(video) Țîcu despre Usatîi: Doamne ferește dacă ajunge în actul de guvernare

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Octavian Țîcu consideră că omul de afaceri, Renato Usatîi, este „fața societății în care trăim”. De asemenea, fostul ministru a recunoscut că îl cunoaște pe Usatîi și a discutat cu acesta în cadrul unui eveniment sportiv.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru, informează UNIMEDIA.

„Usatîi este fața noastră, a societății în care trăim. L-am cunoscut o singură dată, absolut întâmplător. Mi s-a părut o fire ciudată, din toate punctele de vedere. Și am zis că „doamne ferește de așa om în actul de guvernare”. A fost o situație amuzantă că într-o discuție a zis că îl va numi șef de stat pe Helmuth Duckadam dacă el vine la conducere. M-a șocat”, a recunoscut Țîcu.

Fostul ministru a precizat că „dincolo de aparențe, Usatîi este un om ancorat în Uniunea Vamală”.

Pub

„Este imaginea societății în care trăim. A unei societăți nemulțumite, a unei societăți frustrate și care nu se regăsește în mesajul altor partide. Dincolo de această aparență de inocență este un partid care dă o bătălie de întoarcere a vectorul politic extern. Pentru că este un om care este ancorat în Uniunea Vamală și mesajul lui este cât se poate de clar”, a conchis Țîcu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub