ora: 10:48, 09 oct 2014 5450
Autor: Ana Sîrbu

(video) Țîcu despre Usatîi: Doamne ferește dacă ajunge în actul de guvernare


Video se incarcă ...
(video) Țîcu despre Usatîi: Doamne ferește dacă ajunge în actul de guvernare
Octavian Țîcu
Foto: UNIMEDIA

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Octavian Țîcu consideră că omul de afaceri, Renato Usatîi, este „fața societății în care trăim”. De asemenea, fostul ministru a recunoscut că îl cunoaște pe Usatîi și a discutat cu acesta în cadrul unui eveniment sportiv.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru, informează UNIMEDIA.

„Usatîi este fața noastră, a societății în care trăim. L-am cunoscut o singură dată, absolut întâmplător. Mi s-a părut o fire ciudată, din toate punctele de vedere. Și am zis că „doamne ferește de așa om în actul de guvernare”. A fost o situație amuzantă că într-o discuție a zis că îl va numi șef de stat pe Helmuth Duckadam dacă el vine la conducere. M-a șocat”, a recunoscut Țîcu.

Fostul ministru a precizat că „dincolo de aparențe, Usatîi este un om ancorat în Uniunea Vamală”.

„Este imaginea societății în care trăim. A unei societăți nemulțumite, a unei societăți frustrate și care nu se regăsește în mesajul altor partide. Dincolo de această aparență de inocență este un partid care dă o bătălie de întoarcere a vectorul politic extern. Pentru că este un om care este ancorat în Uniunea Vamală și mesajul lui este cât se poate de clar”, a conchis Țîcu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (5)
  RUSSratii cel interlop nu e ciudat. Haimanaua malformata, trimisa aici sa faca tambalau prin chiolhanuri, e plutonierul talharilor cu cazier bogat. O canalie sarlatana ioc intreaga intre cel doua urechi clapauge, dar destul de consiliata la fabricat minciuni.
  • -1 (5)
   Renat este fata celor care stau slab cu mintea, care nu prea gindesc!
   El este membru al unei grupari Criminale, in plus mai este si un adept al uniunii vomale, sluga lui Putin, si sutinatorul analfebetismului!
   • -2 (4)
    USUSUSUSU,
    Patanu ista cu doua dejiti in fata , si cu filmu ,,BRat" in gind ii de-a lui alde rebeata cu bumer, sto saracavoi, mi staboi bratka, la trelka ....
   • -1 (3)
    Fa la vale mai... Usatii este pentru MOLDOVA INDEPENDENTA!!!!! El nu vra so vinda ruminelor nici evropenilor nici rusilor!!!!
    Renato Usatii nu este legat de criminal! Asta este o fantazia dracilor de la guvernarea!
    Acesti gay-AEI timp de 5 ani nu o facut nici un BUN pentru popor MOLDOVENESC!
    • 0 (0)
     Usatii este un rapan, care merita la zona sa stea.
     habar nu are el de moldoveni! nu tii minte in clipul acela ce spunea? mai nu-i numea pe moldoveni, inclusiv si pe tine, bîkote?
     asa ca lasa tu prostiile chipurile usatii mare patriot!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA