Un român a compus textul piesei care aparține reprezentantei Georgiei la Eurovision 2014

Timișoreanul Eugen Eliu a scris, în acest an, versurile piesei de concurs a Georgiei, la marea competiție de muzică europeană Eurovision Song Contest, care se va desfășura, începând cu săptămâna viitoare, la Copenhaga. Piesa „Three minutes to earth” va fi interpretată de trupa „The Shin”, împreună cu vocalista Mariko Ebralidze.

Eurovision

„The Shin” este o trupă de muzică ethno-jazz, formată în 1998, în Germania, care a devenit celebră după ce a început să împletească muzica tradițională a Georgiei, cu muzica pop. Trupa este formată din Zaza Miminoshvili (chitară), Zurab J. Gagnidze (voce) și Mamuka Gaganidze (percuție, voce).

La ediția din 2014 a Eurovision Song Contest, trupa „The Shin” va evolua alături de Mariko Ebralidze - o interpretă de 30 de ani, originară din Tbilisi. Tânăra a participat la mai multe festivaluri de rang înalt din Georgia, Azerbaidjan și Germania.

Citește articolul integral aici.

Lista completă a pieselor care vor fi interpretate, în acest an, la Eurovision, o găsiți aici.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.