(video) Primul fotbalist columbian din istoria Barcelonei: formația catalană i-a găsit un înlocuitor lui Javier Mascherano

Barcelona reușit al doilea tranfer în această perioadă de mercato. Gruparea de pe Camp Nou a anunțat despre transferul fundașului columbian Yerri Mina. Pentru fotbalistul lui Palmeiras, catalanii vor plăti 12,3 milioane de euro. 

(video) Primul fotbalist columbian din istoria Barcelonei: formația catalană i-a găsit un înlocuitor lui Javier Mascherano
Foto: Marca.com

Yerri Mina a semnat un contract cu Barcelona pe o perioadă de 5 ani și va purta tricoul cu numărul 24. Fundașul va avea o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro. După transferul la Barcelona, Mina a devenit primul jucător columbian din istoria formației catalane.

Se așteaptă că fostul jucător al lui Palmeiras îl va înlocui pe Javier Mascherano. Experimentatul fotbalist argentinian urmează în scurt timp să semneze un contract cu formația Habei China Fortune. Chinezii vor plăti pentru transferul lui Mascherano 10 milioane de euro. La formația chineză, argentinianul va fi coechipier cu compatriotul său, Ezequiel Lavezzi, dar și cu fostul jucător al lui AS Roma și Arsenal, Gervinho. 

Pub

În această iarnă, catalanii au mai reușit o achiziție, transferândul de la Liverpool pe brazilianul Philippe Coutinho, plătind în schimbul mijlocașului 160 de milioane de euro.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI