ora: 09:48, 13 oct 2017 4170
Autor: Adriana Vlas

(video) Trupa Linkin Park a publicat ediția Carpool Karaoke cu solistul Chester Bennington, filmată cu șase zile înainte de moarte lui


(video) Trupa Linkin Park a publicat ediția Carpool Karaoke cu solistul Chester Bennington, filmată cu șase zile înainte de moarte lui
Foto: elitedaily.com

Trupa Linkin Park a publicat ediția show-ului Carpool Karaoke, în care a participat și solistul trupei Chester Bennington. Ediția a fost filmată cu șase zile înainte de moartea solistului. 

În ediția showului, solistul povestește despre copiii săi și îl invață să cânte pe prezentatorul showului, Ken Jeong. Videoul a fost publicat cu acordul familiei și al membrilor trupei.

Solistul celebrei trupe Linkin Park, Chester Bennington s-a sinucis în iulie 2017. Interpretul, în vârstă de 41 de ani, ar fi suferit de depresie. Acesta povestise într-o serie de interviuri și despre lupta sa cu alcool și drogurile, dar și despre copilăria abuzivă.

Soția vocalistului, Talinda Bennington, a postat un video făcut cu 36 de ore înainte de moartea soțului ei, în care acesta se juca cu copiii, printre membrii familiei. Soția a descris postarea astfel: "Acesta este modul în care depresia ni s-a văzut nouă, doar 36 de ore înainte de moartea lui. El ne-a iubit atât de mult și noi l-am iubit pe el"

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA