ora: 16:43, 24 oct 2014 5062
Autor: Petru Cosoi

(video) Apelul lui Marian Lupu


Video se incarcă ...
(video) Apelul lui Marian Lupu
Marian Lupu, liderul PDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Marian Lupu, președintele PD, a făcut public un apel public prin care chemă electoratul să susțină formațiunile care își doresc dezvoltarea țării, inclusiv PD.

"Fac un apel către toate formațiunile politice, către toți cetățenii responsabili care înțeleg adevăratele pericole și susțin poziția constructivă a Partidului Democarat Moldova. Vă chem să nu irosim în van resursele și voturile, să ne unim eforturile pentru creșterea nivelului de viață și de securitate al tuturor cetățenilor țării", a declarat acesta.

Partidul Democrat va candida cu numărul 1 în buletinele de vot. Primul în listă este președintele partidului Marian Lupu, urmat de prim-vicepreședintele Vlad Plahotniuc. În listă mai este și președintele de onoare Dumitru Diacov, actualul președinte de parlament Igor Corman, dar și alți miniștri, deputați și funcționari.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -7 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  O ideie destul de bina, partidele ce nu au sanse de pe acum ar trebui asta sa inteleaga si sa se alature democratilor, democratii acum au devenit forta numarul 1 in lupta cu problemele tarii, ei sunt inarmati cu solutii, au o pozitie ferma si cu siguranta vor reusi sa schimbe lucrurile.
  • -6 (18)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Consolidarea societatii este cea mai buna solutie pentru a izbuti si a face ca lucrurile sa evolueze in directia corecta.

   Sunt cetățean activ
   • -9 (19)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Trebuie de lucrat ca sa crestem nivelul de viata in tara asta, sa crestem economia, sa crestem salariile.
    Apelul lui Lupu este binevenit si sper ca formatiunile care vor sa acceada in legislativ, si care viziuni sanatoase de dezvoltare a statului vor lua in consideratie acest apel.
    • -9 (17)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Cei ce cu adevarat isi doresc integrare in UE si crearea bunastarii la noi aici acasa vor da curs invitatiei lui Lupu si se vor alatura democratilor. Iar cei ce nu o vor face asta inseamna ca urmaresc un alt scop decit declara.
     • -12 (16)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      PDM a venit cu un plan concret de dezvoltare a Moldovei pe cind ceilalti concurenti electorali au venit din nou cu intigi si cearta. Consider ca PD la moment cel mai mult da dovada se maturitate politica si seriozitate.
      • -11 (15)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       tinind cont de toate ideile si propunerile pe care le-am auzit pina acum de la democrati - ei intr-adevar vor sa creasca moldova. in primul rind, ei, din cite am vazut si auzit in aceasta campanie, vor sa lanseze diferite programe prin care sa sustina tineretul. sa le ofere diferite programe prin care acestea sa se dezvolte. unul din atarele programe este TANARUL FERMIER. prin acest program ei vor sa ofere fiecarui tinar, sub 35 de ani, sume de 10.000 euro insa cu conditia ca vor deschide vreo afacere in agricultura.
       • -11 (13)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        Am auzit si eu de tinarul fermier. Este o idee buna de a stimula tinerii sa dechida afaceri in agricultura.
   • +13 (13)
    Lupul e la conducerea tarii de 13 ani,8 cu comunistii si 5 cu democratii.Mare folos din urma lui nu s-a vazut in acesti ani,nu s-a gindit la dezvoltarea tarii.Dar iata acum,in preajma alegerilor s-a trezit in el un patriotism deosebit,i-au venit in minte multe idei constructive,e gata sa-si dea viata pentru R.Moldova! Dar oare nu datorita lui Lupu si Plohotniuc coruptia a ajuns sa distruga statul si valorile morale ale societatii,se fura averea poporului,nu-s bani pentru pensii,salarii,copii mici,scoli si gradinite,spitale ,pentru toata infrastructura sociala?Dar unde e economia tarii,dle Lupu ? Nuuuu,noi vom vota pe altii,necorupti,voua vii destul cit ati fost fara nici un folos !
    • 0 (2)
     foarte bine ai mentionat bidlelor tradatoare si vinzatorii de neam si tara merita una teapa lui VLAD TEPES caci asta o merita pe deplin ca si-au batut joc 5 ani de zile de sarmanul popor,jos bidlele moscovite kremlinesti in fata:pcrm,psrm,pd,pldm,pl,plr,usatii,farmazoni,selin si coloana a 5 ; VOTATATI MISCAREA POPULARA ANTIMAFIE SERGIU MOCANU
    • 0 (0)
     Foarte corect tampitii o sai voteze ca le place cum vorbeste si ca e chipes )) handicapat** de moldoveni :D

     Sunt cetățean activ
  • +5 (5)
   Adevăratele pericole sunt aceşti oportunişi, declaraţi mari democraţi şi iubitori de statalitate moldovenescă. Statalitate care le justifica existenta acestor ghiftuiţi pe nenorocirea altora...
 • +8 (8)
  LUPU este doar un OPORTUNIST !!!El merge cu cine este la conducere,cu PCRM,apoi cu AIE 1-2 sau cu oligarhii tip Plahotniuc !!Trage-ti voi concluzile !!!!Santajeaza pe oricine(tipa AIE !!!)!!!
 • +5 (5)
  Лупу это чёрт,который был с комунистами и предал их,значит предаст всегда и всех! На муссор его!
 • 0 (0)
  aha, aha....
 • +2 (2)
  ba zalupa proasta da de ce acuma proaspat cind javra lavrov a amenintat RM ca v-a aplica acelas scenariu ca si in Ucraina si v-a declara transistria independenta DE CE ZALUPAAAAA NU CRITICI DECLARATIILE SI TOATE RISURILE VOASTRE DIN PD NU CRITICA DECLARATIILE ACESTOR PORCI DE LA KREMLIN?????????? DE CE ZALUPA,eu am sa iti raspund la aceasta intrebare fiindca sinte-ti slugille si poponarii porcinelor de la kremlin si le ridicati chilotii toti poponarii din partidul DERIMOcrat, cind ELENA UDREA A AFIRMAT CA ROMANIA ARE DE GIND SA UNEASCA CU SORA SA MOLDOVA,PORCII DE LA CHISINAU SI SLUGOII PORCILOR DIN RUSIA REPEDE AU REACTIONAT SI AU CRITICAT ACESTE DECLARATII partidul DERIMOcratilor,JOS BIDLELE VOTATI ANTIMAFIE SERGIU MOCANU
 • +1 (1)
  mai departe faceti-va de ris...
  cu traditii locale si alte aberatii - veti lua pragul minim
  _____________
  si n-am sa ma supar de loc!
  pe afisuri scriti frumos dar din gura va ies asa niste "vrabiute"...
 • 0 (0)
  Opriti-l,oameni buni,ca se siniucide,se arunca pe Ambrazura!Si pacat sa-l pierdem,ca cine ne va amuza cu "povestile cu zmeii"democratico-comunist!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA