(video) „Aleg cariera IT”. Povestea tinerei care se visa actriță, dar a devenit un project manager de succes

În liceu visa să devină actriță sau jurnalist, dar după absolvirea liceului, părinții au sfătuit-o să studieze în cadrul unei facultăți IT.

Tânăra a recunoscut că primul calculator l-a cumpărat când a început să studieze la universitate.

Veronica a spus că și-a început cariera în IT în cadrul companiei Pentalog din Chișinău. 

(video) „Aleg cariera IT”.  Povestea tinerei care se visa actriță, dar a devenit un project manager de succes
(Foto: UNIMEDIA)

„Mi-am început cariera în calitate de stagiar, iar la scurt timp am reușit să devin project manager al unuia dintre cele mai mari proiecte din cadrul Pentalog”, a precizat Veronica.

Tânăra ne-a povestit care sunt cele mai importante beneficii care le oferă domeniul IT. „Pe lângă faptul că avem un salariu care ne permite să călătorim în diferite țări și să ne îndeplinim diverse visuri, în acest domeniu există multă socializare - lucru care îmi place extrem de mult”, a adăugat Malai.

Veronica îi sfătuiește pe tineri să învețe la universitate dacă își doresc o carieră de succes în domeniul IT.

Pub

Materialul este realizat în cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, implementată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015.

Alăturați-vă grupului „Aleg Cariera în IT” pe Facebook, unde membrii vă vor informa și îndruma despre oportunitățile IT din Moldova și de peste hotare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub