ora: 15:49, 20 mar 2017 7741
Autor: Anișoara Focșa

(video) Ce spune Candu despre poziția lui Dodon, privind participarea Moldovei la reuniunea adunării parlamentare a CSI


Video se incarcă ...
(video) Ce spune Candu despre poziția lui Dodon, privind participarea Moldovei la reuniunea adunării parlamentare a CSI
printscreen

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a comentat declarațiile făcute de președintele Igor Dodon precum că delegația Republicii Moldova va participa la reuniunea adunării parlamentare a CSI din anul acesta.

Candu i-a replicat președintelui că este vorba de o adunare parlamentară și că Igor Dodon ar fi trebui să discute cu el despre intenția de merge în această vizită.

„Regret că noi comunicăm în felul acesta, prin presă, dar nu am avut o comunicare directă. Atunci când președintele Dodon vorbește despre o adunare parlamentară, ar trebui cel puțin să aibă o tentativă de discuție cel puțin cu mine ca lider al acestei instituții. Dumnealui a menționat că Republica Moldova va fi reprezentată doar la adunarea parlamentară. Va fi sau nu reprezentată - va decide Parlamentul, nu domnul președinte Dodon. Fiindcă competențele lui nu se răsfrâng asupra Parlamentului. Noi avem seprarea puterilor, avem Constituție”, explică Andrian Candu.

UNIMEDIA amintește că reuniunea adunării parlamentare a CSI care va avea loc la Sankt-Petersburg în perioada 26-28 martie. 

Anterior, președintele Parlamentului a declarat că se gândește la posibilitatea ca delegația țării noastre să nu participe la reuniune din cauza notei transmise anterior Federației Ruse în care se spune că funcționarii moldoveni sunt opriți abuziv la granița Rusiei.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (6)
  sa vedem cine e cu interesele economice ale poporului,or se va discuta acolo granita novorosiei
 • +1 (1)
  Teatru de papusi...
 • +1 (1)
  Brava Dle Candu Dodon se comporta ca un dictator, incurcind Tara cu PSRM-ul. Pentru dinsul Nu conteaza nici seful Guvernului, nici al Prlamentului, nici Vladia, nici Opinca, dinsul e gata sa calce totul in picioare ce s-a obtinut timp de 25 an de independenta. Prea multi ,,Bolboceni" avem

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  ba nu ,dadon e important de tot,el acum darue tarului 280 000 moldoveni eficienti ,buni pentru economia rusa si voturi socialiste

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA