(video) Dezbateri electorale. Ion Ceban: Da-ți dovadă că nu cunoașteți legea

Dezbateri electorale cu scântei în această dimineață între candidații Partidelor Socialiștilor, Partidului Popular, Partidul Național Liberal și reprezentatul candidatului Platformei DA.

Foto: UNIMEDIA

Candidații și-au adresat replici dure și acuzații în contextul alegerilor și activității acestora de până la candidarea pentru funcția de primar general al Chișinăului.

Majoritatea discuțiilor în contradictoriu au fost ținute de candidații Ion Ceban și Alexandra Can și reprezentatul candidatului Andrei Năstase, Alexandru Slusari.

„Domnul Ceban a-ți vorbit despre nenumăratele construcții neautorizate sunt în Chișinău. Este așa o informație că toți socialiștii care au protestat împotriva blocurilor ilegale, ca mai apoi prin șantaj să pretindă apartamente în acele blocuri. (...) Spuneți câte apartamente au luat socialiștii”, l-a întrebat Slusari pe Ceban.

La care socialistul a răspuns într-o formă agresivă că membrii Platformei DA mint cu desăvârșire.

„Daţi-mi măcar un exemplu, oamenii aceștia mint cu desăvârșire. V-aţi făcut de rușine și la alte dezbateri și acum”, a declarat Ion Ceban.

„Organul suprem este consiliu, 51 de oameni e destul...”, a încercat Can să-i ofere o întrebare socialistului Ceban, la care acesta a întrerupt-o pentru ai spune că nu știe legile.

„Nu aveți nici o idee, organul suprem este primar executiv, nu da-ți dovadă că nu cunoașteți măcar legea”, a declarat acesta.

Amintim că în această duminică se vor desfășura alegerile locale pentru funcția de primar general în orașele Chișinău și Bălți.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.