(update, video) Femeile care au fost surprinse furând ghiveciuri cu flori le-au restituit magazinului

(update 18:08) Femeile care au fost surprinse în timp ce furau ghiveciurile cu flori s-au întors din propria inițiativă și au restituit magazinului bunurile furate.

(update, video) Femeile care au fost surprinse furând ghiveciuri cu flori le-au restituit magazinului
(Foto: captură video)

(ora 14:23) Două mame din capitală au fost surprinse de camerele de supraveghere furând ghiveciurile cu flori de pe scările unui magazin din Chișinău.

Acțiunea a avut loc în timp ce femeile au ieșit la plimbare împreună cu copiii lor. Din imagini putem observa că cele două au acționat în complicitate. 

Pub

În timp ce una stătea la pândă, cealaltă a luat florile, după care au plecat împreună de la locul faptei. 

Contactați de UNIMEDIA, administrația magazinului a spus că femeile nu au fost identificate și că nu a scris nicio plângere la poliție pe marginea acestui caz. Motivul pentru care au făcut public imaginile a fost ca femeilor să le fie rușine pentru fapta săvârșită.

Potrivit Codului Contravențional, dacă aceștia s-ar fi decis să depună o plângere, cele două femei ar fi riscat o amendă de la 50 la 100 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore sau arest contravențional de până la 15 zile. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub