ora: 10:42, 13 iul 2017 13085
Autor: Marcela Zămosteanu

(video) Țuțu se eschivează să răspundă de ce a parcat neregulamentar: Dar cei care m-au filmat, unde erau parcați?


(video) Țuțu se eschivează să răspundă de ce a parcat neregulamentar: Dar cei care m-au filmat, unde erau parcați?
Foto: UNIMEDIA

Deputatul democrat Constantin Țuțu, care a fost surprins ieri parcat pe trotuar, se eschivează să răspundă de ce a încălcat regulamentul circulației rutiere.

Întrebat astăzi, înainte de ședința Parlamentului, motivul pentru care a parcat neregulamentar, deputatul s-a interesat cum era parcată persoana care l-a filmat.

„Persoanele care au filmat și au făcut acest video unde erau parcate? Nu tot pe trotuar? Au achitat amenda? V-am întrebat, au achitat amenda? Și eu v-am văzut pe dvs”, a fost răspunsul deputatului.

UNIMEDIA amintește că ieri Constantin Țuțu a fost surprind cum urcă în automobilul său parcat neregulamentar pe trotuarul de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Ba mai mult, Țuțu merge cu mașina pe trotuar, unde se deplasau pietoni, pentru ca să iasă pe carosabil.

Inspectoratul Național de Patrulare încă nu a venit cu o reacție.

În 2016 deputatul a fost surprins cum 
şi-a lăsat maşina parcată neregulamentar chiar în centrul capitalei în timp ce se afla într-un magazin de bijuterii.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (2)
    din filmare se vede ca acolo stau parcate inca minim vreo 7 automobile si voi vati aninat de mersedes????? pai daca in orasul asta nu ai unde parca normal in centru. chirtoaca o inteles ca e actuala tema cu parcarile in capitala si o incercat sa se imbogateasca pe seama asta. eu cred ca obiectiv ar fi ca intrebarile sa fie adresate lui chirtoaca - de ce nu ai unde parca normal in oras dupa 3 mandate de primar???????
  • 0 (0)
    Deci după mintea acestui specimen, atunci cînd filmezi trebuie să fii parcat? sau el are în vedere că pietonii nu au voie să fia parcați pe trotuar?

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA