ora: 07:53, 11 feb 2013 7471 43 Autor: Redactia UNIMEDIA

Un nou punct de divergență între Ghimpu și Filat?


Un nou punct de divergență între Ghimpu și Filat?
Mihai Ghimpu și Vlad Filat
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Liderii PLDM și PL s-ar putea angaja într-o nouă dispută. Asta din cauza viziunii lor cu privire la șefia MoldSilva, informează UNIMEDIA.

După ce Ion Lupu și-a prezentat demisia la solicitarea lui Mihai Ghimpu, ultimul a anunțat că pentru funcția de director MoldSilva se analizează opțiunea Ion Cebanu, fostul ministru al Tineretului și Sportului, care și-a dat demisia săptămâna trecută. În replică, premierul Vlad Filat a declarat că nu a primit nicio adresare oficială, însă a accentuat că „va accepta în funcțiile de șef al unui domeniu doar profesioniști, care după venirea în funcție să poată face ordine în domeniu”. 

Replica lui Mihai Ghimpu nu s-a lăsat așteptată. „Filat să se lămurească cu ministerele lui, eu cu ale mele. Sunt domeniile care au revenit PL. Este treaba noastră pe cine vom propune în aceste funcții”, a spus Ghimpu săptămâna trecută.

Duminică, PL a decis oficial să-l înainteze pe Ion Cebanu la funcția de șef al agenției MoldSilva, iar pe Octavian Țîcu - la șefia ministerului Tineretului și Sportului.

Ion Cebanu este licențiat în drept, profilul jurisprudență. Înainte de a ajunge ministru, Cebanu a fost consilier în CMC Chișinău, jurist la Direcția Construcții Capitale, jurist la Întreprinderea Mun. Regia Autosalubritate.

Comentarii (43)
 • -14 (22)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Bravo Ghimpu !!! Sus PL!!!
  • +11 (19)
   si cum in specoalist in drept o sa coordoneze cu moldsilva, Ghimpu ii pare ca daca sau repartizat ministerele atunci poate face orice cu ele sau ce, oamenii intradevar trebuie sa fie profesionisti in domeniul pe care il conduc, mai ales cind e vorba de pozitii la nivel de stat, trebuie sa fie o regula, Insa Ghimpu merge pe a lui, el o inclinat vad ca oliaca!
   • +10 (18)
    Ce fel de divergente, Filat a spus foarte clar, ca la guvernarea institutiilor statului este nevoie de specialisti adevarati, care cunosc domeniul, da Ghimpu o inclinato, el sarmanu si asa ii sclintit olaica la minte, da el inca propune pozitii!
    • -10 (18)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Da cum MAi este guvernat de un economist? Da ministerul educatiei - tot de economista. Vilat o face pe sefu, desi guverneaza in coalitie. Filea e un berbedeu inginfat si pina la stupiditate totalitar. JOS FILEA, JOS CONTRABANDISTU.
     • +8 (14)
      faza e ca ceo de la PL trebuie sa isi dea candidatura la sefiia
      Moldsilva , insa eii nu au persoane demne de functiia data la eii
      numai sefi de spitale psihiatrice si fosti pacienti gasesti
      • +6 (12)
       Ghimpu are variantele lui, o inclinat shi gata, nui mai faci nimik, lumea vrea oameni competenti la cirma, dar el pune toate leprele lui, care nu stiu cit ii 2+2 dar nu sa mai faca si o reforma sau sa conduca competent!
       • +6 (8)
        Ghimpu știe doar să hămăie fără argumente sau decizii temeinice, și apoi, de unde să așteptăm profesioniști din PL, dacă insăși Ghimpu este pe departe un jurist eminent
        • +6 (6)
         La ministerele Pl-ului domina un haos total, infloreste hotia si coruptia, mai ales la MTID, ne mai vorbind de ministerele tineretului, mediului unde nu se realizeza nici o boaba nimic.
        • +5 (5)
         Ghimpu tu nu poti sa te lamuresti la ministerele tale,ai nevoe de ajutor,tu doar shtii sa vorbesti mult si fara tolc.
         • +5 (5)
          La ministerele PL-ului multa munca trebuie depusa,acolo nu va fi niciodata bine,pin va fi in frunte Ghimpu
          • +4 (4)
           Deci Ghimpu prin replica sa ne da de inteles ca cei propusi de el NU SUNT PROFESIONISTI!
           Doamne, cind acest prost va lasa politica...nu vad nici un rezultat al muncii celor din PL, ba din contra, analizati situatia in conducerea Municipiului Chisinau, CE FACE CHIRTOACA INAFARA SA ARUNCE VORBE IN VINT?
           Unde-s drumurile bune promise?
           NU MAI AM INCREDERE IN ACEST PARTID DE NIMIC SI MAI ALES IN LIDERUL LOR, MIHAI GHIMPU!
          • +3 (3)
           PL-ul ca deobicei inainteaza niste candidaturi nepotrivite! Rusine! Nici un minister de-al lor nu functioneaza corect, ca exemplu poate fi Ministerul Transporturilor!!! RUSINE PL!
          • +2 (2)
           EU CRED CA ghimpu in general nu tebuia acceptat la munca fara controluld e la psihiatru
       • 0 (2)
        TARABOI IN POLITICA MOLDOVENEASCA MAI MARE DECAT CU ie NU S-A BVAZUT NICIODATA
      • +1 (3)
       dsa mai aveti sa va ciondaniti
     • +8 (8)
      PL o echipa plina de analfabeti , niste persoane iresponsabile.
      Cum e Ghimpu asa si echipa sa, nu cum poti sa propui un asa candidat la aceasta functie.
      Ciobanu cel mai incopent ministru din istoria RM.
      • +7 (7)
       Total deacord cu tine, ce, Cebanu nu a facut nimic la Tineret si Sport si acum vrea sa faca tot acelas lucru si la MoldSilva???
       • +5 (5)
        Mda...PL-ul nu mai are viitor, asta o vad dupa candidaturile pe care le inainteaza. AU PIERDUT INCREDEREA POPORULUI! RUSINE!
      • +6 (6)
       la ce bun teatrul asta ..chiar nu intelegeti ca ne-ti plictisit?
     • +8 (8)
      Sint deacord cu domnul Filat! Trebuie alesi profesionisti! Ci nu schizofrenici propusi de Ghimpu!
      Nu degeaba a fost numit CANALIA LIBERALA, se vede clar ca ii linge pantofii lui Plahotniuc. Si acum face orice ca sa-l scoata din incurcatura de pe 23 decembrie.
      N-ati vazut Plahotniuc cind a fost audiat se comporta ca un hot in lege...doamne fereste.
      Plahotniuc cu Ghimpu de minuta trebuie dusi in Cipru, Marea Britanie sau Italia...
      • -7 (7)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       NEBUN..FILAT S-A SCGIMBAT MULT DUPA CE A DIVORTAT..
       A DEVENIT MAI MINCINOS SI MAI URACIOS
       IAKA DE CE
       NIKÂMEI NU-L VA VOTA
    • -13 (17)
     Comentariul a fost șters de redacție.
   • -15 (19)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    iarasi Ghimpu afce variante, tare bolnavior e acest om, da vad ca nici Filat nu se lasa in urma, oare ce va iesi din asta?
    • +5 (13)
     Ghimpu are el ce are, deam ma conving pe incet ca voronin avea dreptate in privinta la sanatatea mintala a lui ghimpu. cins se spune ca sunt nevoie de oameni competenti el cascagura si trinteste o prostie, iaca si adevarata fata a lui. si intraga echipa Pl ista
   • -6 (6)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    astia nu sunt oameni...cel mai atre nu-mi place candf filat vrea s-o faca pe desteptul, inventind ca cica el a anlat impozitarea coletelor...da nu tot tu i-ai spus lui balitchi sa inveteza taxa ceea prosteasca..ffuuuuuu!!!!
  • +9 (15)
   Imi pare ca GIMPU DE ACUM A INCEPUT SA VORBEASCA CU RADIOUL !!! Oare sa se adevereasca diagnoza lui Voronin ???
  • +7 (13)
   De acord cu dom. Filat, tara are nevoe de oamei onesti, culti, profisionisti, demni, da in realitate ce avem, un mainistru al sanatatii, care se joaca cu viata oamenilor, un sef de fisc cu o reputatie contraversata( ultima afera Moldova Agro Banc), avem ministru drumurilor, care nu raspunde de nimic...si exzemple de acestea mii, astea sunt criteriile dum-le d. Filat. Pestele de la cap se strica , da se curata de la coada.

   Sunt cetățean activ
 • +14 (22)
  Nimic straniu de la Ghimpu si PL. Mihail Fiodorovici a creat in cadrul PL o gașcă de lingăi incompetenți, care sunt promovați peste tot. Nu cred că nu se putea de găsit în tot partidul ( mai precis - adunătura PL)pe cineva competent.

  Sunt cetățean activ
  • +13 (23)
   In PL unul mai ceva ca altul, e clar ca GHimpu conduce topul la PROSTIE, dar si ceilalti membri nus chiar departe, mai era cum era, dar de cind Ghimpu so lasat cumparat total , nu se vede nici un rezultat din urma PL , nemai vorbind de rezultate de lui Ghipu, Ei au principalul scop sa mai traga apararea lui Plah. prin diferite metode. Pe ei cetatenii tarii nui intereseaza.
 • -12 (22)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +6 (8)
   Da,as vrea sa aud de la M.Ghimpu " propunsa fie numiti in functii oameni competenti care ar realiza asteptarile alegatorilor nostri! Noi,PL, suntem cinstiti si vrem ca tara sa prospere!"., etc., Dar nu prostii de acestea ce auzim acum. Sau, alegatorii lui Ghimpu, e unul-Plahotniuc??? In general mi se creaza impresia ca pe durata absentei lui M.Lupu lui Ghimpu i sa ordonat sa traga din timp , raspunzind la orice idee logica cu ceva cazut din pod,la nimereala... Acum is iara trei -Lupu,Ghimpu,Plahotniuc- trigada! Tineti-va oameni buni!
 • +7 (15)
  un mucos sa conduca MoldSilva? Dl Ghimpu, Dvs nu mai reprezentati alegatorii, ci neamurie si "drujii". In cazul dat Filat are dreptate. Ce sa caute un mucos fara experienta la MoldSilva?! Cum naiba sa pui un papa-lapte in functia de ministru, iar acum la MoldSilva?! Un impotent conduce orasul, altul o sa faca ordine in paduri...
  Sper ca macar Ticu sa fie o alegere buna.
 • +6 (16)
  Гягя Миша-й ноаптея минцый!
  Чине-а стинс лумина, уэй?
 • +7 (15)
  Dl ghimpu ati inceput sa fiti ridicol !!!!!!!
  imi vine greata sa comentez citatul ,,Este treaba noastră pe cine vom propune în aceste funcții ,,
  NU e treaba dvs.Dl ghimpu e treaba noastra a poporului ce functii voi acolo propuneti.
  Cea ce ati primit prin imparteala de dupa alegeri ATI PRIMIT DATORITA VOTURILOR NOASTRE CARE AM VOTAT PL,sa mai asteptati voturi de la mine la pastele cailor !!!!!!!!!!
 • +5 (13)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +7 (15)
  toti d la PL aveti doctrina comunista si de la PD acelasi lucru....doctrina ruseasca si creier MADE IN CHINA....Tot cumetrismul pizdi a venit la guvernare
 • -5 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Vad ca acolitii lui Vilea(a se citi cu F), tot mai mult si mai mult isi demonstreaza capacitatea de ponegrire a membrilot Aliantei. Nu comunistii , nu socialistii, ci voi PLDM-istii sunteti groparul Aliantei. Aveti o ura patologica de tot ce nu-i Filat. Acest dictator cu voce"blanda" o sa aduca rm la sapa de lemn. Doar creditele care vin din Europa ne mai tin in viata. In rest coruptie , banditism si saracie. Iata cine "lupta" cu saracia!!!
  Traziti-va , oameni buni!!!!!!!!!!!!!!!!
  • -2 (4)
   Как хорошо подмечено ,ни коммуняки ,а плдэмисты Молдову обратно в СССР вольют с такими вот эгоистическими подходами !
   " Нам до прошлого нет дела...Важно кто ты нынче есть
   .....
   Ну а тот кто ищет пятен ,и на солнце их находит !!!"
 • +7 (9)
  Imi inchipui ce va fi la sedinta guvernului, daca va veni cel mai mare badaran din Moldova.
  • -2 (4)
   А чем ты это можешь представить ? У таких как ты такого органа уже нет ,вам иго удаляют с вручением парт билета :-)
 • +8 (8)
  ce spectacol minunat.. deja de citiva ani.. privim ca boii la poarta noua si nimik in tara nu se schimba spre bine.. mai aveti atita sa mancati la kkt? cum poate fi divergenta intre membrii aliantei?? inseamna ca e gunoi alianta asta.. si TOTI care fac parte din ea, absolut. avem nevoie de altcineva, de alti oameni care la urma urmei daca se imbogatesc pe seama poporului macar sa faca ceva ceva pentru tara. da astia nu fac nimic absolut.. zeeeeeroooo!!
 • +6 (8)

  Ghimpu trebuie să ştie,
  Doar e jurist cu şcoală,
  Că nu orişice prostie
  E o valoare ...liberală.
 • 0 (0)
  ...... Aici se vede clar, Comentariile in sustinerea PL sunt toate in spam iar in sustinerea PLDM sunt aplaudate....

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA