ora: 16:02, 16 iun 2017 3855
Autor: Tania Lozan

(video) Descinderi cu mascații de la Fulger. 10 persoane sunt suspectate de comercializare drogurilor într-un magazin alimentar


(video) Descinderi cu mascații de la Fulger. 10 persoane sunt suspectate de comercializare drogurilor într-un magazin alimentar
Foto: politia.md

10 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, din municipiul Bălți, au fost reținute, fiind bănuite de comercializărea substanțelor narcotice. Polițiștii au stabilit că suspecții vindeau droguri, în magazinul alimentar pe care îl dețineau în satul Vărvăreuca, în sala sportivă pe care o administrau și chiar la domiciliu.

În timpul perchezițiilor efectuate la domiciliile și în automobilele acestora, au fost depistate și ridicate două arme cu țeavă lisă fără acte, două pistoale pneumatice, o grenadă, aproximativ 2 kg de substață vegetală uscată cu miros specific de marijuana, 37 tufe verzi de cânepă, peste 56.000 de lei, 50.000 ruble rusești, 1.500 grivne, pașapoarte și buletine ale persoanelor terțe.

În prezent, patru bărbați și două femei sunt arestate pe un termen de 30 de zile, iar alți patru nănuiți sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la șapte ani.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA