorul pidarastilor de acolo: Ponta,Voikulesku si gasca
    Da Banciu este un bulangiu dement...Pacat ca au sa sufere milioane de oameni.
  • +2 (4)
   Acest individ se adreseaza unui segment de populatie care intelege doar un astfel de limbaj: http://www.youtube.com/watch?v=ksGCfiZqPSE
  • 0 (2)
   Banciu acesta este un ratat, si el singur si-a inchis gura, prin vb lui si prin faptele lui negindite si prostesti. Asta nu e jurnalist, da e un prapadit. Domnul Banciu, spune mai bine de curvele rominesti, de tiganii vostri cersetori, de rahatu si saracia in care traiti, ca sunteti cea mai saraca tara din UE. Esti terminat pe viata.

   Sunt cetățean activ
  • 0 (2)
   Banciu acesta este un ratat, si el singur si-a inchis gura, prin vb lui si prin faptele lui negindite si prostesti. Asta nu e jurnalist, da e un prapadit. Domnul Banciu, spune mai bine de curvele rominesti, de tiganii vostri cersetori, de rahatu si saracia in care traiti, ca sunteti cea mai saraca tara din UE. Esti terminat pe viata.

   Sunt cetățean activ
 • +3 (7)
  Intre romani si moldoveni neoficial indirect pe la spate mai in gluma mai in serios mere au existat vorbe si invinuiri de tot genu, numai ca din jurnalisti sa gasit unu de la ei si a rabufnit.Sint momente unde are dreptate, dar asta e! Adevarul doare chiar si intre frati.
  • +5 (11)
   Si noi avem multe de spus despre cetatenii Romaniei, caci se stie cine cerseste in toata Europa, se stie cit de "vestiti in harnicie" sunt considerati in Europa si multe altele, dar nu ne-am permis astfel de exprimari in public la TV.
   • +6 (10)
    Tu nu o sa poti injura niciodata Romania mai mult decat o injura cretinul aata in emisiunile lui. Si ai fi mai prost ca el daca ai face asta. Ca Romania e cea care l-a amendat. Injura-l pe el, nu pe cei ce l-au pedepsit ca e dobitoc.
   • +1 (5)
    @orheian Asta daca vrei sa fi ignorant si sa nu vrei sa vezi ca aia de care zici tu is tigani.Romanii is harnici, nu stiu de unde a venit porcaria asta ca-s lenesi
   • +8 (8)
    Hai so lasam, cersesc tiganii iar din romani mai sint care fura ca si moldovenii, restu lucreaza bine mersi.Ce nu-mi place la romani si moldoveni ca-s birfitori si fatarnici ai naibei cam ca toate popoarele latine
 • 0 (6)
  Daca si daca, candva, se infaptuieste Marea Unire, acesta va fi Sef peste jandarmii trimisi sa faca educatie in Basrabia. La moment seamana a dement total!
 • -6 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Daca acestui cretin i se permite sa spuna asa ceva la televiziune- inseamna ca aceasta pozitie este inpartasita de majoritatea romanilor. Ma intreb daca ne trebue noua asa frati?
  • +6 (6)
   Ceea ce faci se numește eroare logică. Însă insiști s-o folosețti ca argument.
   .
   Prin același procedeu ”logic”, aș putea presupune că ceea ce se zicea la NIT și ceea ce se scrie pe Omega, e părerea majorității din RM.
  • +4 (4)
   Logica de fier, ti-a luat mult sa gasesti legaturile logice? Tu si cei de mai sus cu prostitutia si furturile romanilor.
   Sa mergem pe enuntul tau: Prime este translat in RM, daca asa post face parte din grila de eter, inseamna ca majoritatea moldovenilor impartasesc ce spune propaganda ruseasca. La ce le trebuie romanilor asa 'frati'? Nu mai bine renuntati oficial la orice suport romanesc? Si mai si intoarceti ce a tot dat Romania ca ajutoare din 91 incoace.
  • +6 (6)
   da lui voronin,rogozin etc le permite televiziunea sa spuna cea ce spun?
   esti mai prost ca banciu !!!!cu vreo 10 zile in urma televiziunea respectiva a fost amendata de cna ro asa ca laso balta cu insinuarile tale !!!
  • +5 (5)
   nu poti interzice dreptul la liobera exprimare in Romania nici chiar pentru dobitocii ca el
   • +4 (4)
    O fi vand individul o ersonalitae dereglata, o fi el un refulat sexual, o fi fost violat de vreo babornita fantomatica sau de niste pirande borsite, o fi avand el ratul cat galaxia si mintileratacite, o fi el bantuit de prostie academica si de manie universala, dar...Lucrurile sun evidente. Basarabenii, de vreo doua decenii - vesnic la rascuce, vesnic cu mana intinsa, vesnic in genunchi, spaland funduri, adunand deseurile. Lista pacatelor noastre e lunga. Politicienii nostri - niste lasi mancurtoizi! La Moscova, vesnic drepti, ca la raport, ca sa fie scuipati, vesnic coscoviti, ca sa fie pisati. De unde provine mediocritatea noastra care ne tine in loc, dar pe care n-o recunoastem? Dintr-o mentalitate neroada! Din moda sovietica: frica si lasitatea endemica, trancaneala si bascalia, invidia si ranchiuna, bataia de joc de propria durere. Preferam sa ne agravam pacatul originar decat sa-l ispasim. Iata de ce profita lichelele de slabiciunile basarabenilor. Iata de ce sunt teuipiti.
 • -6 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mi se pare ca mai mare prostitutie ca in tara voastra nu este ! Prin porno numai femei din rominia se regasesc ! Si sexul pe net tote la voi este, in Rominia! Tradatorilor. Da la voi nu va uitati !!! Uitativa si voi ce spun UE de voi !!! De cetatenii vostri care fura prin Franta, Italia, Portugalia !!!
  Fiecare tara are cite ceva !!!
  • +4 (6)
   Băi, tu cu cît mai deștept ești decît neghiobul de Banciu? :)
   .
   Cănd un cîine te latră, tu îl latri înapoi?
   .
   Nu crezi că ar fi mai potrivit, dacă ești mai deștept, decît jigodia de Banciu, să-l critici pe dînsul, decît să aberezi ca și dînsul?
   • -1 (5)
    din pacate banciu nu este unicul...
  • +4 (4)
   bolsevicule daca ai de comentat pai injural pe banciu nu romania !!!!
 • -7 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  In Norvegia romanii sunt considerati tigani, cersetori, si hoti. Prapastia intre romania si moldova a inceput sa se mareasca considerabil, datorita acestui dobitoc. Nici sa n-aud de romania mai mult.
  • +6 (8)
   El 99 la suta din emisiune vorbeste rau anume de Romania. Cand argumentezi asa tu insulti tocmai pe cei ce incearca sa te apere. Crezi ca mult ii pasa de Romania tradatorului asta crescut in Franta? Romania l-a amendat. Scuipi pe cine iti apara interesele incat sa scuipi pe cine te scuipa.
   • +6 (10)
    Mă tem că nu ai cui explica.
    .
    Avem un soi de cetățeni în RM, care suferă de complex de inferioritate. Și cînd mai faci o glumă pe seama lor, o iau prea în serios și își ies din fire pînă pird total capacitatea de a gîndi. Atunci încep a hămăi și ei, ca Banciu.
 • 0 (4)
  Ia te uita ce spune "plasatul": " Dar ea se ducea la decan ca să treacă, sau la prorector, la rector".In raspunsul sefului B1 se precizeaza, ca emisiunea „Lumea lui Banciu" este un pamflet, dar rectorul , prorectorul studentei basarabence de la jurnalistica sunt reali ,oameni vii;basarabeanca nu se poate indreptati ca-i curva sau nu , dar cu rectorul, prorectorul cum ramane?Nu-l pot ataca pe "plasatul"?
 • +4 (6)
  B1 era o televiziune indragita de mine, dar din cauza acestui imbecil am incetat sa-l acsesez. Fratilor de la B1 - fugariti acest neghiob, tampit! Va strica imagenea si da apa la moara criticilor de la Antena 3! El este trimis sa Va ruineze din interior. Daca se crede mare pamfletist, apoi sa stiti ca este un agent a lui Felix!
 • +3 (5)
  POPONARULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RÂS ŞI BATJOCURĂ !!!!!!!!!!!!!!!
 • +4 (4)
  In conditiile democratiei nu-i inchizi gura asa de usor. Dar sunt sigur si repet inca odata: acest neghiob indeplineste comanda cuiva in ajunul alegerilor! Se stie ca echipa lui Basescu a avut mare sustinere in randurile basarabenilor, iar acesta nu a convenit multora din Romania si nu mai convine si astazi. Dle Basescu! De ce nu demonstrezi careva atitudene fata de aceasta javra vanduta lui Felix sau altora ca el? Nu credti ca-i inraiti pe basarabenii care mai aveau in Dstra o mica speranta ca sunt asteptati in Romania? De ce tace dl Leanca?
  • -7 (7)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Basescu personal a DEFAIMAT si a DISCRIMINAT Statul si Natiunea R.Moldova, etnia, identitatea nationala de MOLDOVENI, limba oficiala a Statului (numele limbii),Constitutia R.Moldova, dreptul asupra TERITORIUL national MOLDOVENESC, INDEPENDENTA NATIONALA a R.Moldova, SUVERANITATEA Statala, dreptul moldovenilor la autoidentificare cu un nume identitar propriu conform numelui lor traditional de popor MOLDOVENESC si cel al tarii. Basescu in cel mai flagrant mod pune la indoiala DREPTUL la existenta si dezvoltare a Statului R.Moldova si cere in mod ANTI-CONSTITUTIONAL LICHIDAREA si anexarea sa prin asa-zisa "unire". Basescu ataca conducerea legitima a Statului R.Moldova, consilierii sai si postul B1 l-au defaimat pe prim-ministru tarii. Basescu pretinde sa ocupe postul de Presedinte al R.Moldova, nefiind cetatean al R.Moldova si neavand dreptul de a fi ales in acest post, ignorand Constitutia si DREPTUL INTERNATIONAL.
   • +4 (4)
    De topirea ghetarilor si disparitia dinozaurilor e tot Basescu vinovat? =))))
    Parca am citit o declaratie de-a lui Ponta. Kommii la fel peste tot
 • +1 (1)
  Domnilor de la Unimedia,va rog f.mult sa inceracti a-i transmite lui Banciu ce a spus domnisoara CArolina din Moldova despre persoana sa."Eeeeii....asta ne-a blefturit?Probabil nu i-o fi placut unei basarabence si asta l-a suparat.Dar cum sa-ti placa daca e urit si,pe deasiupra ,si prost?"

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Cica are studii, auzi bre, sa avut macar ceva studii de la scoala pai stiai ca dupa curvele de la tine din grupa nu poti compara o natiune intreaga. Probabil ai asistat numai la ore si probabil ai primit diploma dupa exemplul basarabencilor de la tine din grupa. Primul si ultimul comentariu pe spusele tale, ca nici nu meriti sa iti fac PR cu un comentariu in plus.
 • +2 (2)
  Lasa sa hamaie mai departe, pana nu-l va prinde cineva la un colt de strada, asta asteapta plasatul.
  Padure fara de uscaciuni nu poate exista, e o regula a naturii.
 • +1 (1)
  Offf, Radu mamei Raadule.....
 • -4 (8)
  Orice jurnalist din Europa trebuie sa respecte legislatia europeana, codul de etica profesionala - indiferent in ce GEN LITERAR-PUBLICISTIC n-ar crea. Jurnalistul e dator sa verifice datele si sursele de date si sa asigure VERIDICITATEA lor. Din afirmatiile lui Banciu e reala, veridica numai cifra consumului de alcool, datele cu privire la prostitutie si analfabetism nu sunt veridice. In R.Moldova la sigur ca sunt mai putini analfabeti decat in alte tari. Daca are in vedere alfabetul romanesc - e adevarat ca o buna parte din populatie il respinge, continue sa scrie in alfabet moldolvenesc, chirilic sau in limba rusa. Pretentiile de necunoastere a limbii oficiale a Romaniei in R.Moldova - nu sunt intemeiate. Avem un caz indubitabil de DISCRIMINARE si DEFAIMARE a persoanelor, grupului, comunitatii, natiunii unui stat pe motiv de SEX,ETNIE, LIMBA,ALFABET,CETATENIE,tara de origine. Democratia de tip eurpean nu admite DISCRIMINAREA, a se vedea art.21 din Carta Drepturilor Fundamentale in UE
  • +3 (5)
   Cand iti citesc comentariile, imi dau seama ca Banciu la cei ca tine se referea. Mai rasule, strici imaginea Moldovei in lume, mai lasa naibii alcoolul in pace.
 • -7 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  țîgan borît de român, daca mama lui o fost o curva nu înseamna ca si studentele noastre sunt curve, ele sunt cu mult mai educate ca baranii de români. Spune ca are studii? o p..a are da nu studii, nare cel putin cei 7 ani de acasa, cred ca si de la noi ar vrea multi sa spuna cuvinte jignitoare despre borîtii ăștia dar se tin ca au educatie. daca pina amu îmi era totuna de romîni, acum sunt ferm împotriva lor.

  Sunt cetățean activ
  • +6 (8)
   dk esti mai prost ca banciu ! pentru unu ca tine nu meriti mai multe cuvinte !!!
  • +6 (8)
   Cred că ești tipul de persoană care latră la cîini, cînd cîinii latră la tine. :)
   .
   Altfel, nu ai generaliza ca un școlar cu 3 clase făcute, vorbindu-i de rău pe toți românii, pentru că un neghiob de Banciu a hămăit la TV.
   .
   Apropo, nu uita cît de caraghios prezinți, odată ce ai printre strămoși și printre rude români.
 • -4 (8)
  Ue sunt numai pentru. Tot strigati de ajutoare, mai mult ajutor am primit de la americani dechit de la romani.
  • +4 (6)
   cei care nu au comentarii utile de ce nu va limitati doar in a citi articolul !!!!
 • +3 (7)
  Pacat ca sunt asemenea jurnalisti ca Banciu!!! JOS BANCIU! Sa-l sustinem pe Leanca si oamenii din Republica Moldova!
 • +1 (7)
  Urît din partea lui!!! Propun sa fie persoana NON-GRATA ÎN REPUBLICA MOLDOVA!
 • +3 (7)
  Domnule Radu Banciu, sunt moldovean de la Pirlitii Unghenilor, nu inteleg de ce atata zarva in legatura cu afirmatiile D-stra referitoare la moldoveni.Aveti perfecta dreptate - intre frati se spun si lucruri, care nu plac! Dreptul ziaristului la opinie este mai presus decit frustarile poporului Republicii Moldova, inca Cantemir spunea despre unele moravuri negative ale moldovenilor, de atunci nu s-au prea schimbat in bine...
 • +2 (6)
  Stimate Onic! Materie superioara pentru Banciu! Despre ce vorbiti? La ce documente Europene trimiteti acest neghiob? Ideie nu are acest tampit in a cunoaste Directive UE sau Carta Drepturilor Fundamentale UE? Urmare a expresiilor si modul de gandire, acest Banciu trebuie sa treaca o verificare mintala, la un bun doctor psihiatru! In opina mea, cel mai periculos este faptul ca Banciu, a luat o pauza pentru a se pragti de urmatoare iesire la B1. S-a scolit la profesorii si Sefii sai, cei care-l platesc. Il cautau colegii sa vina la emisiune! S-a speriat si a fugit! Dar, fiind incurajat, a revenit! In presa de pe Dambivita mai nici nu s-a vorbit de Banciu. Tacerea lor este egala cu aprecierea spuselor de Banciu! Dupa acaesta a prins la curaj si a reaparut! El va continua sa injoseasca Basarabaia si basarabenii! Poate va deveni si un erou?
  • +2 (6)
   Poate tacerea inseamna ignorarea unui clovn? Logica de fier si tu ca si anonimul de mai sus care afirma ca asta e pozitia tuturor romanilor.
   Mare ti-i gradina...
 • -6 (6)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  un kele altfel nai cum sal numesti vitel needucat si prost, cica are studii sa se uite la dinsii blegii .
  • +3 (5)
   daca nu ai fi pus doi de ,,i,, ai fi luat un plus asa ca esti un bleg ca si el !!!!
 • +6 (8)
  Asta nu-i roman,ci TIGAN BORAT!!! Am prieteni romani care l-ar face bucati cu mainile lor pentru cele spuse. Dar mai prosti ca el sunt acei care ataca toata Romania din cauza unei nulitati absolute..
 • +3 (7)
  Bai oameni buni... dar in esenta el chear nu are dreptate????? Chear vorbeste dansul prostii? Ne batem cu caramida in piept dar suntem cine suntem... cea mai saraca si cea mai prosteasca tara din europa, cu toate viciile aferente. Cred ca putem sa ne comparam doar cu Albania. Ar trebui sa constientizam acest fapt si sa incercam sa ne schimbam. Gura mare caracteristica noua nu o sa schimbe nimic!
  • +7 (7)
   Nu ne putem compara noi cu Albania.. Vre-o 10 ani in urma ne puteam compara,dar acum am ramas departe in urma lor...
  • -1 (5)
   Eu as accepta aceasta critica din partea Germaniei, a Austriei, a Olandei etc etc. Dar nu o pot accepta din partea romaniei pentru ca nu e cu mult inaintea noastra. Sunt si eu nationalist si pledez pentru o eventuala unire cu tara mama, dar vezi matali, acest Banciu nu vorbeste cu gura sa, e vorba de o comanda. Si curand o sa iasa la iveala matrapazlicurile lui Ponta prin gura lui Banciu, un jurnaliuga din cadrul televiziunii aservite lui base. Asa ca...

   Sunt cetățean activ
   • +2 (4)
    grigore critica este din parte lui banciu nu din partea romaniei nu incerca sa insinuiezi ca suntem satule de provocatori !!!
    faptul ca esti nationalist foarte bine,ne trebuie si asa oameni
    ca romania e inaintea noastra nici nu avem ce discuta despre asta,statisticile ne arata pe noi ca suntem inafara clasamentului !!!
    ca banciu asta vorbeste la comanda cuiva,asta nicidecum tu nu ai de unde stii,iar chiar daca ar fi asa se stie cine are interesul de a dezbina fratia tarilor noastre !!!!!!!!!!!!
 • +5 (7)
  comentatori proestici rautaciosi si vulgari,de ce nu luati exemplu de la majoritate,singurul vinovat este banciu pai injuratil pe banciu si lasatii pe restul sa traiasca ca nu va zis nimeni nimik de rau !!!!
 • -4 (8)
  Ce bataie ti-as face eu tie mizerie tiganeasca...dar cit e de gretos spurcaciunea,ce mutra de drac are..............
 • +1 (5)
  ”Vă cred, deși nu aveți niciun argument că nu vă încadrați în această categorie de 7 din 10.” DAR CE ARGUMENTE AI TU, DESCREIERATULE, CĂ FATA S-AR ÎNCADRA ÎN ACEASTĂ CATEGORIE?
  ”Mie nu-mi închide nimeni gura” - BA DA, O SĂ SE GĂSEASCĂ UN OM BUN ȘI ÎȚI VA ÎNCHIDE-O.
 • +3 (3)
  Nu sunt pamfletist, deaceia am intrat pentru documentare.
  Vezi: http://www.observatorcultural.ro/Pamfletul-intre-fond-si-forma*articleID_3739-articles_details.html
  ”Definitia riguroasa a termenului descrie pamfletul ca o specie literara satirica, in versuri sau in proza, menita sa blameze persoane, idei, opere, intimplari reprobabile, intr-un mod direct si, deseori, violent; procedeele caracteristice pamfletului sint imprecatia, hiperbola, ironia, caricatura etc., prin intermediul carora se urmareste ridiculizarea, suprimarea prin discurs a „obiectivului“ ales"
  “Pamfletarul e un polemist ratat: fie ca ii lipseste spiritul critic, fie ca interlocutorul nu e capabil sau nu e demn de dialog”
  “In chip substantial, pamfletul e o structura artistica ideologizata, pusa in slujba unui „program“, a unui punct de vedere pe care insa il sustine doar prin negatie; el se construieste in virtutea unei ideologii a contestarii, vizind neantizarea oricarei opozitii”
 • +2 (4)
  Ba chiar e o realitate despre Moldova !!! teoretic toti Moldovenii se simt altfel: cineva se simte prost, dar altul e chiar prost, dar nu se simte. Dintii m-au jignit cuvintele lui banciu, dar acum chiar sunt de acord cu el, si-ar trebui toata lumea sa stie realitatea despre o tara ca Moldova, o tara frumoasa, dar au imputit-o cei de acolo... si s-au imputit toti... ca daca traiesti intre rahati - vei fi si tu rahat...
 • +2 (4)
  Ce zic moldovenii cand pleaca in alte tari : ca in Moldova e bine... bautura ieftina, tigarile ieftine, fetele frumoase, numeni nu lucreaza toti se jeluie pe viata dar chefuiesc in fiecare zi ....
 • +2 (2)
  si nu conteaza cine a zis asa, e real, asa este Moldova. Puteti zice despre Romania , Algeria, China la fel - nimeni nu va inchide gura. Si nu e nevoie de argumente. Trebuie ca fiecare locuitor din MD sa inteleaga treaba asta daca vrea o viata mai buna.
 • +4 (4)
  Va agitati aiurea.Toate jignirile astea le face in fiecare emisiune asupra Romaniei sau anumitor persoane.Asta e felul lui , incearca intr-un mod senzational sa-si faca rating iar acum prin polemica asta tocmai asta i se ofera. Tipul asta de tipologii de persone eu le banui ca au frustrari sexuale,teme legate de prostitutie si pornografie (mai ales infierarea lor) se gasesc totdeauna in discursul lor.
 • +6 (6)
  Banciu este un jurnalist obscur de la B1 care are niste cote de piata aproapte de zero. Ii faceti atita reclama pe cind in Romania il privesc mai putini oameni decit au citit articolul asta. Intrati pe blodul lui Mircea Badea sa vedeti audientele. Nu inteleg de ce atita galagie se face in jurul acestui lucru sau poate ii convine cuiva acest scandal sa spuna "iaca ce zic romanii despre noi".
 • +4 (4)
  Avem și noi astfel de neghiobi. Hai să-i unim și săi împușcăm în lună.
 • +5 (5)
  Chiar aveti dreptate, Calinel!
  Sa-l lasm in pace!
  Cu adevarat el isi ridica numele prin comentariile noastre.
  Propun sa nu mai comentam aberatiile lu Banciu si sa nu-i facem reclama. "Pasarea prelimba sa piere"
  Prin tacere sa contribuim la disparitia lui de pe ecrane si din viata publica! Doar asa va deveni o leguma sociala.
  La revedere, Banciule!
 • +4 (4)

  "Bă, am dreptul să mă revolt şi eu?” s-a întrebat Banciu."
  Baaaaaa, nenorocitule ! Ai dreptul sa te revolti, dar nu sa insulti, bazat fiind pe niste prejudecati ale unor nenorociti ca d-ta, diferenta intre voi fiint numai ca d-ta accepti teoria strainilor care eticheteaza poporul roman fix la fel, si d-ta crezi ca poporul roman este cum scrie presa traina?
  D-ta crezi ca poporul roman in totalitate merita sa fie injosit in lume cu calificativele dumitale imprumutate de la ei, jurnalisti si "analisti" straini ?
  "Așa că lăsați-mă cu închisul gurii căci sunt mult mai bine plasat. Pe mine nu mă prindeți în offsaid niciodată”, a spus Banciu."
  "Plasat" sau "deplasat" sunteti ?
  "Niciodata" ? Niciodata sa nu spuneti "niciodata".....De aceasta data veti fi prins......,cel putin asta cred ca trebuie sa se intimple.
  Postul de televiziune la care "munciti" trebuie sa fie primul, care sa va prinda "bijuteriile" intre usa........
 • +4 (4)
  Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!
 • -2 (6)
  Muligan ....Tias inchide eu gura daca ai fi undeva pe aproape...Ar trebui sai fie frica a merge pe strada nu se stie cum ii cade in cap vriun copac rupt ... Este el mai bine plasat...Tigani boriti....

  Sunt cetățean activ
  • -1 (1)
   Ce lingai au psu minus...Pidarsii moldovenesti...Pidaraji blea carea nu se pot da cu parerea...nu va puteti apara cuvintu si fata....Risuri

   Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  tinand cont de dorinta moskovei de a impiedica apropierea tari noastre de ue,nato si romania,tinand cont de metodele folosite de KGB,nu mare mi ar fi mirarea daca dupa un timp vom afla ca acest netrebnic banciu a fost platit de fratele nostru de la est ca sa faca aceste declaratii murdare !!!
 • +1 (1)
  http://adevarul.ro/news/eveniment/grigore-cartianu-radu-banciu-1_52dd098ec7b855ff56a3447d/index.html
  • +2 (2)
   Citat de pe linkul de mai sus:
   ”Jurnalistul Grigore Cartianu a vorbit la Adevărul Live despre derapajul lui Radu Banciu la adresa cetăţenilor din Republica Moldova. „E un accident al speciei umane, trebuie să se caute la cap!” Reacţia lui Cartianu a fost provocată de o emisiune în care Banciu a spus despre bursierii moldoveni că sunt „primiţi în braţe iar toate curvele alea ale lor care rămân gravide în primul semestru şi aşa mai departe.“
   Citeste mai mult: adev.ro/mzp9vy
   Păi, vedeți cine-i Banciu ăsta? :)) Hai să nu-i mai facem rating gratuit.
 • 0 (0)
  http://ziarulnational.md/sorina-stefarta-cu-un-banciu-nu-se-face-antiromanismul/
 • 0 (0)
  http://adevarul.ro/news/bucuresti/video-protest-sediul-b1-tv-fata-dedeclaratiile-radu-banciu-moldovenii-romani-1_52d7b3f5c7b855ff56870ac7/index.html
  http://adevarul.ro/news/politica/basarabia-gura-romanilor-factura-basescu-tigania-luibanciu-1_52d794f1c7b855ff568627a7/index.html
 • -1 (7)
  haha... cine-i bulă asta? animalule, mergi in centrul Parisului de la 23h sa vezi cine face trotuarul ... mergi in Zurich, Geneva, Berna etc etc sa vezi jito cine sunt curve acolo, deja si politia ştie romaneste. mergi boule sa vezi cine-s cerşetorii nr1 in europa care in fiecare dimineaţa se întâlnesc in staţia de tramvai/autobus si clefaie seminţe de floarea soarelui, scuipă, rup si distrug bunul public, lasă mizerie si prăpăd peste tot unde trec, mergi berbecule sa vezi cum flutura românii cu paşapoartele româneşti cand merge vorba de pedeapsă si de deportare... Mergi jurnaliuga proasta sa vezi cum românii se declară moldoveni ca sa fie acceptaţi de societatea unde se află. întreabă-i pe franezi, italieni etc de ce sfidează normele europene si extradeaza romanii pe capete. si uite-te in oglinda, ce esti? Asa ca fleanca închisă, lepadaturo!
 • +2 (2)
  mai aveti sal puneti pe asta in stiri, chiar nu aveti subiecte mai interesante decit replici ale unor degradati care nu fac nimic decit sa provoace lumea asta de la noi si asa dezmembrata pe criterii politice lingvistice istoriece, puneti numai benzina pe foc
 • +3 (3)
  Banciule, tu nu esti prostituata in cazul de fata , improscand venit asupra fratilot tai de sange, pe bani?
 • -1 (3)
  In privinta kurvilor! Aici merge o concurenta intre domnisoare atat in institutiile superioare cat si pe strazile tarilor capitaliste,(si la romance nu le astupi gura cum si blogerului si nici kurul). Ele iesa invingatoare. Dar dupa mintalitatea ROMANULUI rasist, avem si in Moldova asa cum in Ru. Uk. si pe tot globul! Pe ei mai usor sa-i pasesti de cat sa perzi timpul si medicamente si diferite leacuri.
 • +4 (4)
  Acest Banciu nu merita decat o astfel de replica: http://www.youtube.com/watch?v=ksGCfiZqPSE
 • 0 (2)
  eu cred ca o sa ne indragostim de radu banciu:D;))
 • +2 (2)
  Curvă e mă-ta, bre cârâilă! Și încă și singura curvă care îți dă...
 • +2 (2)
  Asa se intampla daca bagi prostul in seama, iti da si replica.
 • 0 (2)
  Deci haide mă Banciule să ne lămurim cu cine touși se vace curvă, noi ce de peste prust sau dvs. dle Banciu.
  ”Încep de la ceea că Moldova din buni străbuni permanent a servit pentru Romania drept scut împotriva turcilor.”
  1. Moldova a întins mîinile și sîngele său în ajutorul Romania atunci cînd au scăpatul de jugul turcesc (alungarea de la tron ale lui Radu cel Frumos)
  2. De cîte ori a fost pus la tron Basarab Laiotă ? fiecare intrare pe tron a lui Laiotă a fost doar datorită oastei Moldovei.
  3. Primul caz de Curvășenie a Romaniei - anul 1544 Cînd Laiotă Basarab a mers singur la sultan și a cerut pace pentru Romania , ceea ce defapt a însemnat că Romania ese din război iar Moldova rămîne. oare nu vorbește asta despre curvia voastră ?
 • 0 (2)
  4. În 1715 Romania și Moldova sunt încă autonomii separate. Fiindcă așa le convenea Romanilor fără ca să se gîndească la cei care permanent le-au sărit în ajuor !
  5. octombrie 1940 Romania se aliază cu puterile Axiei și intră în război împotriva MOLDOVENILOR în același timp.
  6. Deja în august 1944 cînd se face clar de partea cui va fi victoria Romania cu coada între vine trece de partea Aliaților.
  7. Hai să luăm o statistică pe italia/portugalia/grecia/franța/canada - cine sunt cei care fac topul la crime organizate prostituție violuri șamd... - oare nu Romanii ? despre care imagine vorbești Banciule ? Din Franța expulzați oare au fost Moldovenii ?
  Deci evident că curva sunteți voi care de-a lungul timpului ați fost ipocriți și ași căutat doar de pielea voastră prin metode nesimțite !!!
  hm... te faci de rîs... cred că ești pre plătit de cineva ....
  • 0 (0)
   Cred ca tcaciuk s-a gindit mult sa inventeze aberatiile astea. Interesanta intentia de a delimita poporul Roman si cel "moldovenesc in varianta comunista" si de a pune ca hotar riul Prut. Cred ca daca Rusia, in 1812, ocupa teritoriul Moldovei pina la Siret, acum "moldovenistii stalinisti" s-ar fi delimitat de romani pe Siret. Buna tactica de a delimita popoare acolo unde se opresc senilele de tanc.
 • +2 (2)
  sa ma kak in gura ta !!! tu demult esti in off side .. vorbeste de kurve romanci kurve e plina europa si romania ka al de tine imi este greatzzza
  eu nu inteleg kum de inka nu ai zburat de la emisiunea asta boule .... te invitam din tot sufletul in MOLDOVA si atunci o sa te arati kit de mare esti din foroliu de la emisiune poti minka mult ka rahat ... dar sa zici lukruri reale sau cel putin sa vorbesti ku oamenii de kare vorbesti adika de poporul moldovean ... eu nu ma enervez dar sincer sper sa se gaseaska cineva shi satzi dezbatee vreo 2 dinti 3 4 pentru toate prostiile spuse .!!!!
 • +2 (2)
  sper ca cineva dintre moldovenii plecati in RO sa faca dreptate si sa apere onoarea fetelor noastre in fata acestui magar ordinar,care exagereaza din auzite de la borfasii de teapa lui.Personal cind am vrut sa cumpar calorifere din Al de la piata am intrebat de unde le are:de la rominasii din Spania,Portugalia si a. ,care instaleaza ziua iar noaptea le fura si noi le cumparam de la ei .Tot asa si cu tel.mobile,calculatoare -niste gunoaie
 • +2 (2)
  cerem proces public,acest provocator trebueste pus la inchisoare pentru intimidare,rea vointa si denigrare
 • 0 (0)
  urod urodom, da e muzhik maladets, intareste relatiile dintre romania si moldova,,, tati unionistii pot fi trimisi in 3 litere, cu linkuri la emisiunile lui
 • -2 (2)
  Banciule parca undeva eram de acord cu tine da vad ca ROMINUL E ROMIN. Citeva zile in urma am lucrat la cimeva in zona Waterloo si a venit vorba cine sint si ii spun sint din Moldova da vorbesc romina, da belgianu zice Oooo romin nuuuu ca multi romini fura. Da am intilnit un romin care se prezenta ca moldovian, ca altfel nul primeau la lucru. Da tu de acuma esti dobitoc in toata legia. Avioane intregi din Franta sint trimise in Rominia cu romini nu in Chisinau cu moldoveni. Asa ca dobitocule ciocul mic. Poate cu gramatica nu stau bine da fata in fata am sa-ti spun multe dobitoc ce esti. Ca alta natie in afara de romini nu isi bat joc de semenii sai cair rau sa faca, da DOBITOCULE SINGELE APA NU SE FACE. Tu vezi ANIMALULE CUM MADALIN VOICU ISI APARA TIGANII STIIND BINE CA UMBLA CU FURATU. dA TU DOBITOCULE NICI NU TE-AI INTERESAT CINE SINT MOLDOVENII LA STUDII SI IN ROMINIA SI IN TOATA EUROPA. PENTRU ELEVII MOLDOVENI PROFESORII ROMINI SE BATEAU CA STIAU CA MOLDOVENII RIDICAU NOTA.
 • -1 (3)
  ANIMALULE AM NEPOATA SI LA UNIVERSITATEA ULB DIN BRUXELL IN ANUL EI DE STUDIU E A DOUA DUPA BELGIENI CARE IN ACEASTA UNIVERSITATE SINT ABORIGENI.ASA CA BANCIULE CUM SPUN MOLDOVENII (NU MINCA LA KIKAT)
 • 0 (0)
  vorbeste si se poarta mai rau ca tiganii din Gara de Nord de la Bucuresti, a invatat cu curvele si cu baietii care lucrau la santier, dar lasati-l in pace ca are studii, a invatat la seral!

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Am stimat intodeuna pe moldovenii de peste PRUT da sa ma scuzati nu ma sperie nici careva raspundere penala oare cit ior fi platit acestei cirpe sa ponegreasca moldovenii, bre cei de peste Prut aveti demnitate susitai coaile la tifla asta platita de KREMLIN ca sa nu venim noi sai punem sa faca oua scrob din ele.
 • 0 (2)
  Fratilor hai sai punem pe rominasi la punct AFARA DIN EUROPA TIGANI BORITI
 • 0 (0)
  Apoi iaka acest timpit alde Banciu in loc sa pue coada intre vine si sa taca precum orice alta potaie alde el in asa cazuri sa vezi el hamaie mai departe asuprra moldovenilor pai avem noi moldovenii demnitate su nu
 • 0 (0)
  Nu trebuie sa ne miram de ceia ce spune individul. Aceasta e părerea a 99% de ROMani, dar putini o spun în mass-media cu glas tare. Politicienii noștri îs hrăniți cu $ și € de Bruxelles & co... vor tăcea căci au gurile pline cu galbeni. Vor aștepta bonusul de vara ca sa vândă și Tara-- nu nu pe aceia deja au vinduto, doar denumirea.
 • 0 (0)
  Romania din nefericire este cu gandul si mintea la tragedia din Apuseni, si nu vede dezlantuirea de ura si venin ce se revarsa dinspre Basarabia in spatiul electronic. Omiteti faptul ca emisiunea este incadrata in zona panflet. Poate era bine ca tot romaul sa simta "vibratiile" de dincolo de Prut. 108 comentarii pe aceasta tema. Bravos.
 • 0 (0)
  da-le-n gura banciule.. la toti suparaciosii astia si la toate terpilele. Haide ba ca voi ii admirati pe cei blatnie. voi va uitati pana mai ieri la Brigazi si banditischii peterburg si opreati lumea pe strada si sa le luati capishili si aveti obshiak si vi se parea toate astea un fel de romantism. Ia zi.. ce patesc in puscarie suparaciosii?
 • 0 (0)
  Unimedia sunteti tendetiosi. omul a venit cu argumente dar voi atatati aici spiritele antiromanesti. slugile lui plohis, la unimedia 7 din zece angajati sunt niste curve. prostituate care pe bani scrie ce vrea seful lor. Fiecarea doilea e un betiv concenii care-si bate femeia si copii cu savocu in cap. si 100 la suta sunt pederasti.. adica se freaca in fund. Tooooti la rand si barbat si femee si femee de serviciu - Toti! Avem rapoarte oficiale de la cel maimare oenge de prostituate si pederasti din franta, intrebati-l pe Banciu :))
 • +1 (1)
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
 • 0 (0)
  Banciu = Mocanu ,Pavlicenco, Ghimpu ! Alde gura-sparta !
 • 0 (0)
  Singurul argument pe care-l au moldovenii e ca : Romanii sunt cersetorii Europei, ca fura, ca tiganii romani dau in cap ....ca romanii sunt goniti de tot vesticii. Pai ce cct de argument e asta ? Pana la urma o fac pe spinarea lor, nu e ca si cum ar afecta Moldova in vreun fel sau altul.... fiecare cum isi asterne. Pana la urma, singurii care aveti cat de cat avantaje in Romania, sunteti tot voi modlovenii si nu viceversa ... argumentul e invalid. Si totusi, voi vreti unire cu tiganii Europei. Care-i logica de alcoolist? ca nu o inteleg...

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA