ora: 14:49, 11 sep 2014 8309
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Îi este Leancă rival lui Filat? Răspunsul liderului PLDM


Video se incarcă ...
(video) Îi este Leancă rival lui Filat? Răspunsul liderului PLDM
Filat și Leancă
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vlad Filat neagă că între el și Iurie Leancă ar exista o rivalitate. Liderul PLDM spune că relațiile sunt bune, mature și îndreptate spre interesul PLDM și obținerii unui scor cât mai bun în alegeri, transmite UNIMEDIA.

„Noi cu dl Leancă ne cunoaștem de suficient timp. Împreună am lansat mai multe acțiuni care sunt departe de interesele personale. Avem și maturitatea necesară pentru a asigura unitatea, dar și mobilizarea necesară a partidului pentru a obține voturi. Lucrurile stau bine”, a declarat președintele PLDM în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul național de televiziune.

Vlad Filat spune că evită să urmărească ce se scrie pe rețelele de socializare și în anumite instituții de presă la acest subiect. Potrivit lui, problemele despre care se vorbește „sunt niște invenții care sunt departe de a urmări interesele PLDM-ului”. 
 
„Să-i lăsăm pe cei care discută să se ocupe în continuare de discuție. Noi ne vom concentra pe acțiuni. Eu vreau să atrag atenția că în alegeri participă partide politice, nu analiști politici sau jurnaliști. Noi ca și partid avem capacitatea nu doar pentru a discuta, dar și pentru a lua decizii corecte, ca în rezultat să avem victorie în alegeri”, a specificat politicianul.
 
Filat a ținut să transmită un mesaj către „cei dornici de a vedea probleme”. „Ce ține de frustrări, dacă aveam asemenea stări, nu exista Guvernul Leancă. Eu am mers în aceste acțiuni conștient. Eu am fost în funcția de prim-ministru timp de 3 ani și 7 luni, am avut suficientă atenție, am fost suficient pe sticlă, nu asta mă interesează acum. Nici funcțiile nu mă interesează acum. Mă interesează să avem un rezultat suficient în alegeri pentru a asigura continuitatea”, a conchis liberal-democratul.
 
Întrebat dacă este posibil ca Iurie Leancă, prim-vicepreședintele PLDM, să fie primul pe lista electorală a formațiunii, având în vedere că se bucură de o mai mare încredere din partea cetățenilor, Filat a spus: „ratingul mai mare nu înseamnă că va aduce mai multe voturi”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (15)
  Respect mare pentru domnul Leanca!
  • +2 (12)
   Aceste imbunatatiri care se fac in RM sunt datorita acestor doi oameni si celui om din PD! Bravo baieti! Se vede cu ochiul liber multe lucruri bune pentru RM
   • +3 (13)
    Toate prostiile ca cica ar exista intre ei rivalitate, ca Leanca vrea sa-i ocupe locul lui Filat, sunt inventii ale sutelor de blogheru a lui Plahoi, cel care controleaza apropae toata mass media de la noi din tara , cel care cu prigada sa de blogheri in frunte cu Traian V. Fac furori cu articole la comanda, cu articole inventate si toate vin in adresa lui Filat.
    • +1 (11)
     Vlad Filat impreuna cu Iurie Leanca au construit temelia procesului de integrare europeana a RM, ei sunt locomotiva acestui proces.
     Filat a inceput lupta impotriva comunismului, impotriva totalitarismului, a format o echipa puternica, pe care a stiut sa o conduca corect, si a obtinut victorie, a reusit sa inlature de la guvernare un regim murdar, si tara a primit in dar o guvernare proeuropeana, pro-civilizatie,dezvoltare,inovatie,cultura, deomocratie,libertate.
     Iurie Leanca este un luptator ,este omul care obtine rezultate buna pentru tema de acasa data de catre europene, tot el a obtinut rezultate buna cu echipa de la MAEIE.
     Sustinem parcursul european al tarii sustine pe acesti lideri.
     • 0 (10)
      Chestia cu blogherii,intradevar exista, intrati pe voxpublika,timpul.md, portaluri afiliate papusarului si o sa vedeti confirmarea, cum masinele de tapat lucreaza ca pe ora,parca au programat in minte, distrugetil pe Filat si partidul sau,ei altceva nu stiu,nu fac, au un scop,
      Fac un lucru care este extrem de bine platit.
      • 0 (8)
       E un cartel anti-PLDM. Comportamentul anal-istilor de subsol FSBist, este unul clar - de ura obsesiva, de denigrare si razbunare bolnavicioasa. Ba mai mult, propapindu-si baionetele otravite, killerii-papuse din blogo-sfera mafioata, mustesc, urzesc, urla din toti bojocii, poate poate liderii PLDM care se bucura de atata credibilitate in Occident, isi ard aripile, iar el, sforarul boss-mefistofelic, isi pastreaza virginitatea.
    • +2 (6)
     da. aproape toata massmedia este controlata de Plohatniuc, iar restul de Filat...nu-i rau, dupa cum se vede...plus BEM, aeroportul, calea ferata si posta. a mai ramas ceva?
   • +5 (11)
    Scapa-ti de Plahotniuc si totul o sa fie bine in RM.
    • +3 (9)
     Daca s-ar organiza un plebiscit "Vreti ca Plahoit-despot-Voda sa dispara?", prezenta si "Daaaa" ar fi 100%.
    • 0 (4)
     spune-i lui Filea. el pe toate le rezolva dintr-o jumate de suflare...
 • +2 (12)
  PLDM este o echipa unita si cel mai mare dusman pentru restul actorilor politici.cel mai usor sa distrugi pe cineva este sa-i distrugi din interior. Filat si Leanca sunt destul de maturi si inteleg ca sunt doar niste jocuri murdare insinuarile despre rivalitate

  Sunt cetățean activ
 • 0 (2)
  Ma stradui sa inteleg ceva......:(
 • -1 (5)
  Vrajmasii (rivalii) nu au somn nici cand dorm. Nu au altceva de facut decat sa scormoneasca si sa inventeze disensiuni. Mojicie, tiganie, ghiorlanie! Nu sa dea solutii de deplahotniuchizare. Sunt jalnici complicii, ziarizdoii tanasoi, carcotasii balamuti si cusurgiii paraziti. Toti platiti regeste, agentii sub acoperire igNOBILa, PaRuSSrata, Roskata, Mokaneasca...
 • +2 (6)
  Greu de inchipuit,ca un personaj ca Filat,rasuflat,cu raitng mic,demis pentru coruptie, sa aduca mai multe voturi de cit Leanca,cu raiting mai mare si nedemis inca pentru coruptie ? Filat cu fudulia lui va ingropa PLDM-ul ! Da,el pune banii pentru alegeri,dar trebuie sa cedeze locul 1 de pe lista in folosul lui Leanca.
 • 0 (4)
  Informatie de ultima ora... Leanca a parasit PLDM. nu se cunosc multe detalii, dar se pare ca asha este.
  • 0 (4)
   Nu, Petkov a parasit PCRM.
   • -2 (4)
    Nelu 2014,orizont2015, acus o sw mai apara din categoria,,antifilat 2016,, o fac pentru bani2017, nu ve se par nick-uri cam asemanatoare??
 • +1 (1)
  Astai cea mai potrivita solutie in situatia data pentru Leanca.Am presupus ca asa se va termina disputa cu Nr.1 pe lista PLDM.
 • +3 (3)
  Pațani, nu va jucați cu țara în bunghi. Și așa suntem la limită...
 • +3 (5)
  Leanca e bravo. Filea e un minciunos, fata si gesticulatiile il tradeaza. Pentru pupincuristi: comentariile voastre sunt platite tot de echipa lui Filea.
 • +1 (3)
  filea hai inchide-ti ritul ala ca esti corupt pina in oase ca si hunta pd-ului cu plaha si zalupu,bidon,vorona,usatii si toate potlogarii s lingaii porcinelor ruse
 • 0 (4)
  Cu adevarat Filat a urmat calea comunistilor,strinsu banilor de la diferite institutii ale statului,fel de fel de combinatii de corupere....Sper ca Dl.Leanca sa shimbe macazul.
 • +1 (1)
  NU AM INCOTRO SI VOTA RAUL MAI MIC. DAR DE FAPT, DUPA CE AU DAT AERPORTUL SI BEM-UL IN GESTIUNEA AGENTIOR FSB CRED CA AMBII MERITA SA FIE COLEGI DE CELULA.
 • 0 (0)
  Fara filat PLDM ar fi unicul partid care ar duce Republica Moldova pe calea democratiei, unicul partid in care cetateanul simplu ar putea avea incredere. Si asta doar datorita eforturilor lui Iurie Leanca care este un om-si-jumate. Si pe cit il respect pe Iurie Leanca, pe atit dispretuiesc mizerabilitatea persoanei filat, modul cum vorbeste, cum priveste, cum gindeste si cel mai trist cum a procedat nu doar cu cetatenii RM, dar chiar cu propria familie. Mult succes domnului Leanca!
 • -1 (1)
  ceea ce se scrie in presa desre faptu ca ei doi ar fi rivali este o nebunie curata cum pot sa creada ca doi oameni care lupta pentru aceleasi interese, ar putea devini inamici? unde-i logica celor care scriu asemenea prostii?
 • -1 (1)
  o data ce se lupta pentru un scop comun, nu cred ca pot deveni rivali si ce argumente pot fi aduse pt a se demomstra ceea ce se spune, faptul ca Filat participa la o cnferinta sau face ceva singur nu inseamna ca-i este rival lui Leanca, nu trebuie mereu sa stea unul linga altul si sa scrie ambii un documemt sau sa vb ambii, unul este plecat intr-o parte cu o problema, unul in alta...deci asta e lucru in echipa
 • -1 (1)
  sunt pefrect de acord cu jackvorobei, astia doi sunt importanti pentru Moldova si fara ei , pur si simplu nu am fi ajunsi apropae de europa
  • 0 (0)
   Fara Filat nu ar bate pasul pe loc acest stat si milioanele furate ar prinde bine in bugetul tarii.
 • 0 (0)
  Desigur ca exista rivalitate,caci in ultimul timp Filat s-a dovedit un politician avar,pe cind Domnul Leanca nu vorbeste mult,dar demonstreaza fapte concrete.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA