(video) Aleg cariera IT. Poveștile de succes a cinci tineri de la Allied Testing

Oleg, Elena, Ana, Dan și Timur activează în cadrul companiei Allied Testing Team. Au ales o carieră în IT, pentru că le oferă o multitudine de posibilități. Aceștia activează de mai mulți ani în acest domeniu și consideră că pentru a excela în IT e nevoie de perseverență și talent. Tinerilor le place să călătorească, citească și își dedică timpul liber persoanelor dragi.

Reportajul face parte din cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, realizată de Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC şi Proiectul USAID CEED II, cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului.

Alăturați-vă grupului „Aleg Cariera în IT” pe Facebook, unde membrii vă vor informa și îndruma despre oportunitățile IT din Moldova și de peste hotare.

Campania de promovare a Carierei IT încurajează tinerii să opteze pentru studii în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor, oferindu-le repere clare privind beneficiile și oportunitățile reale care pe care le poate asigura activitatea în acest sector. Inițiativa este realizată de Asociația Națională a Companiilor Private din Domeniul TIC cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului prin intermediul Programului de Granturi pentru anul 2013, Proiectului USAID CEED II, Agenţiei Austriece pentru Dezvoltare (ADA), din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, sub patronajul Ministerului Educației al Republicii Moldova. Partener al campaniei: Interakt Media.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub