ora: 08:08, 18 mar 2014 6217 11 Autor: Cristina Buzovschi

Veaceslav Platon a cerut sfat de la Ion Sturza


Veaceslav Platon a cerut sfat de la Ion Sturza
Veaceslav Platon
Foto: UNIMEDIA/captură video TSN

Ion Sturza susține că a fost telefonat de controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și că acesta i-ar fi cerut un sfat. Fostul prim-ministru i-ar fi acordat unul singur: să se răzgândească, transmite UNIMEDIA.

Discuția s-ar fi purtat în contextul „războiului din sistemul bancar”. „Eu nu știam de acest Veaceslav Platon. Două săptămâni în urmă, el m-a telefonat și m-a rugat să-i dau un sfat și i l-am dat. El știa încă din luna octombrie a anului trecut, și-a dat seama, că eu conștientizez că există războiul din sistemul bancar și m-a rugat să-i dau un sfat. I-am sugerat lui Platon să se răzgândească. I-am spus și celeilalte părți că este foarte periculos pentru sistemul bancar și că aceste acțiuni pot discredita puterea și tot laolaltă. Platon este un jucător și el mereu a acționat în afara limitelor, dar el niciodată nu a făcut ceva fără să i se permită”, a menționat Sturza la emisiunea „Politica” de la TV7, fără însă a preciza care dintre grupări se războiau.
 
Potrivit lui Sturza, problemele Republicii Moldova se trag de la două-trei persoane care au trădat poporul.

Comentarii (11)
 • +18 (24)
  lingoseala in ziua mare
  • +18 (26)
   Prea destept se simte sturza .Multi eroi dupa razboi.Asa priceput esti ca si dai ajutoare la toti cei care vor sa dea actuala conducere jos.
   • +24 (24)
    Nici nu ma mira acest fapt. Din cite am inteles, Sturza cu Platon sunt prieteni. Dupa cum Platon este un agent al Moscovei, are si Sturza ceva in legatura cu Moscova.
    Ma mira faptul cum de mai incearca sa para cinstit in fata cetatenilor.
    • +22 (22)
     Nu vi se par suspecte ultimele aparitii in politica(Platon, Sturza, Usatii)? - Mie da. Cert este ca sunt prorusi si ca lupta pentru destabilizarea situatiei in tara.
     • +21 (21)
      Ai dreptate, Chip, au foarte multe in comun acesti 3 indivizi, si, in special, Platon si Sturza. Ambii spun ca coruperea deputatilor nu este decit un teatru, ambii se arata pentru Rusia, chiar au discutat la telefon, recent.
      Degeaba il mai lauda unii cetateni pe Sturza. Ar trebui sa analizeze bine situatia.
    • +18 (18)
     „Minciuni gogonate. Nu este nicio mână a Moscovei. Este mâna Moldovei. Cuiva îi este absolut indiferent de imaginea Parlamentului, autoritatea puterii și folosesc aceste înscenări teatrale pentru a se lămuri în războaiele lor economice”.Wahaha :D Da eu ma uitam,cum poti sai tii apararea la un nemernic ca Platon,dar aici e o schema foarte complicata care noi e putin probabil sa o intelegem.:)
   • +20 (20)
    Acum e clar,iata de ce Sturza a revenit in politica,lui Platon nu ia esit sa cumpere deputatii din PLDM si PD si a hotarit sal plateasca pe Sturza sa revina si sa ii faca interesele!Risuri!!!
  • +23 (23)
   Si cu ce v-a cerut sfatul, d-le Sturza, cu dolari sau euro?
   M-am dezamagit. Sincer.
 • +20 (20)
  De unde a mai aparut si risul acesta de Platon?
 • -18 (22)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dle Sturza vad ca foarte multa lume va critica aici pe unimedia, sau poate e o iluzie, dar nu conteaza. Cert e ca daca sunteti criticat asa intens, inseamna ca reprezentati o valoare, si deci un concurent care ar putea strica planurile carorva clanuri.
  .
  Vreau sa va multumesc si sa continuati cu critica la adresa guvernantilor si tuturor celora care se abat de la caile democratice de a face politica, sau business.
  .
  Avem nevoie de voci care sa ne deschida ochii.
  .
  Succes cu proiectele de IT din Romania, dar nu uitati si de noi in sensul ca nu prea stim pe cine sa mai votam la toamne.

  Sunt cetățean activ
  • +19 (19)
   Vrei sa spui ca Voronin daca este criticat e foarte bun?Sau ca Hitler acum e criticat deoarece a fost bun?Sau Stalin?In fine de logica nu ai auzit...

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA