ora: 12:06, 26 sep 2017 6757
Autor: Eugen Durbala

(video) Momentul reținerii omului de afaceri, suspectat că a abuzat sexual un minor de 15 ani din Gimnaziul-Internat Nr.3


(video) Momentul reținerii omului de afaceri, suspectat că a abuzat sexual un minor de 15 ani din Gimnaziul-Internat Nr.3

Inspectoratul Național de Investigații vine cu imagini de la reținerea omului de afaceri suspectat că a întreținut relații sexuale cu un elev din Gimnaziul-Internat Nr. 3 din capitală.

Timp de cinci luni de documentare, ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, au stabilit că la finele lunii mai 2016, un bărbat din municipiul Chişinău, prin înțelegere cu directorul unei instituții de învăţământ, au selectat un băiat cu vârsta de 15 ani, dintr-o familie social-vulnerabilă, tutela asupra căruia era instituită după instituţia de învăţământ. Minorul a fost selectat  cu scopul exploatării sexuale.

În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților și biroul directorului instituției, au fost depistate și ridicate  arme și acte ce reglementează activitatea instituției de învățământ.

Suspecții au fost reţinuţi, iar în prezent în privinţa acestora este aplicat arestul preventiv. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceștia riscă  închisoare de la 15 la 20 de ani.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA