ora: 12:24, 19 iun 2017 4411
Autor: Tania Lozan

(video) Crengile care au fost depozitate în urma intemperiilor din aprilie sunt în pericol de incendiu


Video se incarcă ...
(video) Crengile care au fost depozitate în urma intemperiilor din aprilie sunt în pericol de incendiu
Foto: facebook/ Ion Ceban

Crengile căzute în urma calamitaților naturale din luna aprilie, care sunt depozitate în mai multe platouri din sectorul Botanica al capitalei sunt un pericol de incendii. Despre aceasta a anunțat, vicepretorul sectorului, Oleg Răţoi în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău.

Vicepretorul de sector susține că pe lângă faptul că platourile de acumulare a crengilor au fost umplute până la refuz și nu mai este loc de stocare, mai există și problema ca din cauza temperaturilor ridicate să izbucnească incendii.

„În sectorul Botanica noi avem patru platouri de acumulare a crengilor uscate. Toate patru au fost umplute până la refuz, depozitate aproximativ 500-600 de rute fiecare. Pe un platou s-a lucrat cu un agent economic, tocator de crengi practic trei săptămâni, care are un cotract încheiat în altă parte a republicii, suntem în imposibilitate de a depozita aceste crengi, nu mai avem unde. Aceste platouri prezintă un pericol mare de incendiere, aceste crengi sunt uscate. Ținând cont de temperaturile ridicate, rugăm aceste platouri să fie monitorizate, păzite de către polițiști”, a declarat 

Amintim că anterior, reprezentanții primăriei capitalei au anunțat că ninsoarea din aprilie, a doborât peste 10 mii de copaci.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    Haha, prostia si lacomia genereaza probleme. Ba toate crengile-s a lor, nu da doamne oamenii sa-si ia vreascuri pentru iarna, ba acus le arde fundul de la ele. Inghiti-i-ar iadul!

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA