ora: 15:11, 17 aug 2017 5572
Autor: Redactia UNIMEDIA

Un polițist din Rusia s-a împușcat mortal încercând să omoare un enot cu patul armei


Un polițist din Rusia s-a împușcat mortal încercând să omoare un enot cu patul armei
Foto: myfeed.ru

Șeful Departamentului de Investigații al unui sector de poliție din orașul Tiumen, Rusia, s-a împușcat mortal după ce a încercat să omoare un enot cu patul armei de vânătoare. Întâmplarea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 august, scrie ura.news

Conform aceleiași surse, maiorul Alexei Kovkov se afla la vânătoare împreună cu prietenii săi. Mașina în care se afla polițistul a călcat peste enot. Kovkov a coborât din mașină și a încercat să omoare animalul rănit cu patul armei de vânătoare. Accidental, arma a împușcat, rănind mortal polițistul.

Serviciul de presă al poliției din Tiumen a confirmat decesul acestuia. „Aflându-se în concediu, în urma utilizării neatente a unei arme, un colaborator de poliție s-a împușcat, fapt ce i-a cauzat moartea. A început cercetarea cazului ce nu are legătură cu activitatea de serviciu a colaboratorului de poliție”, se arată în comunicatul serviciului de presă.

Se mai menționează că arma cu care s-a împușcat Kovkov nu este cea de serviciu. Potrivit sursei citate, arma ar fi fost neînregistrată.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA