ora: 12:05, 19 iul 2017 11278
Autor: Eugen Durbala

(update/video) Mihai Ghimpu: Anatol Șalaru, Igor Dodon sau Vlad Plahotniuc ar fi comandat un dosar penal pe numele lui Dorin Chirtoacă


(update/video) Mihai Ghimpu: Anatol Șalaru, Igor Dodon sau Vlad Plahotniuc ar fi comandat un dosar penal pe numele lui Dorin Chirtoacă
Foto: captură video

(update 12:52) Mihai Ghimpu spune că vinovați de arestul lui Dorin Chirtoacă ar fi trei persoane. Ghimpu spune că unul din ei a dat această comandă, iar acum edilul capitalei se află în arest la domiciliu.

Liderul PL spune că Anatol Șalaru, Igor Dodon sau Vlad Plahotniuc s-ar face vinovați de existența acestui dosar în care este învinuit Dorin Chirtoacă. (12:05) Partidul Liberal susține o conferință de presă începând cu ora 12:00. UNIMEDIA transmite evenimentul live.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -13 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  aiureli ;)))
  .
  ori esti GOSPODAR si stii tot ce se face in gospodaria ta, da mai degraba - totul se face din voi ta
  sau nu esti gospodar, in orice caz Dorin e un ratat, si Dorin trebuie sa plece
  .
 • +7 (7)
  Неплохая попытка КЭП)))))))) Очередная попытка спасти себя и племянника от позора и затмения, только вот кто ему поверит???? Всем все понятно ДАВНО как они управляют столицей последние 10 лет! Довели город до полной разрухи!!!!
 • +10 (10)
  liuda iar sa apucat sa descrediteze unirea )
 • +9 (9)
  Ghimp-ula pan aici a fost, degeba te scremi sa mai obtii capital politic ...nu te crede nimeni si daca o fi adevarat... nu ne intereseaza afacerile tale murdare cu mafiotul Plahotniuc si altii
 • -14 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ...наверо получил ответ на свое письмо к Богу, посоветовался с Дечебалом, посушал мнение Ленина-памтника, Штефана, само собой... В общем все в норме:)):)):))
  • +6 (6)
   Iti plac barbatii in varsta dupa cum se vede, faci asa cate o mana sanatoasa. Gayrasha produce produse de tip Alfred.
 • +8 (8)
  si Basescu si Filat toti sunt vinoveti ca sarmanul Dorin a ajuns sa stea acasa incuiat
 • +11 (11)
  Ghimpu nici acum n-a inteles,de ce Procuratura ia arestat colegii sai de partid Chirinciuc,Chirtoaca,daca PL era la guvernare,cum se poate asa ceva ? Ce are el in capul lui e greu de spus.Prima impresie este ca e un hot ajuns la putere pentru a fura nepedeosit.Nu se deosebeste cu nimic de Shor,Platon,doar ca a furat mai putin si a actionat mai rafinat decit ei.
  • -7 (7)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   ia arestat,pentru ca pl nu sa lasat dirijat ci a insistat pe pozitile initiale......pina acum toti ncriticau pl ca sustine pe plohatniuc,pai iata ca cind pl a ripostat.....cetatenii (sau aparaent ....cetatenii)iarasi vad pl ca ar face jocul lui plohatniuc!POATE VA AJUNGE SA CONTINUATI CU SPECTACOLUL ASTA DE PROST GUST.....DOMNILOR PAPUSARI SI CATEI DE PAZA??????CE ZICETI?
 • -7 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  hahahahahah....unimedia hhhhhh!deci voi dati ca titlu ca ghimpu invinueste 3 persoane.......si lasati in umbra stirea momentului si premiera mondiala.....MOTANUL SURA, PRINCIPALUL MARTOR!hahahahahahahahha!
  HAI CA IAR ATI DATO IN BARA......JURNALIZM CA LA MOLDOVENI!!!!!!!!
 • +5 (5)
  Mishka impusca trei iepuri dintr-un foc...Cred ca alti trei se fac vinoveti de arestarea lui Dorin: Trump, papa Francisc si Traian Basescu.
 • +1 (1)
  1. Dar daca ar fi avut "procurorii lor" ar fi folosit "Bata procurorului" ?
  2. Deci, Selaru nu trebuia arestat pentru ca domnia sa a botezat copii lui Selaru.....Bun argument.....
  a) si-a adus cumetrii in componenta Guvernului si ei nu trebuiesc atinsi, sunt cumetri...
  3. Justitie selectiva.....
  Inseamna ca pe unii ii aresteaza si pe altii nu ?
  Ar trebui sa nu-i atinga nici pe unul sau sa-i aresteze pe toti, care au "muscat" momeala si s-au facut santajabili? Nu inteleg ce a avut in vedere .
  Poate s-a inceput de la un capat ?
  Poate va ajunge la PL, in sfirsit, ideea de unire a fortelor de dreapta intr-un singur bloc politic....Mai ales acum, dupa ce l-au parasit chear si cumetrii....De faramitat s-au farimitat mai multi, dar cel mai tare s-a distramat PL :PL-PLR- Dreapta-PUN.....


  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA