ora: 19:54, 17 iul 2017 8409
Autor: Redactia UNIMEDIA

(video) Elena Cucuruzeanu: M-am gândit să mă stabilesc în Franța, dar cred că în Moldova este foarte mult potențial


Video se incarcă ...
(video) Elena Cucuruzeanu: M-am gândit să mă stabilesc în Franța, dar cred că în Moldova este foarte mult potențial
Foto: UNIMEDIA

"Fiecare om trebuie să-și aleagă să plece sau să rămână acolo unde se simte mai bine!". De această părerea este invitata emisiunii Alb și Negru, Elena Cucuruzeanu. Ca absolventă a facultății de psihologie a Universității din Sorbona, Elena spune că a ales să rămână în Franța și după încheierea studiilor. 

Nu doar condițiile mult mai bune pentru persoanele cu handicap din Franța o fac pe tânără să rămână în Franța. 

"Eu mereu o să vreau să revin în Moldova, dar cred că doar pe durate scurte pentru că m-am gândit să rămân acolo și ce am învățat e mai ușor aplicabil acolo decât aici. Psihologia o găsesc puțin diferită și la nivel de accesibilitate mă simt mai liber, pot să merg și să ajung unde vreau la ce oră vreau. În Moldova trebuie să mă organizez și să caut persoane care să mă ajute. Nu e atât de ușor și nu mă simt atât de liber", spune Elena. 

Cu toate acestea, absolventa Universității de la Sorbona crede că Moldova are viitor și speră ca lucrurile să evolueze. "Nu pot să spun un motiv exact pentru că nu mă întorc acasă sau mă întorc, dar pe perioade mici. Consider că fiecare om trebuie să aibă dreptul să aleagă unde să locuiască și acolo unde se simte bine, acolo trebuie să se stabilească. Eu în Moldova oricum revin cu foarte mare plăcere pentru că avem o țară atât de frumoasă cu atâția oameni frumoși și calzi, cu atît de mult potențial, zic eu și sper foarte mult să evolueze lucrurile", a încheiat Elena Cucuruzeanu. 

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (1)
    Bravo domnișoară! Cei cu mintea lucidă aleg europa, cei cu handicap mintal aleg „taiejenîi soiuz”!
  • 0 (0)
    Nu te supăra draga dar o să-ți spun direct fiindcă oamenii cu dizabilități sunt oameni puternici. La noi in Moldova e greu sa supraviețuiești pentru oameni obisnuiti nu mai vorbesc de voi mai copii a lui Dumnezeu. Europa a fost fondata pe principii creștine de care noi toți benificiem

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA