Citește toate știrile la acest subiect

(video) A fost lansat spotul campaniei sociale #Fără frică din 2017: Prea des spunem altora cum trebuie să trăiască

„Prea des spunem altora cum trebuie să trăiască” – aşa începe noul spot al campaniei sociale #Fărăfrică din acest an, iniţiată în 2016 de către GENDERDOC-M, primul ONG din Moldova ce activează în domeniul protecţiei drepturilor persoanelor LGBT.

(video) A fost lansat spotul campaniei sociale #Fără frică din 2017: Prea des spunem altora cum trebuie să trăiască
(Foto: captură video)

Spotul este un protest față de tentativele celor din jur de a-i încadra pe toţi în tipare, pentru că aşa e mai comod. Comod să judece pe cei ce se deosebesc. Fiecare om este liber, iar libertatea nu este un talent ce trebuie descoperit. Libertatea este, în primul rând, un drept.

Spotul video marchează începutul campaniei sociale Fără frică, ce are ca scop să pună în discuţie standardele duble existente în Moldova în ce priveşte drepturile persoanelor LGBT şi ale celorlalţi cetăţeni. Toate drepturile sunt egale, iar diversitatea ne îmbogăţeşte ca societate.

Pub

Activităţile campaniei se desfăşoară în perioada 15 - 21 mai 2017 şi se încheie cu Marşul de solidaritate „Fără frică”, ce va avea loc duminică, 21 mai, în centrul or. Chişinău.

Urmăriţi campania socială #Fără frică pe Pagina de Facebook şi canalul Youtube.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI