(video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Volkswagen I.D. CROZZ II Concept

Compania Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Frankfurt prototipul I.D. CROZZ II, care nu este altceva decât o versiune actualizată a conceptului prezentat în această primăvară în China.

(video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Volkswagen I.D. CROZZ II Concept
Foto: autoblog.md

Noutatea se remarcă prin prezenţa unui sistem avansat de comenzi vocale cu ajutorul căruia, de exemplu, pot fi deschise sau închise uşile spate.

Pentru a activa acest sistem interesant este nevoie doar să spui „Hello I.D.” După aceasta, pasagerii pot da comenzile (deocamdată în engleză) – „please open all doors!” sau cele de activare a sistemului de pilotare automată. Cu ajutorul vocii poate fi deschisă şi uşa portbagajului.

Pub

Prototipul mai dispune de un sistem inteligent de iluminare ambientală în habitaclu. Acesta se activează împreună cu activarea sistemului de comenzi vocale. Diverse lumini sunt capabile să ofere şoferului indicii vizuale, de exemplu în timp ce foloseşte sistemul de navigaţie sau pentru a-l avertiza despre un pericol.

Dimensiunile lui I.D. CROZZ II constituie 4.625 mm lungime, 1.891 mm lăţime şi 1.609 mm în înălţime. Ampatamentul măsoară 2.773 mm. Astfel, conceptul este cu 139 mm mai lung, cu 52 mm mai lat şi cu 64 mm mai scund decât actuala generaţie VW Tiguan. În favoarea prototipului ampatamentul este mai mare cu 93 de mm.

Vezi articolul complet, pe AutoBlog.MD

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI