ora: 11:48, 10 mar 2017 5491

(video) Șalaru: Plahotniuc a fost cel care l-a convins pe Lupu să părăsească PCRM în 2009


(video) Șalaru: Plahotniuc a fost cel care l-a convins pe Lupu să părăsească PCRM în 2009
Foto: oficial.md

Plecarea lui Marian Lupu din Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), în iunie 2009 a fost coordonată de către Vladimir Plahotniuc. Cel puțin așa susține fostul liberal Anatol Șalaru. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la Tvc 21. 

Deși nu spune direct că Plahotniuc ar fi politicianul care controlează sistemul, Șalaru laudă preluarea președinției Partidului Democrat și lasă să se înțeleagă că multe acțiuni politice au fost coordonare de către actualul lider al democraților încă din 2009

„A făcut un pas în față. Și-a asumat niște riscuri. Acest lucru trebuia făcut mai demult. Acum nu mai poate fi învinuit că este păpușarul din spate. A făcut un act curajos”, 

Întrebat cum rămâne cu Marian Lupu, care ar fi fost „locomotiva Partidului Democrat”, Șalaru a declarat că Plahotniuc a fost cel care l-a convins pe Lupu să iasă de la PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Iaca blea noutate!!! Salaru, la tine abea acum a ajuns? Aaa, am inteles, tu deacu nu mai primesti portia de la plahotniuc, sau dracu stie ce e partidul asta al tau nou, daca nu are vre-o legatura filantropul!
  • +3 (3)
   Tocmai ca Salavu isi primeste portia de la Plohis,deaceea si-l lauda mereu.Iar despre cine l-a "convins" pe Lupu sa paraseasca PCRM in 2009 se cunoaste de mult timp.Apoi Plohis l-a "convins" pe Dodon sa voteze pentru Timofti si sa mentina AIE-ul la putere (pe care acelasi Dodon l-a tot criticat - asta da "consecventa" in actiunile lui Dodon!),mai nou i-a "convins" pe fugarii din PCRM si PLDM sa-i promoveze interesele. Plohis are o mare putere de "convingere",doar e miliardar.
   Pe cand ce-i "convinsi" sunt ca vitele la targ,fara gram de demnitate...
 • +3 (3)
  Cind Salaru era la guvernare,nu pronunta nici numele lui Plahatniuc.Da acum vrea partid si se preface mare luptator pentru binele poporului.Da oare il mai crede cineva pe Salaru ? Lichele ca dinsul am mai vazut noi,suntem satui de ei.
 • +3 (3)
  Plahotniuc vrea sa-l schimbe pe "unionistul" Ghimpu pe "unionistul" Salaru! Chimpu da dovada de o foarte grava uzura mentala! Mai simplu, e prost rau!
 • +1 (1)
  el pe toti ia convins:
  pe toti cei care in 2009 au iesit si-au facut partide s-au au reinviat pe cele moarte
  avea nevoie de cineva care sa nu-l lase cu fundu gol
  dupa atata munca la Vorornin...
  ___________
  taman cand era pick-ul sa treaca si el in frunte ca lindina
  i-o apucat pe acestea democratia si reformele...
  ia luat oleaca de vreme dar ia reusit si de data asta
  acum cand e gata sa fie iarasi pe cai cei mai vazuti
  Dodon tinteste la locul lui
  se gandeste ca o furat destul pentru feciorasii lui...
  dapoi si el are 3 feciori si trebuie sa-i puna la cale

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA