ora: 15:06, 07 iul 2017 8463

(video) Accident neobișnuit al unui moldovean în Odessa. A intrat cu Lexus-ul său într-un tramvai: „În Moldova nu avem tramvaie”


(video) Accident neobișnuit al unui moldovean în Odessa. A intrat cu Lexus-ul său într-un tramvai: „În Moldova nu avem tramvaie”
Foto: captură/ unian.net

Un automobil Lexus cu numere din Moldova a nimerit într-un accident cu un tramvai, pe un bulevard din Odessa. Mașina s-a lovit, in mod neașteptat pentru șofer, în tramvai. Șoferul și-a recunoscut vina și a spus că nu se aștepta să întâlnească pe stradă un astfel de transport.

"La noi în Moldova nu există tramvaie. Eu sunt atent la mașini, la tramvai nici nu m-am gândit", a spus șoferul.

În urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit. Automobilul a pierdut o parte din bara de protecție, iar tramvaiul s-a ales cu câteva zgârieturi. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (1)
  debil cu permis de conducere cumpărat
 • 0 (2)
  Rep Molotova n-are tramvai, n-are metrou.. Rep Molotova nu-i Elvetia asta e clar :)) ci cea mai saraca tara din Europa de 30 de ani.
  • +1 (1)
   Și mai grav e că R. Moldova nu face nimic ca să aibă și ea ceva. Un drum, o autostradă, tramvai, metrou, centrale electrice, orice altceva util, în folosul poporului.
 • 0 (0)
  In Odessa in schimb nu au Lexusuri. E timpul ca soferii de tramvai sa se invete cum sa ocoleasca masini, mai ales cu placute din RM.
  Tovarasul de sus scrie ca in Moldova nu se fac proiecte de dezvoltare. Parca europenii ne dau 100 milioane. Un guvern normal ar investi in ceva, dar nu e interesul nici a europenilor sa facem ceva aici. Ne-au aruncat drogul sa stam linistiti si sa nu ne пыркэим pana aranjeaza ei noul sistem si sclavie pentru fratele moldav....

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA