(video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Toyota Land Cruiser Prado facelift

Compania Toyota a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt „noul” Land Cruiser Prado. Mai bine zis SUV-ul s-a ales cu un design exterior revizuit care îl fac mai fresh, în timp ce în habitaclu a apărut un panou de bord şi o consolă centrală nouă.

(video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Toyota Land Cruiser Prado facelift
Foto: autoblog.md

Comparativ cu „predecesorul” său, această maşină de teren a devenit mai lungă cu 60 de mm, până la 4.840 de mm. Garda la sol a rămas aceeaşi – 215 mm, însă acum unghiurile de atac, de degajare şi de rampă sunt de 31, 25 şi 22 de grade respectiv.

Construcţia cadru a maşinii, împreună cu sistemul de tracţiune integrală şi sistemul prin care diferenţialele pot fi blocate au rămas aceleaşi.

Pub

Însă, sistemul de control electronic are acum două regimuri suplimentare Sport S şi Sport S+ (pe lângă Eco, Normal şi Sport).

Iar sistemul Multi-Terrain Select, care adaptează sistemul electronic pentru a funcţiona corect pe diferite tipuri de suprafeţe de drum, are acum un regim nou de lucru, al şaselea – Auto.

Mai multe detalii, video şi o galerie de imagini, pe AutoBlog.MD

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI