ora: 09:38, 06 oct 2017 2868
Autor: Sport Men

(video) Armenia a suferit o umilință uriașă în partida cu Polonia! Robert Lewandowski a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei


(video) Armenia a suferit o umilință uriașă în partida cu Polonia! Robert Lewandowski a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei
Foto: ESPN FC

Selecționata Armeniei a fost surclasată pe teren propriu de echipa Poloniei. Henrikh Mkhitaryan și compania au suferit o înfrângere umilitoare cu scorul de 6-1.

Vedeta polonezilor, Robert Lewandowski, a reușit un hat-trick în partida disputată la Erevan. Atacantul lui Bayern Munchen a ajuns la cifra de 50 de goluri marcate în tricoul naționalei, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria selecționatei Poloniei.

Recordul precedent îi aparținea lui Wlodzimierz Lubanski, acesta marcând 48 de goluri pentru Polonia.

Polonia este liderul grupei E cu 22 de puncte la activ.

"Trebuie să facem totul ca să nu repetăm aceeași rușine în partida cu Kazahstan. Nu am cuvinte. A fost o înfrângere rușinoasă. Sunt căpitanul echipei și îmi asum responsabilitatea. Mulțumim tuturor suporterilor pentru susținere" - a declarat vedeta naționalei Armeniei, Henrikh Mkhitaryan.

Într-o altă partidă din grupa E, România a trecut de Kazahstan cu scorul de 3-1. O dublă pentru "tricolori" a reușit Constantin Budescu, o altă reușită și-a trecut în cont Claudiu Keșeru.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Sport
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA