(video) Ședință de judecată în dosarul „Shor”. Avocat: Au fost audiați doi specialiști în audit

(update 15:40) În cadrul ședinței de judecată a lui Ilan Shor au fost audiați doi specialiști în audit și afaceri bancare, despre aceasta a anunțat unul din avocații primarului de Orhei.

(video) Ședință de judecată în dosarul „Shor”. Avocat: Au fost audiați doi specialiști în audit
(Foto: UNIMEDIA)

„Datorită faptului că au cunoștințe profunde în domeniul bancar, specialiștii au arătat carențele mari pe care le-a înaintat acuzatorul”, a declarat avocatul Iulian Balan.

Totodată la ședința de astăzi nu s-a prezentat un martor, care va fi audiat în ședința de judecată de mâine, la ora 15:30. 

Pub

(ora 14:51) O nouă ședință de judecată în dosarul primarului de la Orhei, Ilan Shor, are loc astăzi la Judecătoria Buiucani, cu începere de la ora 14:30.

Deși la ședința din 7 iunie procurorul anunța că urmează să fie audiați noi martori ai acuzării, astăzi au început a fi audiați martorii apărării.

Menționăm că ultimele ședințe de judecată au fost amânate, avocații invocând motivul că Ilan Shor este bolnav.

De menționat că la data de 22 iunie se face un an de la reținerea lui Ilan Shor. Anterior, procurorul pe caz, Andrei Băieșu, a declarat că sper ca până la 22 iunie va fi dată sentința în dosarul Shor. Procurorul nu a vrut însă să spună ce se va întâmpla dacă magistrații nu vor reuși să se pronunțe pe acest caz.

Pe de altă parte, avocatul Iulian Balan spune câ în cazul în care nu se va pronunța sentința până în termenul stabilit, corect ar fi ca Shor să fie eliberat din arest preventiv.

UNIMEDIA precizează că primarul de Orhei, Ilan Shor, a fost reținut la 22 iunie 2016 și trimis în judecată într-un dosar legat de delapidările de la BEM. Ilan Shor mai este cercetat penal pentru spălare de bani și delapidări în proporții deosebit de mari. 

Shor are statut de învinuit și într-un dosar pornit încă în anul 2014.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub