ora: 12:15, 21 sep 2017 26691

(video) Adrian Candu, despre denunțul pe care PAS la depus împotriva lui Plahotniuc: „Sunt nevoit să comentez fantasme și povești”


(video) Adrian Candu, despre denunțul pe care PAS la depus împotriva lui Plahotniuc: „Sunt nevoit să comentez fantasme și povești”
Foto: UNIMEDIA

Speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a comentat inițiativa Partidului Acțiune și Solidaritate care a mers astăzi la Procuratura Generală și a depus un denunț penal împotriva liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Candu califică gestul PAS drept unul făcut din „lipsă inițiativă și de propuneri bune”. Mai mult, Președintele Parlamentului mai afirmă că în această „confruntare politică”, PAS nu ar fi trebuit să implice Procuratura Generală.

„E regretabil că sunt nevoit să comentez fantasme și povești. Am impresia că unii sunt lipsiți de inițiativă și propuneri bune, și vin atunci cu tot felul de propuneri care nu sunt realiste de loc. Dar cel mai periculos este că în lipsă de imaginație, implici în luptă politică, instituțiile statului. În cazul de față implici Procuratura pentru a avea o confruntare politică și te etala prin propunere.

De aceea este regretabil că o instituție a statului este implicată în confruntare politică și ete regretabil că PAS sunt lipsiți de alte propuneri bune pentru cetățeni”, a declarat Candu în cadrul declarației de presă de după ședința Parlamentului.

UNIMEDIA amintește că Partidul Acțiune și Solidaritate a depus un denunț la Procuratura Generală împotriva lui Vladimir Plahotniuc, liderul Partidului Democrat, pentru uzurparea puterii în stat. PAS acuză că Vlad Plahotniuc ar controla toate instituțiile statului, iar deciziile politice s-ar lua tot la comanda liderului PDM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA