ora: 20:02, 19 iun 2017 13354
Autor: Eugen Durbala

(video) Oazu Nantoi acuză PPEM-ul de trădare și complicitate la capturarea statului: „Am declarat că eu nu sunt de acord”


(video) Oazu Nantoi acuză PPEM-ul de trădare și complicitate la capturarea statului: „Am declarat că eu nu sunt de acord”
Foto: UNIMEDIA

Oazu Natoi spune că nu este membrul al partidului PPEM, însă nu are nimic în comun cu această formațiune. Declarațiile au fost făcute de expertul politic în cadrul emisiunii misiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Potrivit analistului, disputa dintre el și Iurie Leancă s-a început după ce liderul PPEM a semnat un acord de parteneriat cu partidele de la guvernare.

„Eu ca cetățean și cu alți membri PPEM am participat la aceste acțiuni de protest. Eu uneori am luat cuvântul sau nu am luat cuvântul, nu mai țin minte, dar am participat. Dar domnul Leancă a evitat, și în partid a apărut conștientizarea că faptul că PPEM-ul pierde valul de nemulțumiri acele din societate, care în mod normal trebuia să se identifice cu un partid de opoziție. Eu din experiența mea am înțeles că PPEM nu se implică în lupta pentru putere și am oferit inițiativa pentru cei tineri care erau în fracțiune. Totul a fost în așa stare de lâncezeală până la 29 iulie anul trecut, când s-a anunțat că PPEM-ul semnează un acord de parteneriat, nu știu ce. Eu am avut o discuție tranșantă cu domnul Leancă, după aceasta eu am făcut o conferință de presă și am declarat că eu nu sunt de acord, că aceasta este o trădare, că aceasta este o complicitate la fenomenul statului captiv și cu asta și a rămas.

Nantoi mai spune că a așteptat să fie dat afară din partid, însă o astfel de decizie nu a fost luată. „Prin urmare, eu nu am nimic comun cu acest proiect politic, din 29 iulie anul trecut, asta a fost linia roșie. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -18 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Domnule Oazu Nantoi, tot timpul v-am apreciat mintea lucida, analizele analitice cu miscari de viitor ca-n sahmate, v-am considerat un EXPERT notoriu al politicii din R Moldova, parerea caruia conta cel mai mult pentru mine. Dar asta a fost cu parere de rau doar pina cand v-ati grupat cu A.Nastase. Dumneavoastra ati vazut foarte bine ca A.Nastase s-a asociat cu I.Dodon (omul Kremlinului) si R.Usatii (omul gruparilor criminale din Moscova) si a pus batista pe tambal referitor la Integrarea Europeana a R Moldova ( a se vedea declaratia lor la emisiunea InPofunzime din 25 ian-2016, impreuna cu Usatii si Dodon; A.Nastase a spus că dacă va ajunge la guvernare va pune batista pe ţambal in ceea ce priveste vectorul geopolitic pe o perioadă de 1 – 1,5 ani (deci faţă de Integrarea Europeana a RM). Si Dodon cu Usatii il sustineau pe Nastase spunind ca chiar se poate si pentru 2 ani.

  Vezi la minutul 36 – 38.
  • -17 (17)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

   Vezi la minutul 36 – 38.
   http://realitatealive.md/live-renato-usatii-igor-dodon-i-andrei-nastase-participa-la-emisiunea-in-profunzime_33461.html ).
   .
   Timp de un an de zile s-a dus o lupta crincena, fratricida in interiorul electoratului proeuropean si Dumneavoastra ati pus umarul la aceasta si ca rezultat Igor Dodon a devenit presedinte RM. Acum va ramane doar sa constatati ca Dodon e agent (doar ati stiut de asta cu mult timp inainte). Acum poporului RM ii ramane sa strige in urma lui Dodon: Cucurigu, boieri mari dati punguta cu doi bani ...
   .
   .
   Антиправительственный митинг в Молдавии. Прямая трансляция
   24 ianuarie 2016
   https://www.youtube.com/watch?v=xBGAvDCc1rk&t=1920s
   • -12 (14)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Drander mă uit că nu prea „iubit” ești la Unimedia,14 minusuri de odată. Pe sine că eri aștea au fost deserviciu. De fapt ei au 13-17 gnomi care stau și așteptă comanda„fas”. Acest lucru se întîmplă și la postările mele. Dacă postezi ceva ce nu lar lăuda pe Năsase ori Maia, GATAAAAAA de odată ești catalogat cu minusuri. Da vorbim de libertatea exprimării....rahat..
 • -12 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  DA ce ține de Oazu Nantoi, să nu-o facă ne neznaica, a fost și membru al PSD pe urmă al PD, după asta a fost membru și al PPEM la Leancă.Acum întradevăr șterge masa lui Năstase. Vede și el că viața trece,așa că vezi că poate se „agață” și el de vri-o funcție cu acei noi care pot veni ca să-și„facă” și elo pensie mai dulce

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA