(video) Bărbatul din imagini este căutat de polițiști: Ar fi urcat beat la volan și fără permis de conducere

Bărbatul care apare în imagini este căutat de oamenii legii după ce ar fi urcat la volanul unei mașini de model „Vaz” în stare de ebrietate. Potrivit informațiilor preliminare, șoferul a fost stopat de către un echipaj mobil al INP pe strada Voluntarilor din capitală. În urma verificării făcute cu aparatul etilotestpoliţiştii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,66 mg/l.

(video) Bărbatul din imagini este căutat de polițiști: Ar fi urcat beat la volan și fără permis de conducere
(Foto: politiacapitalei.md)

Bărbatul nu a putut prezenta niciun act de identitate și nici permisul de conducere, prezentându-se ca, originar din satul Mihailovca al raionului Cimişlia. Automobilul a fost reţinut la parcarea specială.

S-a constatatu ulterior că, bănuitul a oferit date de identitate eronate agenţilor de patrulare. Poliţiştii au identificat proprietarul automobilului de model „Vaz”, care s-a dovedit a fi locuitor al comunei Bubuieci. Acesta ar fi declarat în cadrul audierilor că nu cunoaşte cu certitudine identitatea individului, iar mașina i-ar fi împrumutat-o.

Pub

În acest caz a fost inițiată o anchetă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă de la 15 000 la 17 000 lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la cinci ani.

Cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice datele la numerele de contact: 0 790 69 408 / 0 691 50 993.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI