ora: 17:41, 16 iun 2014 13488

(video) Angajatele lui Efrim, „aliatele” lui Renato Usatîi


(video) Angajatele lui Efrim, „aliatele” lui Renato Usatîi
Usatîi le-a dat voce!
Angajate MJ și Renato Usatîi
Foto: captura imagini video privesc.eu
Două angajate ale Ministerului Justiției îl acuză pe Oleg Efrim că ar fi dat indicații să fie refuzată înregistrarea Partidului Nostru, prin redenumirea Partidului Popular Republican. Elena Grițco, șefa Direcției organizații necomerciale, și Nina Cereteu, specialist în cadrul aceleași direcții, au ieșit astăzi, 16 iunie, în cadrul unei conferințe de presă alături de politicianul Renato Usatîi și a lansat public acuzațiile, transmite UNIMEDIA.
 
De cealaltă parte, Ministerul Justiției declară că cele două au încălcat flagrant legislația și statutul funcționarului public.
 

„Ieșirea de astăzi, alături de un politician, denotă clar că persoanele, angajate ale ministerului, au comis în mod voluntar acțiuni care vin în conflict cu statutul de funcționar public, dar și au favorizat conflictul de interese”, se menționează în reacția instituției.
 
Elena Grițco susține că a avut o relație tensionată cu ministrul Justiției și că din exterior au existat mai multe tentative de influențare a activității sale. „Din start vreau să vă spun că nu suntem aici pentru a face careva declarații politice. Nu suntem aici pentru a ne apăra imaginea și demnitatea profesională, cât și personală. Activez în cadrul Ministerului Justiției aproape 7 ani de zile, dintre care 5 în funcția respectivă”, a menționat șefa Direcției organizații necomerciale de la MJ, citind de pe foaie.
 
Nina Cereteu, cea care s-ar fi ocupat de setul de acte prezentat de Renato Usatîi declară că documentele corespundeau întru totul legii cu privire la partide. „Însă, am primit indicația să perfectăm actele de refuz pe motiv că nu s-a respectat procedura statutară privind convocarea Congresului”, a declarat aceasta, precizând că ea și colega sa au purtat discuții în contradictoriu cu ministrul Justiției, Oleg Efrim, la acest subiect și prin urmare, cele au refuzat să contrasemneze decizia de refuz.
 
Ulterior, spune Grițco, Efrim le-ar fi acuzat că lucrează pentru Renato Usatîi și că vor fi verificate dacă corespunde funcțiilor pe care le dețin. Astăzi dimineața, cele două ar fi depus cereri de demisie din proprie inițiativă.
 
Ministerul Justiției a venit cu reacții. „Întreaga acțiune de astăzi, precum și declarațiile false, lipsite total dovezi și suport, denotă clar intenția de a exercita presiuni asupra Ministerului Justiției, prin șantaj, conflict de interese și coruptibilitate. Menționăm că în cazul acestor persoane au existat și anterior suspiciuni privind integritatea lor.  În același timp, precizăm că toate acțiunile și declarațiile efectuate pe marginea acestui subiect denotă elemente de coruptibilitate în activitatea persoanelor în cauză. În acest sens, Ministerul Justiției va înainta un demers către organele abilitate privind investigarea acțiunilor coruptibile și de conflict de interes a funcționarilor vizați”, se spune în declarație. 

 
În ceea ce privește referințele la refuzul de a înregistra modificările la statutul unui anume partid, MJ menționează că la moment, litigiul se examinează de către instanța de judecată.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -3 (39)
  La puscarie Renato Usatai si angajatele lui Efrim.
  • -5 (37)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Ce face CNA si Procuratura lui Plahotniuc? angajatele Ministerului Justitiei au luat mita, trafic te influenta, folosire in mod direct si indirect, de informatii care nu sunt destinate CRIMINALUI in libertate Renato Usatai???
   - uz de fals
   - infractiune de luare de mita
   - cumparare de influenta
   - complicitate la dare de mita
   - spalarea banilor
   - complicitate la spalarea banilor
   - complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, avand drept consecintă obtinerea unui folos necuvenit, pentru Renato Usatai si RUSIA.
   ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
   • -4 (38)
    Se vorbeste ca Renato Usatai i-au cumparat pe angajatele de la Ministerul Justitiei cu 50 000 mii euro pentru ca sa iasa intr-o conferinta? e drept? voi ce stiti?
    • +1 (41)
     Unde se vorbeste? La piata centrala? Ce cu voi oameni buni? Pridumaiti na hodu variante!?!?
     • +1 (37)
      Desigur ca pleaca de la minister :))))
      Renato plateste mai bine ))))))
      • 0 (38)
       CORECT
       RUSINEEEEEEEE DE ASA ANGAJATE LA "MINISTERUL JUSTITIEI" - RUSINE. NU POT TINE UN DISCURS DEMN DE UN ANGAJAT IN JUSTITIE.
       ----IAR USATII --- CE POT SA VA SPUN, N-AM VAZUT INCA SA SE TRANSFORME "K+++UL IN CIOCOLATA" ----
       ---- DACA MAI INTRA SI EL IN PARLAMENT (VAZIND CA NU POATE MOLFAI 2 CUVINTE CUM SCRIE-N CARTE) APOI CHIAR CA SUNTEM PIERDUTI ---
       ---- SAU DOAR DE SA-I STEARGA PAPUCII LUI LEANCA SAU LUI CORMAN, SAU IN CEL MAI RAU CAZ LUI CANDU :D, CA IN REST VAI SI AMAR DE VIATA LUI DE BANDIT RUSOFON ---------

       Sunt cetățean activ
       • -4 (14)
        Comentariul a fost șters de redacție.
        • 0 (36)
         Opa na!
         Fetele o stat matinca sub capot la rolls royce lui Usatii!
    • -5 (31)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Daca ar fi in sistemul anglo saxon de "judge-made law" acesti angajati de la Ministerul de Justitie care s-au vandut lui Renato ar trebui ostracizati: confiscarea averii obinute prin acte de coruptie, rejudecarea proceselor in care ei au dat decizii influentate de coruptie si interzicerea exercitarii profesiunii, pe langa anii grei de puscarie.
  • -5 (27)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Iata cine sunt vinovati,alaturi de cei din politica lui Renato,pentru distrugerea Moldovei si a Moldovenilor!iata cine sunt cei care trebuiau eliminati din societate prin revolutia din aprilie 2009, iata cine ne batjocoreste si umileste,cine a distrus viitorul nostru si al copiilor nostrii!iata cine sunt vinovatii care trebuie adusi in fata plutonului de executie si trimisi in puscarii!iata cine sunt cei care primesc salarii si pensii uriase pentru a distruge un popor si o tara!cat ii mai suportam?pana cand?Cand le vom "plati" acestor nenorociti pentru toate atrocitatile si faradelegile lor?Se apropie "ora judecatii" oamenilor?
   RENATO USATAI este un CRIMINAL, care doresta sa o aduca pe RM in genunchi lui Mister Putin! Stimati demnitari este timpul sa peneti la puscare pe cei care incalca legea dar mai ales pe Renato Usatai, pentru ca promoveaza separatismul cu concertele lui.
   • +6 (30)
    Ce prostii ati scris)))))) Inseamna ca Plahatnuc si Fileat si Gimpu in timp de 5 ani, neau destrus tara, si asta e normal! Dar om nou cu ideele bune care vrea sa salveze tara noastra, care vrea sa raminem MOLDOVENI, el e rau!?!?! Linistitiva oameni
    • +6 (20)
     paradize, Problema Moldoboilor e ca au Memoria foooarte Scurta, si au Uitat cum Filea cu Dicov au Furat Moldova pe timpul lui Lucinskiii...
     Acuma Reveniti Mafia LizberaloDermocrata Fura Moldova pina la Capat...
     PS: A mai Fost Condamnat cineva dintre Filat ori Vicol ???
     http://unimedia.info/stiri/audio-parodie-discutie-intre-vlad-filat-si-nicolae-vicol-57659.html

     Sunt cetățean activ
    • -4 (14)
     Pe cine tu numeşti om bun? Poate pentru tine - da (după ce te-a plătit şi te-a cumpărat cu tot cu maţe). Unde a fost acest om "bun" până acum? Ce a făcut el pentru ţară? Să te arunci cu bani murdari este foarte simplu, însă să-i munceşti cinstit e cu totul altfel. El şi toţi cei ce-l sprijină sunt oameni fără obraz şi raţiune. Şi aici este foarte potrivită zicala - spune-mi cine ţi-e prietenul şi am să-ţi spun cine eşti tu!
     Jos trădătorii şi bandiţii!
    • +1 (1)
     "Ideele" lui bune se rezuma la a accede la putere pentru ca in perioada asta dificila sa puna mana pe ceva bani ai statului. Ce altceva va asteptati de la un bandit?
 • +5 (33)
  Молодца Ренато. Приятно видеть что есть на свете люди которые за справидиливость. Девчонкам БОЛЬШОЙ РЕСПЕКТ. Они правильно поступили.
  Вот теперь филат со своими шестерками понервничают
  УРАААААААААААААААААААААА
  • -7 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Пресс-конференция беспредметная. Какие-то абстрактные и непонятные обвинения в адрес Олега-ласэфумату. Если эти "гипер-порядочные" сотрудницы Минюста столько натерпелись от министра-демона, почему только сейчас объявили об этом? Тяжело верится что примитивный девиз "Сила в правде" так сильно затронуло совесть девчат, особенно это относиться к блондинке.... Наверняка "последней каплей" были и какие-то денежные знаки :):) Вообще, я бы не стал собачиться с этим полуграмотным пацанчигом на блатной педали, таким образом создавать из него героя домохозяек…
  • +1 (1)
   А из за чего нервничать-то? Какая в конце концов разница как называется эта партия? Да хоть Национальный Союз Воров и Бандитов! У них в любом случае нет ни единого шанса!
 • 0 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Se observă de la o poștă, că angajatele au fost corupte pentru a vorbi prostii. Au primit o sumă frumușică de la bandițel și acum stau speriate ca două pupeze, care nu știu în ce rahat s-au băgat. Dacă în statut scrie negru pe alb că, congresul are loc minim peste 2 luni din ziua convocării, despre ce încălcări vorbim? Acest termen n-a fost respectat!!! Ele nu sunt juriste, da tractoriste, care au cumpărat diploma, adică două dobitoace fără studii juridice. Să te faci de rîs în așa hal pot numai aceste două proaste, care se dau mari juriste. Da acest bandit să-și angajeze niște juriști profesioniști, care să-i pregătească congresul, să facă totul conform buchiei legii, apoi să facă declarații de cretin. Sau concertele au secat bugetul și nu mai are bani?

  Sunt cetățean activ
 • -2 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -2 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -4 (22)
  Logica cumpararii este pe fata. Daca a fost un abuz in faptul refuzului inregistrarii de ce Renato Usatii nu a actioinat pe cale legala? De ce nu a atacat la in judecata ministerul pe faptul abuzului? Putea sa mearga si pana la CEDO cu asa ceva. Ce fel de angajat in justitie mai este si sefa asta de directie care foloseste argumenul "Va dati seama care va fi decizia instanteti de judecata" acolo unde spune ca Efrim a zis ca se va adresa in instanta. E de unde stie apriori ca decizia nu va fi in folosul ei?
  Si chiar daca s-a comis un abuz de ce nu i-au spus lui Usatii sa se adreseze in judecata, dar au iesit la conferinta de presa, de ce tocmai in cazul lui Usatii au gasit atata curaj, cand au mai avut neintelegeri cu Efrim de ce nu au iesit indata cu declaratii de presa? Sau atunci nu s-au dat bani?
 • +4 (10)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -4 (18)
  Aceste angajate ar trebui sa stea dupa gratii!
 • +4 (8)
  Doamneeeeeeee........fereste!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A-iu-rea-la !!!!!!!!!!!


  Sunt cetățean activ
 • +13 (15)
  acest efrim !! e o matrioneta politica !! atunci cind cineva se revolta trebue sa eai atitudine nu sa initiezi investigatii interne asupra celor ce se revolta ! unde sa mai vazut asa ceva ! repreasii asupra angajatilor ! RUSINE EFRIM ! de credeam om profesionist @@
 • -5 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  E periculos acest Usatii, daca a reusit sa gaseasca din interiorul ministerului persoane, apoi are informatori, si probabil e vorba chiar de o sustinere a serviciilor secrete straine
  • +1 (1)
   Stai linistit ca n-a gasit decat doua maimute care pentru mita au spus ce-a vrut el sa auda.
 • -5 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Aceste Pitipoance,inca odata demonstreaza,gradul de coruptie din institutii-le statului RM.
  Aceste "cretine erau credibile",daca apareau in fata altor pitipoance si pitiponi,fara acest individ,care se plimba prin anticamera politicului moldovenesc,ca la el la Falesti.
  Fara nici o simpatie,pentr acesti haiduci de la guvernare,dar adept al democratiei in crestere,nu accept cind fiecare angajat(a),se da cu parerea.Daca nu esti de acord,atunci pleaca!Cred-ca aceste Pitipoance,au participat la mai multe faradeleji.Stergeti-va,pufusorul de pe botisor!
  Ce tine de acest "Анализироавл",mii rusine ca democratia in acest stat e promovata de acest "fanfaron"! Cetateni! Fiti vigelenti!
 • +1 (1)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -2 (4)
  Cit au primit gainile cele de la Usatii cam atit am primi noi fiecare daca nu neam vinde tara celor ca Usatii, Dodon Garbuz si altii. Iata unde se ascunde saraciia noastra.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  O conferinta supta din deget... Desi, in cazul acestor doua degenerate, poate si din altceva...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA