ora: 10:37, 01 iul 2011 8175
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Alege o carieră în IT


(video) Alege o carieră în IT
Foto: captură video
Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC şi Proiectul USAID CEED II, cu suportul Ministerului Informaţiei şi Comunicaţiilor, anunţă lansarea Campaniei sociale „Cariera în IT”.

Campania „Cariera în IT” se adresează tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ preuniversitar şi are drept scop informarea acestora privind oportunităţile unei cariere în domeniul Tehnologiilor Informaţionale, oferindu-le o viziune complexă asupra perspectivelor de creştere şi beneficiilor pe care le pot explora.

Iniţiativa este determinată de evoluţia dinamică a sectorului TIC din Republica Moldova şi cererea ascendentă de specialişti calificaţi în acest domeniu. Ţinând cont de faptul că dezvoltarea forţei de muncă este un proces pe termen lung, promovarea carierei în domeniul TI în calitate de opţiune extrem de atractivă şi motivantă pentru tînăra generaţie devine un imperativ al timpului prezent.

Materialele difuzate în cadrul campaniei vor oferi absolvenţilor reperele esenţiale privind oportunităţile pe care le vor putea valorifica în calitate de specialişti IT şi îi vor ajuta să adopte decizii responsabile şi bine informate.Publicitate

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  daca salariul in IT a unui programator in tara este de 500-1000$ iar peste hotare de la 1000-5000 atunci cine Pi**a ma*ii sa te invete competent la facultate cand profesorii au salarii de 2000 de lei, Care programist bun va refuza sa lucreze intr-o corporatie serioasa pentru un salariu de profesor???????????????????? AVEM IN MOLDOVA OAMENI COMPETENTI CARE SA NE INVETE PROGRAMAREA??????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ????????????????????
  • 0 (0)
   dacă un programator este bun, el va avea timp să predea şi să lucreze...
   chiar unul din profesorii mei, angajat al unei firme IT, din câte am înţeles are un salariu de peste 2000$ aici, în Moldova, dar tot odată predă la universitate, şi presupun că nu o face pentru acei 2000 de lei, dar din plăcerea de a preda, sau pentru a racolta studenţi buni în câmpul de muncă... dar oricum le reuşeşte pe ambele
  • 0 (0)
  • 0 (0)
   şi apoi, sunt câteva companii IT, care organizează cursuri, GRATIS, cu scopul de a fi angajat în aceste companii
 • 0 (0)
  am uitat să spun că l-am văzut predând la 2 universităţi....
 • 0 (0)
  La care anume si la ce Facultate?
 • 0 (0)
  a fost profesorul meu la USM, apoi am văzut că a fost şi profesorul unor colegi de-ai mei de la serviciu de la ASEM

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA