ora: 10:04, 21 apr 2013 4337
Autor: Radu Burdujan

Un moldovean a murit în Italia în timp ce fura cupru de la o stație electrică


Un moldovean a murit în Italia în timp ce fura cupru de la o stație electrică
Centrala unde a murit tânărul moldovean
Foto: larena.it
Un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 29, a decedat în localitatea Ronco all'Adige, Verona, după ce a fost electrocutat în timp ce încerca să fure cupru de la o stație electrică, informează UNIMEDIA cu referire la publicația italiană L’Arena

Tânărul, împreună cu doi cetățeni români, de 42 și respectiv 21 de ani, au încercat să fure cabluri electrice și tije de cupru dintr-o stație de transformare medie de tensiune. După ce moldoveanul, Vasile Pau a pus mâinile pe două cabluri, 20 de mii de volți i-au străpuns corpul. 

Cei doi complici ai săi au încercat să-l salveze. Văzând că nu le reușește, bărbații au chemat ambulanța. În drum spre spitalul din Legnago tânărul moldovean a decedat.

Serviciul medical a alertat poliția care a reconstituit incidentul. Corpul neînsuflețit al victimei a fost deja preluat de membrii familiei. Cei doi români sunt acum cercetați în stare de libertate pentru furt.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (5)
  Ne duc faima ai nostri
 • -2 (6)
  UN TALHAR MAI PUTIN!! Sa CRAPE TOTI HOTII!!!!
 • +4 (6)
  Esti o proasta Fedea,te bucuri de moartea cuiva???ati vine rindul si tie!!!Sa-i fie tarna usoara!!!
 • 0 (0)
  pe lângă faptul că era hoț mai era și redus la minte...dracu la pus să pună ambele mâini pe cabluri electrice de înaltă tensiune??? D-zeu sa-l ierte ne-a dus faima în lumea mare!
 • -1 (1)
  Ei, de parca pina acuma ati avut o faima impecabila, insa moldoveanul acesta nenorocit va defaimat. Ha-ha-ha, lasati-o mai moale...
  • 0 (0)
   Alfred, Miron Costin cronicarul nostru nu al vostru spunea ca NASC ȘI LA MOLDOVA OAMENI! Pleavă este peste tot, inclusiv și la voi..nu ne sunteți superiori cu nimic!

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA