(video) Andrei Năstase, despre parteneriatul cu PAS: Suntem sortiți să mergem împreună

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a trimis o ofertă de parteneriat Partidului Acțiune și Solidaritate și aștepta un răspuns în acest sens. Declarațiile au fost făcute de liderul PPDA, Andrei Năstase în cadrul emisiunii IMPORTANT de șa TVC 21.

(video) Andrei Năstase, despre parteneriatul cu PAS: Suntem sortiți să mergem împreună
(Foto: UNIMEDIA)

Năstase mai spune că PAS este sortit să meargă împreună cu PPDA în campania electorală, mai mult dacă nu reușesc să obțină anularea modificării sistemului electoral. 

„Suntem sortiți, mai ales dacă nu reușit să anulăm votul mixt, suntem sortiți să mergem împreună. Și nu de dragul meu, și nu de dragul Maiei Sandu, nu de dragul unuia din cadrul partidelor noastre, dar de dragul acestei țări.  Noi considerăm că conjugarea de eforturi, o formulă de mesaj unitar, nu în competiție, deoarece noi avem cu cine să fim în competiție. Noi avem acest binom Plahotniuc-Dodon, noi avem tot felul de falși stataliști, falși unioniști, falși europeni, noi avem cu cine să concurăm sau să fim în competiție. Noi trebuie să facem front comun. Fiecare o poate vedea în felul său”, a conchis Năstase. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub