(video) Perchiziții matinale la Primăria Bălți: Cabinetul primarului interimar, Nicolai Grigorișin, asaltat de CNA

Reprezentanții Centrului Anticurupție de la Chișinău au organizat în această dimineață perchiziții în cabinetul primaruliui interimar de Bălți, Nicolai Grigorișin. 

Foto: UNIMEDIA

Potrivit unui video făcut public de postul de televiziune BTV-Bălți, din cabinet au fost extrase documente și informații care erau păstrate în calculatoare. De asemenea, reprezentanții Centrului Anticurupție sunt interesați de achiziționarea conteinerilor în criza de gunoi din Bălți și a problemelor legate de terenuri.

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Anticorupției, Anastasia Mihailcean a declarat că este vorba despre ridicarea a câtorva documente și primarul intermiar nu este vizat în aceasta. Sunt vizați angajați ai primăriei Bălți.

Menționăm că toate acestea se întâmplă după ce ieri, CEC-ul la două luni după ce a respins cererea grupului de inițiativă pentru organzarea unui referendum împotriva votului mixt, a respins din nou cererea de înregistrare a grupului de inițiativă.

Amintim că după ce primarul de Bălți, Renato Usatîi și-a anunțat demisia în luna februarie, până la organizarea unor alegeri repetate, care vor avea loc la 20 mai, funcția va fi asigurată de către Nicolai Grigorișin.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.