ora: 09:35, 27 apr 2017 6018

Viceprimarul Nistor Grozavu, în arest la domiciliu! „A colaborat cu ancheta şi a făcut declaraţii care aduc informaţii importante”


Viceprimarul Nistor Grozavu, în arest la domiciliu! „A colaborat cu ancheta şi a făcut declaraţii care aduc informaţii importante”
Foto: UNIMEDIA

Viceprimarul municipiului Chişinău, învinuit în dosarul parcărilor cu plată, va fi plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Aceasta este decizia judecătorului de instrucţie, după ce procurorii au cerut arest la domiciliu pentru funcţionar, anunță Angela Starinschi, purtător de cuvânt al CNA.

Motivul invocat de procurori este că arestatul a colaborat cu organul de urmărire penală şi a făcut declaraţii care aduc informaţii importante pentru anchetă în ceea ce priveşte modul în care era organizată schema şi beneficiarii acesteia.

UNIMEDIA amintește că pe 25 aprilie, CNA a reținut șapte persoane care sunt cercetate penal pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu şi abuz într-un dosar de corupţie ce vizează selectarea companiei ce urma să se ocupe de amenajarea parcărilor cu plată în Chișinău.

Dacă vor fi găsite vinovate, acestea riscă pedepse de până la 10 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Pam-pam! „Сдал как стеклотару”. Următorul!
  • +2 (2)
   Tactică clasică: arestează, face mare tam tam, apoi arest la domiciliu, apoi toți uită de el... iar plohotniuc se laudă că face regulă :)
   • +1 (1)
    Scenariul CLASIK, arestearea cu mare TAM-TAM, apoi arest la domiciliu, apoi liniste si pace. Zeci de functionari trecuti prin schema asta. Asa a fost si cu acel vice-primar pe familie Cotet, care a fost filmat cum suduia, cum punea plicul cu mita primita in geanta, si la fel acelas sceanriu, 3 zile la CNA, apoi arest la domiciliu ca apoi sa termine cu nimica. Nimeni din ei nu mai ajung sa faca puscaria. Si cel mai rau oentru noi oamenii e ca ei ne tin pe noi de prosti. In timp ce ne arata o noua TELENOVELA pe fundalul acestei TELENOVELE se mai face o hotie mare, iar TELENOVELA este pentru a sustrage atentia. IN TARA ASTA NICI UN TALHAR DE RANG MARE NU VA FACE PUSCARIE. Puscaria este pentru oamenii care fura o gaina nu si pentru ce-i ce fura cu vagonul sau cu miliardul. Iata asa STABILITATE avem in tara asta.
 • +1 (1)
  Ma adresez zoinitelor de la CNA, voua nu va este SCARBA de voi cind va uitati in oglinda?
 • 0 (2)
  A venit Primavara.In Mioritia a inceput sa infloreasca arestarile ca ciresul din gradina.Gradinarul care se ocupa de pomul arestarilor e plin de iscusinta si nu taie tot,dar selectiv.Daca pe creanga ciresului Democratii sunt in minoritate,jos cu ia.Daca sunt in proportii egale,se starue sa nu aduca prejudicii viitoarei roade electorale uninominale.Floarea arestata este trimisa in arest la domiciliu,daca promite ca va vi de culoare democratica,sau daca mai toarna ceva chimie la alta floare,care nu este Democrata si nu va fi niciodata.Par exemple.Shor! Floare tomnatica,inca nu sa ofelit.de ce? Fiind-ca are grigia gradinarul si "dulceata" de jasmin.Daca e sa privim atent la ciresul din gradina,vom vedea maestria "gradinarului".Iscusit in toate.Chiar si la coduri-le de tot felu.Cine plateste,acela arvoneste.Populimea RM este expusa spre a fi "arendata".Cum ii doreste osul "gradinarului".

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA