ora: 13:31, 28 aug 2017 5148
Autor: Tania Lozan

(video) Doi tineri din Criuleni au fost reținuți după ce ar fi violat o adolescentă de 17 ani. Făptașii riscă până la 12 ani de închisoare


(video) Doi tineri din Criuleni au fost reținuți după ce ar fi violat o adolescentă de 17 ani. Făptașii riscă până la 12 ani de închisoare
Foto: politiacapitalei.md

Doi tineri, originari din raionul Criuleni, cu vârstele de 21 ani şi respectiv 25 ani au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiţi că ar fi violat o adolescentă de 17 ani, domiciliată în capitală.

Oamenii legii au stabilit că, incidentul ar fi avut loc într-un parc din or. Vadul lui Vodă.

Victima ar fi fost împreună cu nişte prieteni într-o cafenea şi ar fi servit băuturi alcoolice, ulterior ar fi ieşit din local afară. Respectiv indivizii ar fi observat-o singură şi ar fi fost dusă cu forţa într-un parc din apropiere, unde ar fi avut loc actul sexual. După incident, bănuiţii au dispărut într-o direcţie necunoscută.

În cadrul audierilor unul din ei şi-ar fi recunoscut vinovăţia, declarând că nu se cunoşteau cu victima. Totodată, a fost iniţiată o expertiză medico-legală, pentru a constata toate circumstanţele în care ar fi avut loc actul sexual forţat.

Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar la expirarea termenului instanţa de judecată le-a aplicat măsura de reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile în penitenciar.

Bărbații riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci ani până la 12 ani.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA