ora: 14:35, 16 iun 2017 10099
Autor: Eugen Durbala

(video) Ilian Cașu: Tandemul Plahotniuc-Dodon este creat în stilul mafiei siciliene


(video) Ilian Cașu: Tandemul Plahotniuc-Dodon este creat în stilul mafiei siciliene
Foto: UNIMEDIA

Între președintele țării Igor Dodon și Vlad Plahotniuc nu există o luptă veritabilă, iar totul ce se petrece în societate este o coordonare dintre ei. La aceste concluzii a ajuns vicepreședintele formațiunii Partidul Nostru Ilian Cașu în emisiunea IMPORTANT de la TVC 21.

„Vedem o colaborare perfectă dintre tandemul Plahotniuc-Dodon. Eu văd acest tandem în termenii mafiei siciliene. Plahotniuc având locul superior și Dodon rolul inferior. Așa explic eu tandemul acesta și acel care este superior își permite foarte multe în raport cu inferiorul”, a spus Cașu.

Vicepreședintele formațiunii „Partidul Nostru” a subliniat faptul că nu există o luptă dintre Plahotniuc și Dodon. „Există coordonare și colaborare. Dodon nu are șanse în cazul unei lupte cu Plahotniuc. Actualmente în relația mafiotă între superior și inferior, inferiorul are foarte puține drepturi sau nu le are de loc. Totul este sincronizat și totul este coordonat. Este nechibzuit să vorbim despre o luptă politică veritabilă”, a conchis Ilian Cașu. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (9)
  Toata esenta relatiei dintre patron si sluga intr-o secventa foarte sugestiva:
  -
  https://www.youtube.com/watch?v=WSpVCl7_quQ
 • +9 (9)
  Lupta politica veritabila nu exista la niste mafioti.
  Nici intre Usatii si Dodon.
  Daca la urmatoarele alegeri, Usatii are eventual norokul sa intre in parlament cu citeva mandate, nu este nici o indoiala ca vor face alianta cu Dodon, asa cum au facut si pina acum. Acum se scuipa de ochii lumii.
  Lupta politica e de show, ca sa mie mai interesant de manipulat lumea.
  • +2 (2)
   ai perfecta dreptate!
   _____
   nu mai este credibil
   intai sluga la sefu, apoi s-a gudurat pe la picioarele coordonatorului,
   pe urma s-a lipit de Dodon... si inca nu se stie la cine inca urmeaza sa faca coada
   plahotniuc,Dodon si Usatii au un interes comun de a suge si ultima picatura din acest stat esuat si capturat
 • -12 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  1. Stimate d.Caşu, nici o dovadă că Dodon face "tandem" cu Plahatniuc, dimpotrivă - PSRM e unica opoziţie în Parlament. De ce sa făcut COMPROMIS cu PDM Dodon a explicat, şi e de înţăles - ca reacţie la schimbare electorală.
  2. Cînd opoziţia stradală sa unit a bate în cea din Parlament, Preşedintele n-avea altă soluţie (singuri la-ţi înpins). Are păcate (ca toate partidele)- nu lansează Decret a obliga Guvernul (administraţia locală) a purcede la organizarea societăţii, obligatoriu, şi de nu - Demisia.
  3. Speram la Primărie să conlucraţi (aveţi pregătire specială). Usatîi nu face bine - viteaz, dar orgolios, a rămas unic în "capcană"? Ce nu s-ar spune Dodon a deschie spre Rusia piaţa şi locuri de muncă, insistă la neutralitate şi independenţă energetică cu Kuciurgan. Sandu cu Năstase slugi suv NATO - sporesc Răul la global, asta ne trebue?

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  si cine ne vorbeste noua despre asta, casu lui usatii ,carei fratele lui jirinovschi.Niste haimanale taie si spinzura acest popor

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA