(update) Noi detalii în cazul femeii găsite moarte în raionul Orhei: Nou născutul este în afara oricărui pericol

(update 11:51) Noi detalii în cazul femeiei găsită moartă în localitatea Hulboaca. Potrivit poliției aceasta a ieșit ieri din casă pentru a hrăni iepurii, însă nu s-a mai întors. De menționat că concubinul femeii nu a anunțat la poliție privind dispariția ei.

Acesta a căutat-o întreaga noapte, astfel găsind-o într-o casă părăsită la marginea localității Hulboaca. În acest caz a fost intentat un proces penal, în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele.

Foto: UNIMEDIA

Caz cutremurător în satul Hulboaca, raionul Orhei, după ce o femei în vârstă de 37 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. La momentul când aceasta a plecat de acasă femeia era însărcinată.

Potrivit poliției, femeia a ieșit din casă ieri, apoi aceasta a fost găsită în azi dimineață de soțul decedatei. Nou născutul zăcea alături, acesta a fost preluat de ambulanță de urgență. Pruncul se află în afara oricărui pericol. 

Nou născutul este al șaptelea copil în familie.

Circumstanțele se stabilesc.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.