ora: 15:15, 27 noi 2014 14761

Usatîi: Nu voi pleca cu una cu două


Usatîi: Nu voi pleca cu una cu două
Foto: UNIMEDIA

Renato Usatîi declară că nu intenționează să se dea bătut cu una cu două. Candidatul la funcția de deputat este aproape sigur că judecătorii Curții de Apel Chișinău vor accepta cererea Comisiei Electorale Centrale și va exclude Partidul „Patria”, pe listele căruia candidează, din cursa electorală. Usatîi a declarat că dacă acest lucru se va întâmpla, atunci neapărat va ataca decizia instanței de judecată la Curtea Supremă de Justiție, transmite UNIMEDIA.

Totodată, dacă nici în instanța superioară nu va avea câștig de cauză, atunci Renato Usatîi va recurge la mitinguri. „Miting va fi. Usatîi nu va pleca cu una cu două. Mă vor aresta, lăsați-i să mă aresteze. Trebuie să meditez, să cântăresc totul. Dacă instanța de judecată va decide excluderea partidului din cursa electorală, eu nu știu ce trebuie să fac. Cred că cel puțin trebuie să urc pe clădirea Guvernului și să încep să cânt. Toată speranța este în Curtea Supremă de Justiție”, a conchis acesta.

UNIMEDIA precizează că judecătorii Curții de Apel Chișinău vor pronunța decizia la ora 16:30. Magistrații trebuie să decidă dacă resping cererea Comisiei Electorale Centrale, formulate în baza sesizării Inspectoratului General de Poliție, privind excluderea formațiunii „Patria” din cursa electorală sub învinuirea folosirii, contrar legislației în vigoare, a mijloacelor financiare din străinătate.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (14)
  Alo sustinatorii dementului asta da voi ati intrebat soumenul asta da cu ce vine in PARNAMET ce program are ce va face. El spune numai de rafueli, de esit in strada nu sper sa iasa cineva, populatia a privit concertele de devotament nu mai vorbim. Asa un val de concerte si mai mult nimic.
  • +7 (11)
   Dap cum sa plece daca o bagat zeci de milioan in aceasta campanie si normal ca vre la putere,
   Da mitinguri de care ,cu grenade, cu arme, sa tragi in cetateni???
  • +7 (9)
   dar ce ...inafara de concerte mai vrei si inteligenta de la el???
  • +4 (6)
   Sunt de parere ca n-ai ce face bizesmanii in parlamet......ei vin numai ca sa-si apere afacerea si sa mai fure bani....dar de adoptat legi nici nu mai zic!
  • +3 (5)
   Multi coate-goale i-au incuviintat duhoarea, unii chiar si-au facut mir din ea. De aia bortosul talhar isi umfla tupeul si muschii de Madagascar. De aia, blestemul "Ce ziua zidea, noaptea se surpa" a inceput sa functioneze impecabil.
 • +9 (13)
  Clar ca nu o sa plece cu una cu doua, citi bani a cheltuit pe campanie...dar in orice caz chiar daca nu pleaca eu o sa aleg Partidul Liberal!!!
 • +9 (13)
  Renato Usatîi ne va duce în Uniunea Vamală, ceea ce va avea consicințe nefavorabile pentru R. Moldova cum ar fi deznaționalizarea populației!! Partidul Liberal este partidul care dorește un viitor prosper pentru Republica Moldova și un popor unit cu un spirit de excepție! Votez PL!
 • +8 (12)
  Concerte , ziare cu cîte 100 lei , vorbă multă , minciuni cu carul....acesta e strategie lui Usatîi .
  Mă bucur să văd susținători a PL-ului.
  Eu deja tot mi-am făcut alegerea, votez PL!!!
 • +3 (5)
  Cand ii va fi rupt botul, va fi scos cu parul sau cu parii si dus asa cum duc vanatorii vanatul.
 • +5 (7)
  Nu vi se pare cunoscute aceste planuri? proteste, destabilizare....Usatai trece la planul B .....trebuie de stat cu ochi pe el altfel ne trezim cu calul Troian in curtea noastra!
  • +4 (6)
   Planul Putin. Sa speram ca serviciile noastre or sa aiba mai multa minte decat uikrainenii si o sa-i bage operativ dupa gratii pe toti care vor incerca sa destabilizeze situatia. Incepand cu Formuzal.
 • +6 (8)
  Sigur ca nu vei pleca, chiar sa vrei,nu poti. Serviciile speciale iti spun: " отрабатывай полученные деньги , не то будешь как Ходорковский гнить в тюрьме"
 • +6 (8)
  Cica n-o sa plece cu una, cu doua. Nu-i problema, bratan, o sa pleci cu trei-patru!
 • +3 (5)
  Ura o sa putem sai dam lui usatii peste nas,si sper din toata inima sa fie exclus din campania electorala.
 • +7 (9)
  1) Nu neaga cele incriminate.
  2) Confirma ca e pe pozitii de atac impotriva Statului, ceea ce si era necesar de demonstrat.
  3) Trebuie sa se mai zbata oleca, ca altfel o "be**ste" la moskova, macar de ochii sefului.
  4) Clar ca nu trece pragul electoral, dar oricum, eu cred ca unicul lui scop e imunitatea parlamentara, ca salariu nu ii trebuie si nici de Moldova nu-i pasa. Minte nu are nici cit negru sub unghii, diplomatie - nici atit, strategie, plan de actiuni, program, etc - zero.
 • +2 (6)
  Eu ştiu ce vei face..Du-te de linga Rogozin,linga stapinul tau...
 • +1 (11)
  La 30 noiembrie, vă îndemn să votați pentru partidele proeuropene și în primul rând pentru PARTIDUL LIBERAL! Republica Moldova are viitor doar în cadrul UE și NATO! Doar așa putem asigura un viitor în pace și bunăstare pentru noi și pentru generațiile viitoare!!!
 • -6 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  dar eu votez votez PDM !!!
 • +4 (10)
  Usatâi, a apus vremea ta! Valiza, aeroportul şi Rusia! Un lingău al mafiei ruseşti nu-şi are locul pe acest pământ sfânt! Trebuie să ne păstrăm şi să luptăm pentru identitatea naţională, pentru limba română şi pentru cei care au murit în numele acestui stat.
  Votez PL!

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Hello, boys
  Si la voi in Basarabia se intampla totusi lucruri foarte ciudate. Cum e posibil ca in trei zile inainte de alegeri sa faci lumina intr-un asemenea caz? Se stia demult de catre guvernantii vostri cine este , ce face si cum procedeaza Renato Usatai, acest imbecil cu figura infantila. Se stia demult de ANTIFA etc si se actioneaza abia acum!!!???Ceva nu e in regula, Sa ridici mingea la fileul lui Renato si Dodon pe ultima suta de metri e f riscant . Seamana mai mult a punere la cale,decat a treaba serioasa. O balbaiala statala ce n-a vazut ...Parisul!!!

  Sunt cetățean activ
  • 0 (0)
   N-asi crede sa fie "punere la cale".
   La noi in R.Moldova aroganta da roade bune .
   Si trebueste de mentionat, ca si Antifa, si Usatii, ca fenomene, au avut drept tel si trebuiau sa atinga apogeul anume acuma -- la alegeri.
   Este evident, ca pregatirile s-au intensificat acuma.
   Deaceea, MAI INAINTE nu puteai , nu aveai pentru ce sa-i penalizezi.
   La noi au mai incercat sa penalizeze Liga Tineretului Rus , Patriotii Moldovei si PSD-ul lui Selin, cind acestea isi bateau joc de Consiliul Unirii, dar ... fara nici un rezultat -- n-au putut aduna probe destule.
   Vorbeam de aroganta -- au actionat cu o aroganta si cu o impertinenta nemaipomenita , care, credeau ei, NU ARE CINE LE PENALIZA IN TARA NOASTRA.
  • +1 (1)
   asta a fost un plan pus la cale inca de inainte lui Renatic in Moldova, nu va lasati prada jocurilor murdare!!!
 • +4 (4)
  nu va pleca cu un an doi... el vrea 5-6 de puscarie
 • +3 (3)
  Ai vrut să pleci, ai vrut şi să rămâi.
  Ai ascultat de gândul ce-l dintâi.
  Nu te oprise gândul fără glas.
  De ce-ai plecat? De ce-ai mai fi rămas?
  Pa-PA!
  Votez PL!

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  USATII, TOT VISAI LA CAILE FERATE, VAD CA A VENIT TIMPUL SA GATESHTI VAILZA SI TRENUL DE LA CAILE FERATE TE ASTEAPTA SPRE MOSCOVA, DAR ACOLO SI PRIETENII TAI PE CARE IAI DEZAMAGIT !!! DA, SITUATIA E CUM AI ZIS SI TU " PU*A CALULUI " !!
 • +1 (1)
  gata dmn usatii pin aici tia fost...ar fi de dorit sa pleci si sa nu mai incerci sa repari nimik.Oamenii tarii nu te vor, ei vor o schimbare pro-european,iar tu nici decum nu pot sa o faci..pe 30 #votez PL
  • +1 (1)
   sa incheiat defilarea, rolul, zicetii cum vreti, lui Usatii, si-a luat banisorii dati de Plahotniuc si in Maldive ...
 • 0 (0)
  Pan'la urma a rupt-o din gara!
 • +1 (1)
  Zice mult comcertistul :Nu voi pleca cu una cu două,... Renatic da cu 3-4 suturi in fund pleci drept in SIBERIA!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA