ora: 11:44, 21 sep 2017 11221

(video) PLDM a părăsit ședința Parlamentului. Pistrinciuc: „Prin întoarcerea legilor, guvernarea i-a dat posibilitatea lui Igor Dodon să se manifeste”


(video) PLDM a părăsit ședința Parlamentului. Pistrinciuc: „Prin întoarcerea legilor, guvernarea i-a dat posibilitatea lui Igor Dodon să se manifeste”
Foto: UNIMEDIA

Fracținea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova a părăsit ședința Parlamentului în semn de protest față de faptul că președintele țării a reîntors proiectele de lege pentru a fi revotate în Parlament.

Decizia este una incomodă și pentru noi pentru că este prima ședință, însă acest sufiect cu întoarcerea legilor și revotarea lor este unul care face parte ping-pongul existent la noi între Președinție și guvernare. Mai mult aș spune că, caracterul artificial al acestui lucru este demonstrat chiar de faptul că legile au fost întoarse, guvernarea în acest sens i-a dat posibilitatea lui Igor Dodon să se manifeste, el știa foarte bine că există mecanismul de revotare care poate să întoarcă aceste legi.

A făcut un pic de vâlvă atunci în preajma vacanței și acum legile vor fi revotate. Este o pasă pe care el o folosește având alte instrumente pe care nu le folosește. Cel mai grav e că din cauza acestor pase noi avem de suferit cu toții pentru că problemele sociale și economice, corupția nu sunt discutate”, a declarat Vadim Pistrinciuc.

UNIMEDIA amintește că astăzi Parlamentul s-a întrunit în prima ședință din sesiunea curentă pentru a revota proiectele de lege reîntoarse de președintele țării, Igor Dodon.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA