(video) Crime Moldova. Omorul minorei din Străşeni: Dosarul a ajuns la Curtea de Apel: Asasinii au aruncat cu ghetele în cei care filmează

Cei trei minori, condamnaţi de către Judecătoria Străşeni la câte 6 ani şi 8 luni privaţiune de libertate, pentru omorul minorei Cristina Parhomenco, continuă să aibă un comportament obraznic în instanţă, sfidând ordinea. Dosarul se află pe rol  la Curtea de Apel Chişinău, după ce avocaţii condamnaţilor, dar şi ai familiei victimei, au contestat sentinţa instanţei de fond, scrie Crime Moldova.

(video) Crime Moldova. Omorul minorei din Străşeni: Dosarul a ajuns la Curtea de Apel: Asasinii au aruncat cu ghetele în cei care filmează
(Foto: captură video)

Fiind aduşi în sala de şedinţe a Curţii de Apel, aceştia au înjurat şi au aruncat cu ghete în sală, fiind deranjaţi de faptul că sunt filmaţi.

Precizăm că în perioada procesului, autorii asasinatului de la Străşeni s-au ales cu noi termene de detenţie pentru huliganism. La 20 iunie, Curtea de Apel Chişinău l-a condamnat  pe Vitalie Vlad, 17 ani, la 2 ani de închisoare, iar pe complicii săi, în vârstă de 15 şi 16 ani, la câte un an de detenţie. 

Pub

UNIMEDIA amintește că cei patru suspecți în cazul omorului adolescentei de 14 ani din Strășeni și-au aflat pe 26 aprilie, sentința. Judecătoria Strășeni i-a condamnat atunci pe trei dintre aceștia la 6 ani și 8 luni de închisoare.

Pe 25 noiembrie, o minoră de 14 ani din Strășeni a fost dată dispărută
, iar după trei zile trupul fetei, a fost găsit de mai mulți voluntari care au mers în căutarea fetei. Expertiza medico-legală a arătat că minora a fost lovită în cap, de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI