(video) Apelul Maiei Sandu: ”Există riscul ca Chișinăul să ajungă în mâinile a doi bandiți, Plahotniuc și Dodon, prin oamenii lor, Silvia Radu și Ion Ceban”

Președintele Maia Sandu a Partidului Acțiune și Solidaritate a susținut o declarație privind alegerile din această săptămână. 

Foto: UNIMEDIA

Liderul PAS consideră că Andrei Năstase este singurul candidat ”care are șanse reale să-i învingă și care poate să le strice planurile”. La alegerile prezidențiale din 2016, Maia Sandu a fost votată în primul tur, la Chișinău, de către 211 655 de cetățeni. Apelul liderului PAS este adresat în special acestora, care dacă vor ieși la vot și pe 20 mai, Andrei Năstase are șanse maxime să devină viitorul primar al Capitalei.

„Suntem în mare pericol, există riscul ca șefia Chișinăului să ajungă în mâinile a doi bandiți, Plahotniuc și Dodon prin oamenii lor Silvia Radu și Ion Ceban. Dacă acest scenariu sumbru se v-a realiza dezastrul din Chișinău v-a fi de neoprit. Știm că mulți dintre dumneavoastră aveți un candidat preferat, un om pe care a-ți vrea să-l vedeți în fruntea Chișinăului sau încă unii nu au decis pentru cine vor să voteze, înțelegem acest lucru, dar în situația creată există un mare risc ca votul dumneavoastră să se piardă, iar în turul II să ajungă doi candidați pe care nu nii dorim și care nu ne reprezintă, indiferent de opțiunile și viziunile fiecăruia trebuie să facem tot posibilul ca acest scenariu să nu se întâmple.

Iar singurul mod prin care putem să facem acest lucru este să votăm pentru un candidat care are șanse reale să îi învingă pe oligarhi și poate să le strice planurile acestora, pe Andrei Năstase”, a declarat Maia Sandu într-un live pe pagina sa de facebook.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.